kjtzemis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ....ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 14..... ΔΗΛΑΔΗ ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? ΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ???? ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΧΟΡΤΟ???? ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΩ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ) ΣΤΟ +2 ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟ -2???? ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ......??? ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 13....ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ??? ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΤΖΑΜΠΑ 55 ΕΥΡΩ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 14????? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΑΜΙ ΦΕΤΟΣ.....ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 13....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟ 13 ΠΑΡΑ ΤΟ 14..... Φιλε μου ποσο χρονων εισαι?Σε ρωταω γιατι στις μικρες ηληκιες (εκει μεχρι τα 16) σας αρεσετε να παιζετε arcade ποδοσφαιρακια, δλδ να πετας προωθημενη απτην αμυνα και να βγαινεις τετατετ για γκολ, αυτο αποδυκνιετε και απτην ταχυτητα οπου επαιζες κατα ταλεγομενα σου ολα τα προ (+2), αυτο σορρυ αλλα δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο ειναι φλιπερακι. Λογικο ειναι να μην σαρεσε το 14 μιας και εχει αλλαξει τελειως το παιχνιδι και οι δημιουργοι στοχευουν σε πιο sim καταστασεις και σε πιο real football. Τοσα βιντεο κυκλοφορησαν πριν το παιχνιδι, μαζι και το demo γιατι δεν τα εβλεπες και γιατι δεν δοκιμασες το demo να δεις αν σου κανει το παιχνιδι?Ειμαι σιγουρος πως αν δοκιμαζες το demo δεν θα το αγοραζες μιας και καταλαβαινες οτι προκειτε για τελειως νεο παιχνιδι, το μονο που εχει μηνει ειναι οι ηληθιοτητες των Τ/Φ και κατι αλλες γιαπωνεζιλες (που δεν προκειτε να fixαριστουν ποτε). Επειδη εσενα δεν σου αρεσε και επειδη εχεις συνηθισει να παιζεις τερμα arcade δεν παει να πει οτι δεν ειναι καλο παιχνιδι (περα απο τα πολλα προβληματα του). Μεινε στο προ13 και παιξε, μην μπεις στον κοπο ουτε να αγορασεις το fifa14 μιας και δεν θα σαρεσει καθολου για τον ιδιο λογο που δεν σαρεσε και το προ14. Πολυ απλα πουλα το προ14 και κρατα τα λεφτα ή αγορασε καποιο αλλο παιχνιδι. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Συμφωνω με kjtzemis. Eιναι το πρωτο pes που ειδα καλα στοιχεια μετα απο απο το pes6.
Karellen Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) στο +2 αργο ?? ............ τι λεει ο ανθρωπας!!!!!! ....απορω με τους Κινεζους που εβαλαν αυτη την κουλη επιλογη (+2)........ ειπαμε δυσκολευει το πραγμα παιδια.....αν δεν εισαι μπαλαδοφατσα ΔΕΝ θα σου αρεσει το παιχνιδακι (αφου δεν θα βαζεις ευκολα γκολ αρα δεν θα το ευχαριστιεσαι αρα...αρα...) ...ουτε το προ14 ουτε το φιφα14 as Kjtzemis wrote!well said! Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2013 από Karellen 1
g-e-o Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδια κανα option file δοκιμασμενο της προκοπης εχετε βρει???
g-e-o Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 τι option file??? που φτιαχνει τα σωστα ονοματα σε πρωταθληματα εμφανισεις ομαδες κτλ
DjAde Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 εχει παιξει κανεις δυπλο στο πσ3 γτ μολις βαζω δευτερο χειριστηριο τοτε σε ενα απο τα δυο δεν λειτουργει ο σταυρος και ο αριστερος μοχλος δλδ δν μπορω να κουνησω τους παικτες αλλα ολα τα αλλα κουμπια λειτουργουν καμια βοηθεια???
Karellen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ναι το ειχαμε κι εμεις αυτο το προβλημα με το ντεμο στο πσ3....με 2ο χειριστηριο το f510 της Logitech....δεν μπορεσαμε να παιξουμε....οσες ρυθμισεις και να δοκιμασαμε απλα ΔΕΝ...
DjAde Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 δοκιμασα 3 διαφορετικα χειρηστηρια δν ειναι προβλημα χειρηστηριου γτ μερικες φορες δουλευαν τα αλλα και δεν δουλευε το original.
Karellen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 εννοειται ΔΕΝ ειναι θεμα gamepad......μαλιστα αυτη την κατασταση την ειχαμε και με το fifa13 στο ps3.....ενω με το φιφα14 ντεμο ολα καλα παιξαμε ανετα....δεν ξερω κατι πρεπει να παιζει με τo game.....
skolikas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Φιλε μου ποσο χρονων εισαι?Σε ρωταω γιατι στις μικρες ηληκιες (εκει μεχρι τα 16) σας αρεσετε να παιζετε arcade ποδοσφαιρακια, δλδ να πετας προωθημενη απτην αμυνα και να βγαινεις τετατετ για γκολ, αυτο αποδυκνιετε και απτην ταχυτητα οπου επαιζες κατα ταλεγομενα σου ολα τα προ (+2), αυτο σορρυ αλλα δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο ειναι φλιπερακι. Λογικο ειναι να μην σαρεσε το 14 μιας και εχει αλλαξει τελειως το παιχνιδι και οι δημιουργοι στοχευουν σε πιο sim καταστασεις και σε πιο real football. Τοσα βιντεο κυκλοφορησαν πριν το παιχνιδι, μαζι και το demo γιατι δεν τα εβλεπες και γιατι δεν δοκιμασες το demo να δεις αν σου κανει το παιχνιδι?Ειμαι σιγουρος πως αν δοκιμαζες το demo δεν θα το αγοραζες μιας και καταλαβαινες οτι προκειτε για τελειως νεο παιχνιδι, το μονο που εχει μηνει ειναι οι ηληθιοτητες των Τ/Φ και κατι αλλες γιαπωνεζιλες (που δεν προκειτε να fixαριστουν ποτε). Επειδη εσενα δεν σου αρεσε και επειδη εχεις συνηθισει να παιζεις τερμα arcade δεν παει να πει οτι δεν ειναι καλο παιχνιδι (περα απο τα πολλα προβληματα του). Μεινε στο προ13 και παιξε, μην μπεις στον κοπο ουτε να αγορασεις το fifa14 μιας και δεν θα σαρεσει καθολου για τον ιδιο λογο που δεν σαρεσε και το προ14. Πολυ απλα πουλα το προ14 και κρατα τα λεφτα ή αγορασε καποιο αλλο παιχνιδι. Kαλησπέρα φίλε μου... Να σαι καλά για την απάντηση σου... Καταρχάς είμαι 23 χρονών και γενικά πάντα έπαιζα +2 ταχύτητα γιατί μου άρεζε το γρήγορο ποδόσφαιρο να γίνονται γρήγορα οι μπαλιές και πάει λέγοντας....το θέμα ποιο είναι όμως??? οτί δεν είναι ότι δεν άρεσε σε μένα μόνο και είπα αυτά που είπα.... ο αδερφός μου είναι 29 χρονών σχεδόν...και παίζει και αυτός χρόνια...και με τα φιλαράκια του 4-5 μαζευόταν συνεχεια και έλιωναν στο προ το 13....μόλις παίξαν το 14 δεν αρεσε σε κανέναν....και όλοι συνεχίζουνε και αυτοί και παίζουνε το 13 πάλι.....κατάλαβες??? όσο αφορά αυτό που λες γιατί δεν το δοκίμασα πρώτα...ναι σε αυτό έχεις δίκιο εγώ φταίω βιάστηκα γιατί παίζοντας το 13 τόσο πολύ που μου άρεσε λέω θα πάω να το αγοράσω φέτος με την μία λέω σίγουρα θα είναι καλύτερο απο το 13 στα χαρακτηριστικά του 13 όμως έτσι είπα και έτσι νόμιζα αλλα...την πάτησα όπως και πάρα μα πάρα πολλοί άλλοι....και όσο αφορά τα βίντεο και τα λοιπά τα είδα ρε συ αλλα απο το βίντεο δεν κατάλαβα διαφορές πολλές.....τεσπα σημασία έχει ότι το αγόρασα και ψάχνω να το πούλήσω είδη.... και όσο αφορά για την ταχύτητα πάρα πολλοί είναι αυτοί που το παίζουνε στο +2 ρε παιδιά είναι αναλόγος πως έχει μάθει ο καθένας και πως του αρέσει...και ναι στο προ το 14 το βάλαμε στο +2 και εγώ και ο αδερφός μου και οι φίλοι το ίδιο πράγμα είπαμε ότι είναι λες και το παίζουμε στο -2.....τόσο αργό δηλαδή.... τεσπα ευχαριστώ όπως και να έχει για συζήτηση...!
polakis21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν ατομα που ενω ειδαν προ14 και φιφα14 και διαλεξαν προ14 φετος; Αναρωτιεμαι αν υπαρχουν...Πραγματικα Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2013 από polakis21
kjtzemis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Υπαρχουν ατομα που ενω ειδαν προ14 και φιφα14 και διαλεξαν προ14 φετος; Αναρωτιεμαι αν υπαρχουν...ΠραγματικαΕγω.Βασικα δεν εχω δοκιμασει ακομα το τελειωμενο fifa14 παρα μονο το demo και αυτο στο ps3.Περιμενω εδω και παραπανω απο 2 εβδομαδες να μουρθει το ριμαδι το αρχειο για το pc για να το κανω να παιξει και ακομα. :@ 1
s33k3rgr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Εγω. Βασικα δεν εχω δοκιμασει ακομα το τελειωμενο fifa14 παρα μονο το demo και αυτο στο ps3.Περιμενω εδω και παραπανω απο 2 εβδομαδες να μουρθει το ριμαδι το αρχειο για το pc για να το κανω να παιξει και ακομα. :@ Ακριβως την ιδια απαντηση θα σου εδινα και εγω.
Karellen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 αν εξαιρεσεις καποιες διαφορες.....ειναι τα ιδια! πω πω τι ειπα! οχι ενταξει απλα θελω να πω οτι βαδιζουν στον ιδιο δρομο αφου εχουν κοινα στοιχεια πλεον...χρειαζονται και τα 2 πιστευω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα