kjtzemis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Το άνοιγμα στη μπάλα φέτος γίνεται με διπλό πάτημα του R1. Πολύ ξινούρα όμως φέτος για το pro evolution βλέπω και με χαλάει γιατί δεν αξίζει αυτή τη στάση από τους καταναλωτές... Επίσης, όποιος είδε βιντεάκι από το φιφα14 σε χβοχ1 θα δει ότι φέτος είναι πολύ πιο αργό και εντελώς άσχημο. Τι το χαντακώνουν όλοι τόσο πολύ το PRO δε καταλαβαίνω... Ναι ξερω οτι το ανοιγμα το κανει επεισης αν πατησεις πολλες φορε το ενα αλλα οπως ειπε και ενας φιλος παρακατω ειναι αβωλο, εκτος αυτου μου εχει τυχει πολλες φορες καταλαθος να το πατησω διπλη φορα και να ανοιξει το 1ο κοντρολ και ετσι να χασω την μπαλα. Τι σε νοιαζει?αστους να κραζουν, κατσε και απολαυσε εσυ το παιχνιδι και ασε τους αλλους να λενε. Εμενα (κακως) αλλα με ολα αυτα που ειχα διαβασει σε αυτο το τοπικ (τα ασχημα που ελεγαν για το παιχνιδι οι περισσοτεροι φιφακηδες με ειχαν επηρεσει και οταν ειχα μπει να παιξω 2η φορα το παιχνιδι μου την ειχε δωσει λιγο μιας και το εβλεπα με αλλο ματι, οταν ομως πηρα γραμμη το τι πρεπει να κανεις και τον τροπο οπου πρεπει να προσεγκιζεις το καθε παιχνιδι αλλαξα και πορωνομαι.Σε καθε γκολ σχεδον πεταγομε στον αερα μιας και γνωριζω οτι ερχετε μετα απο πολυ κοπο και τις περισσοτερες φορες απο πολυ πιεση του αντιπαλου (πχ παιζω ml με την monako, επαιζα ενα ματς πρωταθληματος με την τελευταια και εχανα 0-2 μεχρι που στο 73 ηρθε το 1ο γκολ μου, υστερα εκανα καποιες αλλαγες στο συστημα μου και στο 76 ηρθε και το 2-2..εκει και αν τιναχτηκα, εβαλα και ενα 3ο προς το τελος αλλα δυστηχως ηταν οφ σαϊντ και εληξε 2-2 το ματς, δεν με χαλασε μιας και το ειχα χαμενο το ματς αφου ειχα φαει το 2ο γκολ).Θελει σκεψη και ομορφο παιχνιδι για να το ευχαριστηθεις. 4
jim22479 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 αντε παλι να καθομαι με τις ωρες στο γιουτιουμπ να προσπαθω να μαθω το χειρισμο.... φτιαξτε το γρασιδιιιι βαλτε "πρωταθληματακιααα"
liopyr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Πήρα το Pro την Τετάρτη και η αλήθεια είναι ότι δεν το πολυέπαιξα, αλλά δεν θέλω να το κρίνω αρνητικά γιατί κάθε χρόνο το συνηθίζω σαν gameplay και δεν ξεκολλάω.....Θέλω όμως την γνώμη σας στο εξής, ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ! Ρε παιδιά στην wide camera ήταν σαν Atari, μόνο το χρώμα του δέρματος ξεχωρίζει....Χορτάρι σαν Subbuteo.....Ξενέρωσα...Δηλαδή διαφορά με το 2013 προς το χειρότερο.....Μήπως είναι κάποια ρύθμιση? Κάτι που δεν κάνω καλά? Εσείς παρατηρήσατε τίποτα παρόμοιο? Τα γράφω στο το τόπικ για το Pc και παραλίγο να με βγάλουν τρελό. Το game σε wide camera δεν βλέπεται.
alexander1405 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ξερω οτι το ανοιγμα το κανει επεισης αν πατησεις πολλες φορε το ενα αλλα οπως ειπε και ενας φιλος παρακατω ειναι αβωλο, εκτος αυτου μου εχει τυχει πολλες φορες καταλαθος να το πατησω διπλη φορα και να ανοιξει το 1ο κοντρολ και ετσι να χασω την μπαλα. Τι σε νοιαζει?αστους να κραζουν, κατσε και απολαυσε εσυ το παιχνιδι και ασε τους αλλους να λενε. Εμενα (κακως) αλλα με ολα αυτα που ειχα διαβασει σε αυτο το τοπικ (τα ασχημα που ελεγαν για το παιχνιδι οι περισσοτεροι φιφακηδες με ειχαν επηρεσει και οταν ειχα μπει να παιξω 2η φορα το παιχνιδι μου την ειχε δωσει λιγο μιας και το εβλεπα με αλλο ματι, οταν ομως πηρα γραμμη το τι πρεπει να κανεις και τον τροπο οπου πρεπει να προσεγκιζεις το καθε παιχνιδι αλλαξα και πορωνομαι.Σε καθε γκολ σχεδον πεταγομε στον αερα μιας και γνωριζω οτι ερχετε μετα απο πολυ κοπο και τις περισσοτερες φορες απο πολυ πιεση του αντιπαλου (πχ παιζω ml με την monako, επαιζα ενα ματς πρωταθληματος με την τελευταια και εχανα 0-2 μεχρι που στο 73 ηρθε το 1ο γκολ μου, υστερα εκανα καποιες αλλαγες στο συστημα μου και στο 76 ηρθε και το 2-2..εκει και αν τιναχτηκα, εβαλα και ενα 3ο προς το τελος αλλα δυστηχως ηταν οφ σαϊντ και εληξε 2-2 το ματς, δεν με χαλασε μιας και το ειχα χαμενο το ματς αφου ειχα φαει το 2ο γκολ).Θελει σκεψη και ομορφο παιχνιδι για να το ευχαριστηθεις. Σε βρίσκω σωστό σε όλα! Κι εγώ είχα επηρεαστεί αλλά τελικά κατάλαβα πόσο άδικο έχουν όλοι! Επισης, έχω καταλάβει κάτι. Αν ένα παιχνίδι το κατεβάζει από τόρρεντ κάποιος και το παίζει, σπάνια το αγαπάει. Σπάνια το τερματίζει και το ξεζουμίζει. Απλά παίζει λίγο μέχρι να το παρατήσει και να πιάσει κάτι άλλο. Αν το πληρώσει, αλλάζει πολύ το θέμα... Και είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εδώ το έχουν κατεβάσει απλά. Δεν είναι κακό καθόλου να κατεβάζεις αλλά δε μπορείς να εκφέρεις και σταθερή γνώμη έτσι σίγουρα όπως κάνουν πολλοί και το θάβουν με 10 λεπτά ασχολία! Ωραίο ματσάκι έπαιξες btw, ωραίο σκοράκι! Όσο για τα γκολ, σε νιώθω πολύ! Μα δεν είναι καταπληκτικό αυτό, ότι όταν επιτευχθεί ο στόχος σου, πραγματικά το νιώθεις στο πετσί σου ρε παιδί μου! Αυτό δε συμβαίνει σε κανένα FIFA και σε κανένα μπασκετάκι και γενικά αθλητικό παιχνίδι! Για μένα το PRO σε αυτό το σημείο έχει ανακαλύψει εδώκαι χρόνια ένα τρομερό μυστικό που τα υπόλοιπα ακόμα το ψάχνουν!
liopyr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Σε βρίσκω σωστό σε όλα! Κι εγώ είχα επηρεαστεί αλλά τελικά κατάλαβα πόσο άδικο έχουν όλοι! Επισης, έχω καταλάβει κάτι. Αν ένα παιχνίδι το κατεβάζει από τόρρεντ κάποιος και το παίζει, σπάνια το αγαπάει. Σπάνια το τερματίζει και το ξεζουμίζει. Απλά παίζει λίγο μέχρι να το παρατήσει και να πιάσει κάτι άλλο. Αν το πληρώσει, αλλάζει πολύ το θέμα... Και είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εδώ το έχουν κατεβάσει απλά [..] Συγνώμη, αλλά εγώ αυτό το μεταφράζω ως: "Ταλαιπωριέμαι μέχρι να πείσω τον εαυτό μου πως δεν πέταξα τα λεφτά μου." 1
alexander1405 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Συγνώμη, αλλά εγώ αυτό το μεταφράζω ως: "Ταλαιπωριέμαι μέχρι να πείσω τον εαυτό μου πως δεν πέταξα τα λεφτά μου." Οκ ότι πεις! P.S. Δε μίλησα για το προ μόνο. Μιλάω για όλα τα παιχνίδια, όπως GTA, The witcher 2, Batman AO, Total war, FIFA, Battlefield 3, CS, Hitman, Tomb Raider, Torchlight και άλλα 100 που έχω στη συλλογή μου από το στεαμ. Το βλέπω και από τους φίλους μου επίσης που έχουν αγοράσει (με εννοείται οικονομίες και όχι λόγω πλούτου, φτωχοί είμαστε κι εμείς αλλά το γουστάρουμε το άθλημα) και τα παίζουν μέχρι να λιώσουν! Ενώ κατεβασμένα, δε καταφέρνουν μαζί κι εγώ, να περάσω ούτε 5-6 ώρες συνολικά με ένα game.
Karellen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Τα γράφω στο το τόπικ για το Pc και παραλίγο να με βγάλουν τρελό. Το game σε wide camera δεν βλέπεται. παιδια καλημερα, εγω επαιξα πρωτα το ντεμο σε ps3 και εν8ουσιαστηκα απο τα γραφικα....μετα οταν το φερε ο θειος για pc απλα ξενερωσα.....σαν να παιζεις πεσ5 η πεσ6 απλα με βελτιωμενες τις κινησεις των παιχτων...Αυτα δεν ειναι γραφικα!!!!!!!!! ισως η εξηγηση ειναι οτι δεν ειναι next gen? Nα πω και για τον χειρισμο: Η καθυστερηση ειναι τεραστια ρε παιδια δεν ξερω ας πει και κανας αλλος....σου γ....μαει το παιχνιδι..πολυ σπαστικο. Δεν ξερω ειμαι πολυ σκεπτικος (κριμα γιατι στην αρχη μου αρεσε πιο πολυ απο το φιφα14- μιλαω για τα 2 demo ps3).....
kjtzemis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Σε βρίσκω σωστό σε όλα! Κι εγώ είχα επηρεαστεί αλλά τελικά κατάλαβα πόσο άδικο έχουν όλοι! Επισης, έχω καταλάβει κάτι. Αν ένα παιχνίδι το κατεβάζει από τόρρεντ κάποιος και το παίζει, σπάνια το αγαπάει. Σπάνια το τερματίζει και το ξεζουμίζει. Απλά παίζει λίγο μέχρι να το παρατήσει και να πιάσει κάτι άλλο. Αν το πληρώσει, αλλάζει πολύ το θέμα... Και είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εδώ το έχουν κατεβάσει απλά. Δεν είναι κακό καθόλου να κατεβάζεις αλλά δε μπορείς να εκφέρεις και σταθερή γνώμη έτσι σίγουρα όπως κάνουν πολλοί και το θάβουν με 10 λεπτά ασχολία! Ωραίο ματσάκι έπαιξες btw, ωραίο σκοράκι! Όσο για τα γκολ, σε νιώθω πολύ! Μα δεν είναι καταπληκτικό αυτό, ότι όταν επιτευχθεί ο στόχος σου, πραγματικά το νιώθεις στο πετσί σου ρε παιδί μου! Αυτό δε συμβαίνει σε κανένα FIFA και σε κανένα μπασκετάκι και γενικά αθλητικό παιχνίδι! Για μένα το PRO σε αυτό το σημείο έχει ανακαλύψει εδώκαι χρόνια ένα τρομερό μυστικό που τα υπόλοιπα ακόμα το ψάχνουν! Να σου πω την αληθεια ειναι το μοναδικο ποδοσφαιρακι μετα απο καποια χρονια που μου το εφερε ο θειος (και το προ13 απτον θειο το εχω αυτη την στιγμη αλλα το ειχα αγορασει εκεινο day1 και το πουλησα μιας και χρειαζομουν καποια χρηματα), ο λογος που μου τοφερε ο θειος ειναι επειδη το gta v day1 με ξεφραγκιασε. Αυτο που λες οτι καποιος δεν ευχαριστιετε τα κατευασμενα παιχνιδια αλλωτε ισχυει και αλλωτε οχι, σαφως και τα παιχνιδια που πληρωνεις (και ειδικα αυτα που βαρανε 50Ε) τα πονας και θες για το γαμωτο ακομα και αν δεν σαρεσουν να τα προχωρησεις καποιες ωρες ενω με τα κατευασμενα δεν εχει τετοιο θεμα.Αποταν ξεκινησα να αγοραζω παιχνιδια οτι κατευαζω το κατευαζω για δοκιμη και να θελω να το συνεχισω το παραταω γιατι ποιανομε συγχρωνος και με κατι αλλο (ενω οσα εχω αγορασμενα τα εχω βαλει σε προγραμμα πχ πρωτα θα παιξω το ταδε παιχνιδι και μολις το τελειωσω τοτε θα παω στο επομενο), με το προ ομως δεν εχω τετοιο θεμα. Ειχα αγορασει κιολας παλι day1 το pes12 στο ps3 ε τοβαλα επαιξα για 1 μηνα και ειδα οτι το παιχνιδι δεν πηγενε πουθενα και το αφησα στο ραφι διχως να το ξανακουμπησω, πηγα και πηρα φιφα12 μετα και ειχα βρει την υγεια μου. Οσο για αυτο το "μυστικο" νομιζω πως φετος το ανακαλυψαν οι σχισοματιδες μιας και με το περσινο δεν χτυπιομουν ετσι (ή μαλλον ναι...χτυπιομουν, αλλα οχι απο χαρα απο νευρα με τις μακακιες που γινοντουσαν στο παιχνιδι). Συγνώμη, αλλά εγώ αυτό το μεταφράζω ως: "Ταλαιπωριέμαι μέχρι να πείσω τον εαυτό μου πως δεν πέταξα τα λεφτά μου." Σε καποια σαβουροπαιχνιδα ισχυει και αυτο, γιατι απο την στιγμη που το πληρωνεις καπως σουρχετε αν το παρατησεις απτην 2η φορα που θα ασχοληθεις με τον τιτλο, γιαυτο και καποιες φορες μπορει να ειναι βαρετο αλλα λες κατσε να το παω παρακατω μπας και αξιζει τελικα τιοποτα απτον συγκεκριμενο τιτλο.Λιγο πολυ ομως ξερεις τι να περιμενεις απτον καθε τιτλο και ο καθενας κρινει αν ειναι παιχνιδι οπου θα το αγορασεις μεσα στον 1ο μηνα κυκλοφοριας του στα 50Ε ή αν θα περιμενεις να πεσει στι 20Ε ετσι ωστε και να ειναι μαπα το καρπουζι να μην σε νοιαξει τοσο. παιδια καλημερα, εγω επαιξα πρωτα το ντεμο σε ps3 και εν8ουσιαστηκα απο τα γραφικα....μετα οταν το φερε ο θειος για pc απλα ξενερωσα.....σαν να παιζεις πεσ5 η πεσ6 απλα με βελτιωμενες τις κινησεις των παιχτων...Αυτα δεν ειναι γραφικα!!!!!!!!! ισως η εξηγηση ειναι οτι δεν ειναι next gen? Nα πω και για τον χειρισμο: Η καθυστερηση ειναι τεραστια ρε παιδια δεν ξερω ας πει και κανας αλλος....σου γ....μαει το παιχνιδι..πολυ σπαστικο. Δεν ξερω ειμαι πολυ σκεπτικος (κριμα γιατι στην αρχη μου αρεσε πιο πολυ απο το φιφα14- μιλαω για τα 2 demo ps3)..... Γιατι στο ps3 το demo που επαιξες ηταν next gen? Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω που ακριβως βρισκετε διαφορα στα γραφικα αναμεσα στο demo (στο ps3 κιολας) και στην ολοκληρομενη εκδοση στο pc. Κοιταξτε ολοι οσοι εχετε θεμα τις ρυθμισεις και βαλτε την αναλυση οθονης αναλογα με την οθονη που εχετε, επεισης ειστε σιγουροι πως το pc σας εχει τα καταλληλα specs για να σηκωσει το παιχνιδι οπως πρεπει ή το πατε σερνοντας?
Karellen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 νομιζω μια διαφορα την εiχε ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ να πω εδω οτι μαλλον εφταιγε περισσοτερο το γηπεδο κι οχι τοσο οι παιχτες.Επαιξα στο PC στο γηπεδο της Γιουβεντους και ηταν πολυ καλυτερη η γενικη εικονα σε σχεση με το προηγουμενο (το οποιο δεν θυμαμαι ποιο ηταν)....ντακς ρε φιλε ειπαμε core i5K εχω και καρτα που κανει σχεδον οσο ενα playstation xaxaxa ....οκ ξαναεπαιξα καποια 1-2 ματσακια ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ - κατι πρεπει να εφταιγε στο crack του θειου το οποιο το αλλαξα ΚΑΙ δεν ειχε delay..... και σιγουρα 8ελει λιωσιμο γιατι εxουν αλλαξει καποια πραγματα - μακαρι να ειχε και Dortmund!!!!
kjtzemis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 νομιζω μια διαφορα την εiχε ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ να πω εδω οτι μαλλον εφταιγε περισσοτερο το γηπεδο κι οχι τοσο οι παιχτες.Επαιξα στο PC στο γηπεδο της Γιουβεντους και ηταν πολυ καλυτερη η γενικη εικονα σε σχεση με το προηγουμενο (το οποιο δεν θυμαμαι ποιο ηταν)....ντακς ρε φιλε ειπαμε core i5K εχω και καρτα που κανει σχεδον οσο ενα playstation xaxaxa ....οκ ξαναεπαιξα καποια 1-2 ματσακια ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ - κατι πρεπει να εφταιγε στο crack του θειου το οποιο το αλλαξα ΚΑΙ δεν ειχε delay..... και σιγουρα 8ελει λιωσιμο γιατι εxουν αλλαξει καποια πραγματα - μακαρι να ειχε και Dortmund!!!! Που να ξερω εγω τι pc εχει ο καθενας?απλα υποθεσεις κανω γιατι βλεπω καποιοι παραπονιστε οτι δεν βλεποντε τα γηπεδα και τα γραφικα του παιχνιδιου ενω το μεγαλυτερο μερος των παιχτων δεν αντιμετωπιζουν καποιο τετοιο θεμα.
Federacion Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ένα θα σας πω. Το προηγούμενο έσερνε στον υπολογιστή μου στα χαμηλά και τώρα το παίζω φουλ γραφικά 1680x1050. Για μένα καλά. Για τα γραφικά χάλι..... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
Karellen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 επεισης ειστε σιγουροι πως το pc σας εχει τα καταλληλα specs για να σηκωσει το παιχνιδι οπως πρεπει ή το πατε σερνοντας? Eγω στο παραπανω που εγραψες σου απαντησα συμφωνα με τα δικα μου δεδομενα (και παλι ηταν προβληματικος ο θειος ΚΡΑΚ) ...ΟΚ σιγουρα καποιοι δεν εχουν το απαραιτητο μηχανημα. Τωρα τα γραφικα στο pc δεν ξετρελενουν (εγω αρχικα εγραψα για διαφορα μεταξυ ps3 & pc ΑΛΛΑ επειδη το πρωτοειδα σε μεγαλη οθονη δλδ ΤV ιισως να επιρεαστηκα απο το μεγαλο μεγεθος - αλλο 47αρα και αλλο 23αρα οθονη αλλωστε και απο τις νεες κινησεις στα σωματα των παιχτων. Οντως παιζει ΝΑ ΜΗΝ υπαρχει διαφορα... Η κινηση ειναι πολυ κοντα στον ρεαλισμο και αυτο που μετραει ειναι to gameplay! 8α λιωσουμε λεμεεεεεεεεεεε! 1
Karellen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 ... ποσες μπαρες βοηθειας στην πασα προτεινετε μπαλαδοφατσες? καμια προταση? (ρωταω γιατι τελευταια στο προ13 το χαμε αλλαξει σε 0 μπαρες βοηθειας και μας αρεσε) και τι ταχυτητα? εγω προς το παρον εδω στο 14 με μια μπαρα (-) μονο και ταχυτητα στο 0. Α! για τη σεντρα και για την through pass....basic?
polakis21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Με 0 μπαρες ειναι ενα βημα πριν το manual. Οχι 100% ομως manual... 1
jim22479 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 χωρις να θελω να προκαλεσω....μαλλον παει για πουλημα.... πισω στο 2013... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα