Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επισης το 1 που λεει ο Sotos δεν ισχυει για κανεναν λογο.Τον Γουολκοτ ειδικα αμα ξερεις να παιζεις τα r1-l1 που ανοιγει την μπαλα κ ξεχινεται μπροστα δεν τον πιανεις ουτε με λασο.

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι καμερα προτιματε? εγω την blimp

την ωρα του παιχνιδιου ο παιχτης που ελεγχω καποιες στιγμες σαν να κλειδωνει προς μια κατευ8υνση (ραγα) ή σαν να κολλαει ξαφνικα στο χορταρι και σταματαει την κινηση που εχει μεχρι σε κεινο το σημειο...

το χει παρατηρησει κανεις αυτο ή ολα τα παραξενα συμβαινουν σε μενα?

Επεξ/σία από Karellen
Δημοσ.

επισης το 1 που λεει ο Sotos δεν ισχυει για κανεναν λογο.Τον Γουολκοτ ειδικα αμα ξερεις να παιζεις τα r1-l1 που ανοιγει την μπαλα κ ξεχινεται μπροστα δεν τον πιανεις ουτε με λασο.

Καλα με το R1 τρεχεις το L1 που κολλαει?

Σε ρωταω μπας και δω και εγω προκοπη μιας και με R1 πολλες φορες πατημενο δεν παλευετε.

• Like 1
Δημοσ.

εγω παιζω στο xbox,απο συνηθεια τα ειπα ετσι.Με διπλο πατημα του l1 ο παιχτης κανει ενα αποτομο κοψιμο του σωματος κ της μπαλας κ αλλαζει τελειως κατευθυνση.Νομιζω οτι ειναι μακραν ο πιο ασφαλης τροπος να ξεχυθεις μπροστα ωστε να μην σε προλαβενουν τραγια οπως ο Μερτεζακερ ας πουμε.

Δημοσ.

εγω παιζω στο xbox,απο συνηθεια τα ειπα ετσι.Με διπλο πατημα του l1 ο παιχτης κανει ενα αποτομο κοψιμο του σωματος κ της μπαλας κ αλλαζει τελειως κατευθυνση.Νομιζω οτι ειναι μακραν ο πιο ασφαλης τροπος να ξεχυθεις μπροστα ωστε να μην σε προλαβενουν τραγια οπως ο Μερτεζακερ ας πουμε.

αααα! λες να παταω l1 (ασυναισθητα) γι αυτο μου αλλαζει η πορεια οταν τρεχω...θα το τσεκαρω! το ειχε και το 13 αυτο?

Δημοσ.

με το αστειο 13 δεν ειχα ασχοληθει πολυ αλλα νομιζω οτι δεν το ειχε.

Ναι σιγουρα γι αυτο σου αλλαζει πορεια,το πατας κατα λαθος.Αμα το μαθεις λιγο παντως για μενα ειναι η σημαντικοτερη κινηση του παιχνιδιου οσον αφορα τις τριπλες μαζι με το κλασσικο τετραγωνο-χ.Ειδικα αμα εχεις εναν καλο μπακ που κανει μπουκες ειναι απολαυση

Δημοσ.

αν καποιος εχει κανει τις προπονησεις , θα δει οτι πλεον (ετσι νομιζω εγω) , εχουν γεμισει συνδιασμους κουμπιων για καλυτερη αμυνα , σουτ, ντριπλα κλπ.....εμενα μ αρεσε το προ αλλα ετσι ειναι δυσκολο ρε γμτ, το θεμα ειναι ομως οτι ζητουσαμε ολοι simulation , μας το δωσαν, τα bugs θα υπαρχουν ανεκαθεν, το κακο ειναι οτι το παιχνιδι ειναι mainstream και θα βγει και η κουτση μαρια να το κραξει, ασχετα αν ασχολειται γενικοτερα η οχι.Πρεπει να αποφασισουμε τι θελουμε πλεον....ακομα και στο gameover δεν ειδα κανενα καλο λογο ασχετα αν του εδωσαν 8,5 τα παιδια εκει. Εδω εβαλα τον κολλητο εχθες να παιξουμε διπλο και τον τονισα οτι πλεον παιζουν πολλα ρολο (ψυχολογια αναλογα με την κατασταση, αν χανει , ποσο χανει , γηπεδουχος κλπ...) και παλι δε δεχοταν οτι αυτος ειναι ο λογος που δε μπορει να σταυρωσει επιθεση κλπ κλπ...εχανε 4-0 και ηταν φιλοξενουμενος... εφοσον παιζει αυτο ρολο , δε νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο...φανταστειτε ποσοι σαν κ αυτον αγορασαν το παιχνιδι και ξερουν ηδη να γραφουν σε φορουμ....

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έχω δυο χειρηστήρια που είναι pc/ps3 και κανένα δεν δουλεύει in game (ο σταυρός η το analog stick). Όλα αυτά σε ps3. Τι μπορεί να φτάει; Στο pes 2013 δουλεύει μια χαρά. 

Δημοσ.

αν καποιος εχει κανει τις προπονησεις , θα δει οτι πλεον (ετσι νομιζω εγω) , εχουν γεμισει συνδιασμους κουμπιων για καλυτερη αμυνα , σουτ, ντριπλα κλπ.....εμενα μ αρεσε το προ αλλα ετσι ειναι δυσκολο ρε γμτ, το θεμα ειναι ομως οτι ζητουσαμε ολοι simulation , μας το δωσαν, τα bugs θα υπαρχουν ανεκαθεν, το κακο ειναι οτι το παιχνιδι ειναι mainstream και θα βγει και η κουτση μαρια να το κραξει, ασχετα αν ασχολειται γενικοτερα η οχι.Πρεπει να αποφασισουμε τι θελουμε πλεον....ακομα και στο gameover δεν ειδα κανενα καλο λογο ασχετα αν του εδωσαν 8,5 τα παιδια εκει. Εδω εβαλα τον κολλητο εχθες να παιξουμε διπλο και τον τονισα οτι πλεον παιζουν πολλα ρολο (ψυχολογια αναλογα με την κατασταση, αν χανει , ποσο χανει , γηπεδουχος κλπ...) και παλι δε δεχοταν οτι αυτος ειναι ο λογος που δε μπορει να σταυρωσει επιθεση κλπ κλπ...εχανε 4-0 και ηταν φιλοξενουμενος... εφοσον παιζει αυτο ρολο , δε νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο...φανταστειτε ποσοι σαν κ αυτον αγορασαν το παιχνιδι και ξερουν ηδη να γραφουν σε φορουμ....

Εχει επιλογη να βγαλεις την ψυχολογια στις γενικες ρυθμισεις

Δημοσ.

Αν και συμφωνω εν μερη με οσα λες,ρεαλιστικο δεν σημαινει ομως να πατας 2-3 συνδυασμους για να ντριμπλαρεις παικτη,ουτε να στριβουν οι παικτες τοσο καθυστερημενα.

Επισης οταν ενας παικτης ειναι γρηγορος κι ο αμυντικος αργος δεν γινετε σε κανενα ρεαλιστικο ματς να τον φτασει σε ελευθερο χωρο.

Θελει δουλεια το προ για να γινει playable στους περισσοτερους.

Το φιφα φετος θεωρω πως ειναι πιο "φιλικο" προς τους περισσοτερους χρηστες.

Παντως στα επομενα(λογικα στις επομενες κονσολες) θα ευχαριστηθουμε περισσοτερη μπαλα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έχω δυο χειρηστήρια που είναι pc/ps3 και κανένα δεν δουλεύει in game (ο σταυρός η το analog stick). Όλα αυτά σε ps3. Τι μπορεί να φτάει; Στο pes 2013 δουλεύει μια χαρά. 

φιλε εχω το logitech f510 που ειναι για pc/ps3 και ενω παιζαμε το προ13 ανετα στο ps3 (ο αλλος επαιζε με το gamepad του ps3) στο καινουριο προ14 δεν μπορεσαμε να βγαλουμε ακρη γιατι δεν γινεται να παιξουμε 1vs1...

Eγω κοντρα στην ΑΙ στο PS3(με το logitech f510) παιζω κανονικα.

Δημοσ.

φιλε εχω το logitech f510 που ειναι για pc/ps3 και ενω παιζαμε το προ13 ανετα στο ps3 (ο αλλος επαιζε με το gamepad του ps3) στο καινουριο προ14 δεν μπορεσαμε να βγαλουμε ακρη γιατι δεν γινεται να παιξουμε 1vs1...

Eγω κοντρα στην ΑΙ στο PS3(με το logitech f510) παιζω κανονικα.

Λες να είναι bug η θέλει άλλα controller?

Δημοσ.

Αν και συμφωνω εν μερη με οσα λες,ρεαλιστικο δεν σημαινει ομως να πατας 2-3 συνδυασμους για να ντριμπλαρεις παικτη,ουτε να στριβουν οι παικτες τοσο καθυστερημενα.

Επισης οταν ενας παικτης ειναι γρηγορος κι ο αμυντικος αργος δεν γινετε σε κανενα ρεαλιστικο ματς να τον φτασει σε ελευθερο χωρο.

Θελει δουλεια το προ για να γινει playable στους περισσοτερους.

Το φιφα φετος θεωρω πως ειναι πιο "φιλικο" προς τους περισσοτερους χρηστες.

Παντως στα επομενα(λογικα στις επομενες κονσολες) θα ευχαριστηθουμε περισσοτερη μπαλα.

ναι αυτο εννοειται... δε το συζητω και ουτε το δικαιολογω, απλα οταν το αγορασα ημουν περισσοτερο προετοιμασμενος απ οτι το 13.... ναι μεν στραβωσα με καποια πραγματα , αλλα τα δεχτηκα γνωριζοντας τι ηθελα να αγορασω...ασχετα απο αυτο, ερχεται και το φιφα...θα δουμε... το θεμα με τον τελευταιο παικτη και τονα μυντικο το τονισαν πολλοι και το ειδα εχθες εγω....να φευγει ο ρομπεν και γω με εναν οτι να ναι αμυντικο της ιντερ να τον φτανω και να του κλεβ και την μπαλα...οκ ξεφευγει, δωσανε ρεαλισμο(λεμε τωρα) και πολυ smashing buttons gameplay αλλα αν συνεχισει ετσι παμε για smashing gamepad...

Εχει επιλογη να βγαλεις την ψυχολογια στις γενικες ρυθμισεις

ναι αλλα χανιε την ουσια του ετσι...το αφηνεις οπως ειναι οπως αφηνεις και την ψυχολογια στο τυχαιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λες να είναι bug η θέλει άλλα controller?

καταρχην να επισημανω κατι γιατι δεν το εγραψα πριν, προσπαθουσαμε να παιξουμε  το demo σε PS3 στο full game δεν ξερω τι ισχυει....εσυ σε τι αναφερεσαι?demo or full game? παντως με τα κανονικα χειριστηρια του PS3 παιζαμε κανονικα 1vs1 (εγω απλα δεν βολευομαι γι αυτο και το f510)

...για bug μου κανει, δεν ξερω αν υπαρχει ιατρεια.

Οπως πχ αυτο μας συνεβαινε στο fifa12(ή 13 δεν θυμαμαι)  στο PS3 δεν μπορουσαμε να παιξουμε..ενω στο φιφα14 demo παιξαμε ανετα μερικα ματσακια με διαφορετικα gamepads! xaxaxa μας δουλευουν κανονικα δεν μπορει να ειμαστε τοσο losers! xaxaxa

Οσο παιζω ματσακια τοσο με ενθουσιαζει ο ρεαλισμος στο προ14.

Αυτο που σε προλαβαινουν οι αμυντικοι στον κενο χωρο οντως ειναι καπως (διαβαζω οτι το εφαρμοσαν λογω των παραπονων για τις through σε προωθημενο παιχτη με το RS

...το θεμα κουραση και η διαχειριση της ενεργειας των παιχτων πιστευω θα ειναι ενας απο τους τομεις οπου θα δουλεψουν στα επομενα προ.

π.χ  σε τι ποσοστο στο 90λεπτο ενος αγωνα οι αμυντικοι 8α μπορουν να σπρινταρουν στο maximum?...αν8ρωποι ειναι κι αυτοι, κουραζονται  :eek:

Επεξ/σία από Karellen
Δημοσ.

Βγηκε unofficial patch για PS3 που διορθωνει μεταγραφες και ονοματα ομαδων

Εχει μεσα και Budensliga

απο μια πρωτη ματια καλο φανηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...