mtzs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 ναι. τα περνας με ftp η απο στικακι και μετα κανεις rebuild database Λογικα δουλευει και σε official firmware.
Karellen Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 ερωτηση: την ωρα που ετοιμαζεσαι να δωσεις την μπαλα με τον τερματοφυλακα μπορει ο αλλος να παιξει αμυνα man to man ??? δλδ καθε παιχτης του να πιασει εναν δικο μου? γινεται και αν ναι πως? Δεν εννοω τα προσωπικα μαρκαρισματα απο το formation...εννοω αν γινεται καπωςσ απο το gamepad. επισης αν παιζει ο αντιπαλος ετσι τι λυση υπαρχει? αναφερομαι στο pes14 και οχι ...σε basket φυσικα!
kjtzemis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Επαιζα προ14, εχω κατευασει αγιους και αγιους.Ενα εχω να πω οι τερματοφυλακες ειναι για τα πανηγυρια (για να μην πω τιποτα αλλο)..α στο διαολο τα ζωα να πουμε μου ανεβασαν την πιεση βραδυατικο. :@ :@ :@ :@ 1
Karellen Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) αστα φιλε πεφτουν θεαματικα αλλα τρωνε παλι κατι μουφτικα γκολ ...επισης βγαινουν σαν να το σκευτονται!!!!! ρε παιδια μπορει να πει καποιος γιατι με το L1/LT πατημενο ο παιχτης μου που εχει την μπαλα κανει αυτο το χαιδεμα (στην μπαλα) που γινοταν στο pro13 με το R2/RT ???? Μεγαλη λαλακια, γινεται αφορμη να χασεις την μπαλα γιατι καθυστερει ο παιχτης κανοντας το εκει που δεν πρεπει... .....τι γινεται με αυτο το gameplay !!!!! ...ωσπου να σουταρει ο παιχτης....καλα κρασια!!!!!!!!!!!!!!!! σε καποιες φασεις που κυνηγαω τον αντιπαλο που εχει την μπαλα ξαφνικα δεν ελεγχω τον παιχτη μου...σαν να γινεται super cancel και παει μονος του - οχι εκει που τον κατευθυνω παντως,,,,,,,, Τελικα με ποσους τροπους τρεχουμε? με το R1/RB ? με το R2/RT ? με το RS ? (ο παιχτης ρουκετα! ! ) ...και πως παταμε Χ ή Α οταν κουναμε το RS !!!! ???????? !!!! ή μηπως δεν χρειάζεται???? εχω μπερδευτει με λιγα λογια....μαλλον τελικα ολα τα παραπανω μαζι ειναι η απαντηση...απλα αρκετες φορες δεν ελεγχεται το παιχνιδι...δεν κανει τπτ απο αυτα που του λες.... Εκανα το update του θειου αλλα δεν ειδα καμια φοβερη αλλαγη στο παιχνιδι περα απο κατι προσθηκες για το ονλινε.... Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2013 από Karellen
kjtzemis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 αστα φιλε πεφτουν θεαματικα αλλα τρωνε παλι κατι μουφτικα γκολ ...επισης βγαινουν σαν να το σκευτονται!!!!! ρε παιδια μπορει να πει καποιος γιατι με το L1/LT πατημενο ο παιχτης μου που εχει την μπαλα κανει αυτο το χαιδεμα (στην μπαλα) που γινοταν στο pro13 με το R2/RT ???? Μεγαλη λαλακια, γινεται αφορμη να χασεις την μπαλα γιατι καθυστερει ο παιχτης κανοντας το εκει που δεν πρεπει... .....τι γινεται με αυτο το gameplay !!!!! ...ωσπου να σουταρει ο παιχτης....καλα κρασια!!!!!!!!!!!!!!!! σε καποιες φασεις που κυνηγαω τον αντιπαλο που εχει την μπαλα ξαφνικα δεν ελεγχω τον παιχτη μου...σαν να γινεται super cancel και παει μονος του - οχι εκει που τον κατευθυνω παντως,,,,,,,, Τελικα με ποσους τροπους τρεχουμε? με το R1/RB ? με το R2/RT ? με το RS ? (ο παιχτης ρουκετα! ! ) ...και πως παταμε Χ ή Α οταν κουναμε το RS !!!! ???????? !!!! ή μηπως δεν χρειάζεται???? εχω μπερδευτει με λιγα λογια....μαλλον τελικα ολα τα παραπανω μαζι ειναι η απαντηση...απλα αρκετες φορες δεν ελεγχεται το παιχνιδι...δεν κανει τπτ απο αυτα που του λες.... Εκανα το update του θειου αλλα δεν ειδα καμια φοβερη αλλαγη στο παιχνιδι περα απο κατι προσθηκες για το ονλινε.... Τον κακο τους τον καιρο. Οι τροχονομοι του κερατα, αν ειναι δυνατον να κερδιζω 2-0 σε αγωνα και στο 80' να βγαζουν σεντρα αντιπαλοι και ο τερματοφυλακας ο δικος μου να μην κανει εξοδο προς την κατευθυνση της μπαλας αλλα προς τον παιχτη οπου εβγαλε την σεντρα και φυσικα να τρωω το γκολ, στα καπακια μετα απο 4-5' σεντρα παλι και ηταν ενας παιχτης τους μονος μεσα στην περιοχη μου δεν εφτανε την μπαλα και κανει ενα κουλο ψαρακι (κεφαλια ψαρακι εννοω) και ενω ο τ/φ ειχε κλεισει την γωνια του μια χαρα (γιατι η μπαλα ειχε παει παρα πολυ πλαγια) η μπαλα να περναει κατω απτα γ@μημενα ποδια του. Πραγματικα μουρθε να σπασω το joystick εκεινη την ωρα. Οσο για τα κουμπια εμενα αυτο το χαϊδεμα που λες μου το κανει με το R2 και με το R1 τρεχει αλλα οσο για το μαρκαρισμα χεσε μεσα και δεξη αναλογικο και τρεξιμο και ορισμενες φορες να προσπαθω να βρισκω τροπο να πατησω το Χ..ε α στο διαολο να πουμε. Καλα λεω εγω 1 βημα μπρος και 10 πισω οι σχισοματηδες, εκει που παν να κανουν κατι καλο τα γ@μ@νε ολα. Να πα να χεστει το προ, μου την εδωσε τοσο πολυ στα νευρα που λεω ευτηχως δεν τους εδωσα τα λεφτα μου να τα κλαιω τωρα.Τιποτα περιμενω το μαγικο αρχειακι απτο φιφα14 (το παιχνιδι εχει βγει στην γυρα ενω το αρχειακι αυτο που κανει την δουλεια ακομα) να δω τι λεει και αυτο και αν δεν μαρεσει (που πιστευω οτι δεν θα μαρεσει, με χαλανε καποιες κινησεις των παιχτων) με βλεπω αυτη την χρονια να μην ασχολουμαι με κανενα ποδοσφαιρακι (γαμω την τυχη μου, ουτε ενα παιχνιδι δεν μπορουμε να παιξουμε πλεον να το ευχαριστηθουμε χωρις να μας στελνουν καθε τρεις και λιγο στο νοσοκομειο για ανεβασμενη πιεση, σκατα να φαν ολοι τους :@ :@ :@ :@ ).
Tilemaxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Τα user scores στο Metacritic και των δύο φέτος είναι στον πάτο. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Απλά η ΕΑ/Κονάμι έχουν βρεί την κότα με τα χρυσά αυγά και αρμέγουν κανονικά εδώ και 2 χρόνια τον κόσμο, χωρίς να έχουν κάνει ούτε μια ουσιαστική βελτίωση στους τίτλους τους. Ειδικά για το PES φέτος παρά την Fox Engine, ακούγονται πολύ αρνητικά σχόλια.Μωρέ καλά κάνω που απ' το 2011 και μετά σταμάτησα να ασχολούμαι σοβαρά με ποδοσφαιράκια. NBA 2K και ξερό ψωμί.
kjtzemis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Τα user scores στο Metacritic και των δύο φέτος είναι στον πάτο. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Απλά η ΕΑ/Κονάμι έχουν βρεί την κότα με τα χρυσά αυγά και αρμέγουν κανονικά εδώ και 2 χρόνια τον κόσμο, χωρίς να έχουν κάνει ούτε μια ουσιαστική βελτίωση στους τίτλους τους. Ειδικά για το PES φέτος παρά την Fox Engine, ακούγονται πολύ αρνητικά σχόλια. Μωρέ καλά κάνω που απ' το 2011 και μετά σταμάτησα να ασχολούμαι σοβαρά με ποδοσφαιράκια. NBA 2K και ξερό ψωμί. Απο μενα θα κανουν χρονια να δουν λεφτα και οι δυο εταιριες (οχι οτι θα παθουν τιποτα απο ενα ατομα αλλα προτιμω να τα δωσω σε αλλο παιχνιδι πλεον παρα σε αυτα τα δυο). Οσο για μπασκετ καλο χρυσο ειναι το ατοιμο το παιχνιδι αλλα το ποδοσφαιρο ειναι η τρελα μου, μπορει να παιξω και μπασκετ που και που κανα 2κ ετσι για τον χαβαλε αλλα με τιποτα σε καθημερινη βαση (σχεδον καθημερινη) οπως με τα ποδοσφαιρακια.
DigitaLeme Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 λοιπον , για να παρουμε τα πραγματα απ την αρχη ! επειδη δεν μου αρεσει να ειμαι απολυτος , επειδη ειμαι της αποψης πως καθε τι καινουργιο ξενιζει και πρεπει να παιρνει τις ευκαιριες του αφησα να περασουν πολλες μερες ασχολιας μου με το παιχνιδι για να επενελθω με τις αποψεις μου .. μετα απο συνεχομενο λιωσιμο λοιπον σε ον λινε και με τουσ φιλους μου για 5 μερες συνεχομενα (παιζω προ απ το 2006 ασταματητα οπως εχω πει , καθε χρονο για να μπεις μεσα στο παιχνιδι χρειαζοντε 1-2 μερες το πολυ) εχω να πω το εξης .. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ! το παιχνιδι ειναι κατι αλλο .. δεν ειναι προ !θα θεσω μερικα επιχειρηματα και δεν ξαναασχολουμε !καταρχην τα γραφικα και τα μενου τωρα ειναι γελεια ! αστεια ! απαραδεχτα ! και πες πως τα ξεπερναμε αυτα και προχωραμε στο παιχνιδι .. παμε λοιπον ..το 13 λοιπον ειχε 5 πραγματα που ξεχωριζε ο καλος ο παιχτης απο τον μυρωδια ! αν επαιζε δηλαδη ενας καλος με εναν ασχετο του ειχε παστελωσει ευκολα 5 απ το ημιχρονο ! γιατι ειχε πολλα κολπα δηλαδη πολλα ατου ! οπως .. α. τον δεξι μοχλο για παιρνεις παιχτη στην αμυναβ. τον δεξι μοχλο για ενναλαγη παιχτων γενικοτεραγ. τριπλες , προσποιησεις , σταματηματα αποτομα χωρις να χανεις τον ελενχο του παιχτη για 3 μετραδ. πολλους τροπους να κανεις πολλα διαφορετικα σουτ απο καθε θεσηε. καθετες ! (πριν βιαστει καποιος να πει πως ειχε παραγινει το κακο με τις καθετες να του πω πως αμυντικα ειχε τον τροπο να τις αντιμετωπισει καποιος καλος παιχτης με τον δεξι μοχλο παιρνοντας παιχτη και επιθετικα επρεπε να ξερεις να τις βγαλεις δε βγαιναν στην τυχη .. τα ατου του καλου παιχτη που λεγαμε) λοιπον το 14 τωρα τι εχει ??α. απολυτως τιποτα ! ενα μπουλουκι στο κεντο του γηπεδου ολο κοντρες με παιχτες σαν μπαλαρινες να κοντραροντε μεταξυ τους σα να ειναι σουμο , και απο παιχνιδι ΤΙΠΟΤΑ !ειμαι φανατικος παιχτης προ ! καθε χρονο εδω και τρια χρονια ακουω για φιφα ! δε δινω σημασια οσο και να μπαινω στον πειρασμο να το δοκιμασω (κακα τα ψεμματα πρεπει να ειναι φοβερο παιχνιδι οι πωλησεις μιλανε απο μονες τους) και επιμενω στο αγαπημενο μου προ ! φετος ομως νομιζω ηρθε η ωρα .. η κοναμι με εστειλε εκει .. λυπαμαι ...θα κλεισω λεγοντας τα εξης ! οσοι υποστηριζουν οτι το 14 ειναι παιχνιδαρα ειναι αυτοι που ειχαν τρελαθει στην φαπα στο 13 ! οι λουζερς ! δε το λεω επειδη στο 13 ημουν παρα πολυ καλος αλλα γιατι δοκιμασα το 14 παρα πολλες μερες του εδωσα ευκαιρια 5 ημερων λιωσιμο αλλα να κοροιδεψω τον εαυτο μου σορρυ δε μπορω ... Και ενα αλλο θετικό στο 14 είναι οτι δε περνανε οι καθετες πάσες που ειχαν καταντισει αηδία στο 13. 2 Joystick ειχα σπασει με αυτο το bug να επαιρνες παιχτη με το δεξι μοχλο φιλε κ να μη περνουσε κουνουπι ! δεν ηταν bug σου εδινε το τροπο να το αντιμετωπισεις . πρεπει να ηξερες ομως .. εγω ετρωγα ενα γκολ απο καθετη καθε 10 παιχνιδια ...
Karellen Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μου κοψε δεν ξερω τι εγινε αλλα μου κοψε! χαχα ειχα γραψει πιο πανω οτι ο παιχτης μου που εχει την μπαλα χωρις να παταω RT κανει την κινηση του χαιδεματος στην μπαλα ενω πχ παταω το LB ( μονο ) τελικα τι ηταν? πηγα στα settings (μαλιστα το τσεκαρα και στο pes13) και αυτο που ειδα ηταν οτι το RT htan φωτεινο με μπλε χρωμα (οτι και καλα ηταν πατημενο) συνεχεια!!! Καποιο κολλημα εφαγε το γαμοκουμπο στο gamepad (f510 logitech) πλεον δεν το κανει..... Οχι τπτ αλλο γιατι αδικησα το παιχνιδακι αφου εχασα πολλα ματσακια λογω αυτης της λαλακιας! Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2013 από Karellen
Karellen Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) .....πολυ ΑΔΡΑΝΕΙΑ το παιχνιδι ρε παιδακι μου!,,, με ενα πατσακι που βρηκα εχω budesliga, σωστες εμφανισεις, μεταγραφες και πρεμιερ λιγκ με σωστα ονοματα! γιεχααααααα!!!! το παιχνιδι με ολα τα αρνητικα του και τις δυσκολιες του ....is the real thing! Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2013 από Karellen
spongebobgal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Πάντως εγώ με τους δικούς μου ακόμα το 10 παίζουμε παιδιά . . .. . Διασκεδάζουμε περισσότερο..Δοκιμάσαμε 11,12,13 . . .Τζίφος.. το 13 είχε κάποια καλά χαρακτηριστικά αλλά το δώσαμε πίσω τελικά.. (παίκτης Pro από ISS 2000 ,PS1)..
Karellen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Καποιος εγραψε καπου οτι το καινουριο προ ουσιαστικα πανε να το κανουν εξωμειοτη σε τετοιο βαθμο ωστε να παιζουν 11vs11 ....σιγουρα θα πρεπει να φτιαξουν και το ονλινε!!!! Αλλα εμενα μου κανει αυτο το σεναριο....λογικο εννοω. Καποια στιγμη μπορει να φοραμε κανα κρανος με καλοδια και λαμπακια και να νομιζουμε οτι ειμαστε πχ ο Λεβαντοφσκι στον αγωνιστικο χωρο ....ξερω και γω, κατι τετοιο στο μακρινο μελλον εννοειται!!!! ....ο ανταγωνιστης παντως ακομα εχει αυτον τον γρηγορο ρυθμο που μαρκαρουν και στα 90 λεπτα.....εχει κι αυτο να αλλαξει πραγματακια προς το καλυτερο-αληθοφανες....
giorgos1966 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Kαλησπερα παιδια.Εχω κατεβασει το pro 2014 σε αγγλικα μονο.Εχω τα pach για ελληνικο μενου,γλωσσα,περιγραφη.Πως θα τα περασω κ αυτα στην κονσολα;Τα 4 αρχεια ειναι cpk.Υπαρχει κ κατι αλλο βγει να περασω για το παιχνιδι;Ευχαριστω.
skolikas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ....ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 14..... ΔΗΛΑΔΗ ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? ΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ???? ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΧΟΡΤΟ???? ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΩ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ) ΣΤΟ +2 ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟ -2????ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ......???ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 13....ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ??? ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΤΖΑΜΠΑ 55 ΕΥΡΩ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 14?????ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΑΜΙ ΦΕΤΟΣ.....ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 13....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟ 13 ΠΑΡΑ ΤΟ 14.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα