the_answer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδια..μου ειπανε οτι ο Σαβιολα ειναι με ραστα ειναι αληθεια?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Εδω ο μασαντο ειναι ξανθος και ο αμπτουν ξυρισμενος ,τα ραστα σε πειραξαν :cool:
the_answer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχαχα δε το ειδα με τα ματια μου ακομα...δε βαριεσαι ..καλο gameplay να εχει και τον van der mirch...ολα τα αλλα λεπτομεριες...
Karellen Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ρε γκαις ποιος μασαντο (τον μπερδεψαν με τον Βαις αραγε? και παλι πολυ μαλλι του εβαλαν) τον Ροναλντο τον ειδατε? τι μαλλι ειναι αυτο που του χουν βαλει???χαχαχα .....
kjtzemis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε παιδια..μου ειπανε οτι ο Σαβιολα ειναι με ραστα ειναι αληθεια? Ναι ετσι ειναι, εγω το εγραψα σε προηγουμενο ποστ, οντως τον σαβιολα τον εχουν με ραστα και ειναι σιγουρα αυτος γιατι οπως πηγα να τον κανω μεταγραφη στον γαυρο τον βρηκα μεσα απτην Μαλαγα (εκει οπου επειζα δλδ πριν ερθει ελλαδα). Επεισης το Carvalho τον εχουν με μαλι αλλα David Luiz, αφανα με λιγα λογια (ναι τον αμυντικο οπου επαιζε τσελσι/ρεαλ και τωρα πλεον αγωνιζετε με την φανελα της Μονακο). Ζητημα να εχουν πετυχει καμια 10αρια παιχτες σολο το παιχνιδι.
alimentas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 εχει βγει καμια ανακοινωση πανω σ αυτο????? Δηλαδη ειναι αστειο πραγματικα να μοιαζει ο Μιραλας(φοβερος στο παιχνιδι παρεπιπτοντως) ή o Σουαρεζ της Αντερλεχτ κ να μην μοιαζει το 95% των προτοκλασατων
fearwhatnow Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 εχει βγει καμια ανακοινωση πανω σ αυτο????? Δηλαδη ειναι αστειο πραγματικα να μοιαζει ο Μιραλας(φοβερος στο παιχνιδι παρεπιπτοντως) ή o Σουαρεζ της Αντερλεχτ κ να μην μοιαζει το 95% των προτοκλασατων Eχουν ανακοινωσει οτι θα βγαζουν DLC με faces, θα ανανεωσουν γυρω στα 1000 οπως εχουν πει. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει διοτι την εκδοση για PS3 την παρατησα και παιζω στο PC οπου σιγα σιγα αρχιζουν και βγαινουν τα mods. 1
kjtzemis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω στο pc που παιζω απτον θειο αν βαλω το patch 1.01 μολις παω να ξαναμπω στο παιχνιδι μου ζηταει το cr@ck και οταν το ξαναβαζω ειναι λες και δεν εγκατεστησα ποτε το 1.01. Εχετε καμια προταση?
Federacion Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 να περιμένεις 1.01 από του θείου βρε....
ultrobyr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω στο pc που παιζω απτον θειο αν βαλω το patch 1.01 μολις παω να ξαναμπω στο παιχνιδι μου ζηταει το cr@ck και οταν το ξαναβαζω ειναι λες και δεν εγκατεστησα ποτε το 1.01. Εχετε καμια προταση? κατεβασε και εγκατεστησε το πατσακι απο pesedit,βαζει και το 1.01 και το πρωτο DLC χωρις να κανεις τιποτα απλα μια εγκατασταση και τρεχεις το παιχνιδι απο τον selector του pesedit
kjtzemis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 να περιμένεις 1.01 από του θείου βρε.... απτο wehellas βρισκω το 1.01 και οχι απτο μενου του παιχνιδιου (ετσι κιαλλιως απτο μενου του παιχνιδιου δεν μου το βρισκει γτ λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση και λογικο ειναι).
SoToS99 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τζίφος παιδιά. Μετά από τόσες μέρες το παιχνίδι εξακολουθεί και μ εκνευρίζει απίστευτα. Αρχίζω και ξενερώνω πάρα πολύ και ήδη σκέφτομαι να το πουλίσω. παραθέτω τα παράπονα μου μετά από πολλές ώρες καψίματος. 1) δε γίνετε να βγαίνεις στο κενό χώρο με παίχτες τύπου walcott, lennon, klp klp και να σε προλαβαίνει ο αμυντικός που είναι 10 μέτρα πίσω. 2) δε γίνετε 2 στα 5 σουτ του αντιπάλου ενώ φαίνονται φουλ αδύναμα και ενώ η πορεία τους να είναι επάνω στο τερματοφύλακα, εκείνος να αποκρούει και πάντα μα πάντα το rebount να πηγαίνει στον αντίπαλο επιθετικό! 3)ξενέρωμα επίσης αυτό με τα γήπεδα και το γκαζόν 4)παίζω με ταχύτητα στο +2 και εξακολουθεί να είναι αργό 5)τραγικά αργή ανταπόκριση των παιχτών σε κάθε φάση. Να σημείωσω ότι αγοράζω πάντα τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας το προ από το 1998 κ μετα.. Καλοπροαίρετα πάντα. Δε κράζω, απλά γράφω τι δε μου αρέσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 2
Karellen Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αργο στο +2? ...επιτρεπεις να διαφωνησω? το εβαλα στο -2 και μετα στο -1 και μου φανηκε πολυ αργο Εμενα στο 0 μου φαινοταν γρηγορο.... . .... μαλλον σε αυτη την εντυπωση παιζει μεγαλο ρολο το οτι σε φτανουν οι αμυντικοι ενω εχεις βγει στον κενο χωρο... Μηπως εννοεις οτι στριβουν αργα? σε αυτο θα συμφωνησω,,, Μεσα στον ενθουσιασμο μου γι αυτο το καινουριο παιχνιδι υπαρχει κατι απροσδιοριστο που με χαλαει...ισως τελικα να ειναι οτι εχει ξεφυγει απο τα πλαισια παιχνιδιου=χαλαρωση,ψυχαγωγια,διασκεδαση και αποτελει εναν εξομειωτη ποδοσφαιρου...κομματακι δυσκολο δλδ. Τελικα γι αυτο χρειαζονται κα τα 2 ποδοσφαιρακια....το κα8ενα για την καταλληλη στιγμη-δια8εση
xavier Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 πιστευω θα βγαλουν αρκετα πατσακια φετος, αλλα σε 2-3 μηνες θα το στρωσουν.... για το τρεξιμο δοκιμασε με r1+r2 μαζι, ή και το r1 2 φορες, ή να τρεχεις ψιλοδιαγωνια ωστε να εχεις τον αμυντικο στην πλατη σου και να μην τρεχεται παραλληλα... το πατς το εβαλες και το dlc? αλλοι λενε οτι διορθωνει πραγματα, αλλα και για εμενα η αποκριση ειναι καπως αργη...οπως και το παιχνιδι στο +2...αμα θελαμε να παιζουμε το φιφα, θα παιζαμε το φιφα ρε πουστημ... τεσπα, παλι αυτο θα παιζουμε...
Karellen Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ρε γκαις δεν ξερω τι λετε - εγω μιλαω για το παιχνιδι του θειου σε pc - στο +2 ειναι απλα αστειο!!! η μπαλα φευγει σφαιρα οταν δινεις πασα....για μενα 0 ή +1 speed...ισως κλεινω προς +1 τελικα. Ειναι σε πολυ καλο δρομο η Κοναμι απλα βιαστηκαν να το βγαλουν γι αυτο και το τελικο προιον 8ελει τσονταρισματα διορθωσεων. Τα γραφικα δεν με ενοχλουν οσο το gameplay....θελει κατι τις, κουρδισμα ξερω και γω Τωρα το θεμα ειναι οτι αν πας σε ενα καλο εστιατοριο να φας και συνεχεια λειπει κατι απο το πιατο σου...πχ τυρι, αλατι, πιπερι και δεν ξερω γω τι αλλο και καθε τοσο ερχεται το γκαρσονι και σου δινει και κατι απο τα υλικα ε δεν ξερω ειναι εκνευριστικο αυτο, δεν ειναι????....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα