alexander1405 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι ξεκαθαρο οτι οι περισσοτεροι gamers αυτο που θελουν ειναι η ευκολια. Να αλλαζει ο αλλος 5 πασες και να σκοραρει οποτε θελει και να κερδιζει διαρκως. Αν μαζεψω ολα οσα εχουν ειπωθει για το νεο pes θα πεσουμε κατω απο τα γελια. Σε αλλο φορουμ ενας ποσταρε βιντεο οτι δεν στριβουν οι παικτες και δεν υπαρχει αμεση αποκριση στα σουτ και στο βιντεο εδειχνε να τον κανει σαντουιτς 2 αμυντικοι και αυτος να προσπαθει να σουταρει. Μιλαμε για τραγελαφικες καταστασεις. Χαιρομαι ιδιαιτερα που επιτελους το pes απευθυνεται μονο σε hardcore gamers. 1 στις 10 ντριμπλες θα πετυχαινουν και αυτο πρεπει να το χωνεψουν ολοι. 1 στα 20 fancy skill moves θα πετυχαινουν. Οσοι θελουν τσιρκο ας βρουν αλλο παιχνιδι. Ακριβώς αυτό!!! Μα ακριβώς όμως! Είναι η καλύτερη απάντηση στον κάθε ένα που το ένα του ξινίζει, το άλλο του βρωμάει... Είναι καινούργιο παιχνίδι και δεν είναι arcade. Αυτό δε ζητούσαμε τόσα χρόνια;;; Απορώ ποιό είναι το πρόβλημα λοιπόν! 1
SoToS99 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Παίζω προ απο το ps1 και το προ 98 με το δισκάκι μπάλα . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι Καλές οι αλλαγές στο προ αλλά κάτι με ξενερώνει. Δε ξέρω αν είναι θέμα συνήθειας αλλά κατι με χαλάει. Και ρε παιδιά εκει στη κοναμι.. καντε κατι με τα licensing. Φτάνει πια με τις πιτζάμες σε όλες τις ομάδες. Είχαμε ενα σορό γήπεδα πέρυσι και φέτος 15 και τα 5 οτι να ναι. Ελα ρε κοναμι ξεκολλα! Περιμένω να παιζω το ονλινε για να ξε-ξενερωσω. εχει αλλη μηχανη γραφικων.αλλο στυλ χειρισμου...για το θεο ρε παιδια μην το σκοτωνετε ετσι απλα το παιχνιδι....ειπαμε, ειναι κατι νεο.συνηθηστε το και μετα πειτε δεν μ αρεσει...με την πρωτη στραβη και δυσκολια μην το ακυρωνετε... εγω παντως δεν παρατηρησα κατι τετοιο... Ειναι ξεκαθαρο οτι οι περισσοτεροι gamers αυτο που θελουν ειναι η ευκολια. Να αλλαζει ο αλλος 5 πασες και να σκοραρει οποτε θελει και να κερδιζει διαρκως. Αν μαζεψω ολα οσα εχουν ειπωθει για το νεο pes θα πεσουμε κατω απο τα γελια. Σε αλλο φορουμ ενας ποσταρε βιντεο οτι δεν στριβουν οι παικτες και δεν υπαρχει αμεση αποκριση στα σουτ και στο βιντεο εδειχνε να τον κανει σαντουιτς 2 αμυντικοι και αυτος να προσπαθει να σουταρει. Μιλαμε για τραγελαφικες καταστασεις. Χαιρομαι ιδιαιτερα που επιτελους το pes απευθυνεται μονο σε hardcore gamers. 1 στις 10 ντριμπλες θα πετυχαινουν και αυτο πρεπει να το χωνεψουν ολοι. 1 στα 20 fancy skill moves θα πετυχαινουν. Οσοι θελουν τσιρκο ας βρουν αλλο παιχνιδι. Και ενα αλλο θετικό στο 14 είναι οτι δε περνανε οι καθετες πάσες που ειχαν καταντισει αηδία στο 13. 2 Joystick ειχα σπασει με αυτο το bug
fearwhatnow Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Παίζω προ απο το ps1 και το προ 98 με το δισκάκι μπάλα . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι Καλές οι αλλαγές στο προ αλλά κάτι με ξενερώνει. Δε ξέρω αν είναι θέμα συνήθειας αλλά κατι με χαλάει. Και ρε παιδιά εκει στη κοναμι.. καντε κατι με τα licensing. Φτάνει πια με τις πιτζάμες σε όλες τις ομάδες. Είχαμε ενα σορό γήπεδα πέρυσι και φέτος 15 και τα 5 οτι να ναι. Ελα ρε κοναμι ξεκολλα! Περιμένω να παιζω το ονλινε για να ξε-ξενερωσω. Και ενα αλλο θετικό στο 14 είναι οτι δε περνανε οι καθετες πάσες που ειχαν καταντισει αηδία στο 13. 2 Joystick ειχα σπασει με αυτο το bug Τι να κανει με τα licenses?H Konami δεν ειναι ΕΑ και το budget που εχει ειναι σχετικα μικρο. Και η Fifa/Uefa και οι υπολοιποι το εχουν ξεφτιλισει με τις απαιτησεις τους. Τα αρπαζουν χοντρα απο παντου (και απο στοιχηματα...) και δεν χανουν ευκαιρια να "εκμεταλλευτουν" και τον χωρο του gaming. Eπομενως ειτε παρε το παιχνιδι στο pc οπου ηδη εχουν βγει option files και τελευταιες μεταγραφες ειτε παρε το στο PS3 οπου θα βγουν και εκει καλα option files τα οποια ειναι ευκολα στην εγκατασταση σε σχεση με το X360.
SoToS99 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Sto ps3 το πήρα. Δε ξέρω αν το μικρό μπάτζετ που λες ισχύει. .. αλλά αν ισχύει υο θεωρώ αστείο σα δικαιολογία όταν μιλάμε για ενα τίτλο που πουλάει εκατομμύρια κομμάτια. .
teofross Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 επειδη διαβαζω για τα σουτ κλπ. μπορεις να σουταρεις καραβολιδες μια χαρα. Εχει 3 επιλογες το σουταρισμα. 1)Basic οπου ειναι η πιο "αυτοματη" επιλογη,το παιχνιδι σε βοηθαει ωστε να μην παει ευκολα αουτ το σουτ,αρα τα περισσοτερα πανε εντος τερματος ,αυτοματα ομως ειναι πιο ζυγισμενα & λιγοτερο επικυνδινα για τον τερματοφυλακα ειδικα απο μακρια.Σε αυτο το Mode καποιος ποιο εμπειρος μπορει να το πει "μπαλονι".Τον λογο τον εξηγησα παραπανω.Ειναι προφανες 2)Advanced οπου ο παικτης καθοριζει περισσοτερο την δυναμη αλλα και αναλογα σε ποια μερια στοχευει με το Lstick στελνει αναλογα και στην μερια του τερματος καθως υψος γωνια κλπ 3)Το manual οπου ειναι καθαρο manual (πολυ πιο manual) απο οτι εχω δει μεχρι και σημερα.Σαυτο το mode σουταρει και πολυ γρηγορα (με οτι συνεπαγεται αυτο καθως με οχι απολυτα καλη σταση σωματος παει οπου νανε) και τα σουτ ειναι δυνατα και καρφωτα μια χαρα καθως και πατηθει το τριγωνο την ωρα του σουτ παει χαμηλο ή τραβηχτει πισω το Lstick. Πως παιζω εγω. Επειδη γενικοτερα το manual ειναι παρα πολυ δυσκολο καθως πολυ περισσοτερο ":manual" εχουμε δει μεχρι σημερα: Διαλεγω to mode advanced.Μαυτο τον τροπο οταν βγαινω φατσα με το τερμα ή ειμαι γενικα σε πλεονεκτικη θεση στην περιοχη σουταρει και απο μενα θελει σωστη δυναμη και επιλογη γωνιας - υψους που θα παει στο τερμα.(για να μην χανονται τα αχαστα και σου ερχεται τρελλα).Δεν σημαινει βεβεα σε καμια περιπτωση οτι πανε ολα γκολ αλλα τουλαχιστον στα τετατετ βγαινει ρεαλιστικα. Οταν ειμαι εξω απο την περιοχη και γενικα στα πιο μακρινα καθως και σε περιπτωσεις που πιεζεται ο παικτης μου και αλλες τετοιες που θα το κρινω εκεινη την ωρα σουταρω κρατωντας το L2 με αποτελεσμα να κανει καθαρο manual (εαν εχεις ενεργοποιημενο το βελακι - θα βγει και αυτο).Οποτε στην ουσια βαζωντας το σουτ σε advanced οταν πατας το κουμπι σουταρεις διαλεγωντας κατευθυνση με το στικ και ρυθμιζεις δυναμη & οταν εισαι πχ απο πιο μακρια οπου δυσκολοα σκοραρεις με αυτον τον τροπο (γιατι ειναι λιγο βοηθουμενο απο το συστημα) τοτε L2 και σουτ για να φυγει βολιδα manual. Δεν υπαρχει για μενα λογος να το εχω μονιμα στο manual απο τα settings διοτι παιζω top player και ειναι κριμα να χανονται ολα τα τα τετατετ.Υποψην οταν βαλεται nomizv απο pro level και πανω σας αλλαζει απο μονο του τις ρυθμισεις αυτες του σουτ κλπ σε manual κλπ και πρεπει να πας ξανα στα settings να τα ξανααλλαξεις. Παντως το χειροτερο ειναι που καπιοι ντε και καλα πανε να βγαλουν το παιχνιδι οτι δεν κανει το ενα ή το αλλο ενω στην ουσια δεν ξερουν πως να το κανουν να τα κανει διοτι δεν θελουν να ασχοληθουν και δεν ξερουν.Ρε σεις χαλαρωστε λιγο,μην το πεζετε το ρημαδι αφου δεν το θελετε αλλα μην γραφεται πραγματα που δεν ισχυουν.Το ειχα ξαναγραψει,θελει να ασχοληθουμε για να ανακαλυψουμε πολλα ,εχει βαθος πολυ φετος 1
alexander1405 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σωστός ο γράφων. Και κάτι ακόμα. Βίντεο από XboxOne για το FIFA14. Πραγματικά τι λέτε για μπαλόνια και αργή ανταπόκριση στο pes δεν καταλαβαίνω... Δείτε το και θα καταλάβετε! Είναι για γέλια!!! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2013 από alexander1405
kjtzemis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 μηπως ειναι το RB/R1 και οχι το L2 (που ειναι οντως για manual) για δυνατο σουτ? (oντως polakis21 εχεις δικιο!!!! το gameplay σε manual - σορρυ αλλα η ταχυτητα δεν ηταν στο slow- ειναι ΑΛΛΟ παιχνιδι!!!!!!!!!! με τις μπαρες ειναι arcade εντελως, σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο και δεν μπαινουν πολλα γκολ. Κανεις λαθος ακομα και σε πασες πολυ κοντινες αλλα θελει εξασκηση νομιζω.ΑΛΛΑ ειναι πιο ρεαλιστικο και μπορεις να κανεις και τα feints χωρις να φοβασαι οτι θα χασεις την μπαλα και ο αντιπαλος θα αλλαξει σιγουρες πασες και θα βαλει γκολ! το μενου που στηνεις την ομαδα σου κλπ κλπ πως το εκαναν ετσι? χαζοχαρουμενο και πολυχρωμο με ολα αυτα συμβολα!!!μπερδευεσαι ...... Ουτε με το R1 παιζει να ειναι γιατι το συγκεκριμενο κουμπι ειναι για το τρεξιμο. Ρε παιδια περυσι πατουσαμε το R1 (τρεξιμο) και αν πατουσαμε και το R2 εκανε μεγαλυτερο κοντρολ και συνεπως επιταχυνε και περισσοτερο ο παιχτης, φετος πατωντας και το R2 μαζι με το R1 δεν βλεπω καμια διαφορα.εχετε καταλαβει εσεις τιποτα? Εγώ σαν φανατικός του προ βρήκα το παιχνίδι χάλια.... Προτιμώ το 13 με τα χίλια αυτό δεν μπορώ να το παίξω Επίσης ξανά βλέπω την ρεαλ ΥΠΕΡομαδα και τον ροναλντο υπερπαικτουρα Επειδη εισαι fanboy του προ γιαυτο δεν σαρεσει το παιχνιδι, το θελετε κρατημενο 10ετιες πισω χωρις αλλαγες απλα να περνετε τον καθε τουμπανιαρη παιχτη και να κανετε τριπλες απο εδω και απο εκει...γιαυτο και το προ τοσα χρονια εμενε στο τιποτα και βλεπαμε συνεχως το ιδιο arcade (μεχρι αηδιας) ποδοσφαιρακι που μεσα σε 10 λεπτα το πολυ ηθελες να γκρεμισεις το μισο σπιτι απτα νευρα. Πήρα το Pro την Τετάρτη και η αλήθεια είναι ότι δεν το πολυέπαιξα, αλλά δεν θέλω να το κρίνω αρνητικά γιατί κάθε χρόνο το συνηθίζω σαν gameplay και δεν ξεκολλάω.....Θέλω όμως την γνώμη σας στο εξής, ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ! Ρε παιδιά στην wide camera ήταν σαν Atari, μόνο το χρώμα του δέρματος ξεχωρίζει....Χορτάρι σαν Subbuteo.....Ξενέρωσα...Δηλαδή διαφορά με το 2013 προς το χειρότερο.....Μήπως είναι κάποια ρύθμιση? Κάτι που δεν κάνω καλά? Εσείς παρατηρήσατε τίποτα παρόμοιο? Πηραξε τις ρυθμισεις της οθονης σου μηπως εχει φουλ την φωτινοτητα κλπ.αν δεν ειναι αυτο δεν ξερω τι φταιει.εμενα μια χαρα πεντακαθαρη εικονα εχει (σε pc παιζω, αλλα και το demo που ειχα παιξει στο ps3 παλια μια χαρα εικονα ειχα). Ειναι ξεκαθαρο οτι οι περισσοτεροι gamers αυτο που θελουν ειναι η ευκολια. Να αλλαζει ο αλλος 5 πασες και να σκοραρει οποτε θελει και να κερδιζει διαρκως. Αν μαζεψω ολα οσα εχουν ειπωθει για το νεο pes θα πεσουμε κατω απο τα γελια. Σε αλλο φορουμ ενας ποσταρε βιντεο οτι δεν στριβουν οι παικτες και δεν υπαρχει αμεση αποκριση στα σουτ και στο βιντεο εδειχνε να τον κανει σαντουιτς 2 αμυντικοι και αυτος να προσπαθει να σουταρει. Μιλαμε για τραγελαφικες καταστασεις. Χαιρομαι ιδιαιτερα που επιτελους το pes απευθυνεται μονο σε hardcore gamers. 1 στις 10 ντριμπλες θα πετυχαινουν και αυτο πρεπει να το χωνεψουν ολοι. 1 στα 20 fancy skill moves θα πετυχαινουν. Οσοι θελουν τσιρκο ας βρουν αλλο παιχνιδι. Οσοι θελουν ευκολο παιχνιδι ας παραμινουν με τα προηγουμενα pro που περνεις του παιχτες (δεν πα να ειναι οποιος θελει) και κοβεις περα μονος σου. Στο φετινο επαιξα ενα φιλικο με μπαγερν και τον ρομπεν τον ειχαν κανει σχεδον ανυπαρκτο σε σχεση με το περσινο οπου οποτε επερνα ρομπεν δεν καταλαβαινα για το ποτε εφτανα εξω απτην περιοχη για να κανω σουτ. Ακριβώς αυτό!!! Μα ακριβώς όμως! Είναι η καλύτερη απάντηση στον κάθε ένα που το ένα του ξινίζει, το άλλο του βρωμάει... Είναι καινούργιο παιχνίδι και δεν είναι arcade. Αυτό δε ζητούσαμε τόσα χρόνια;;; Απορώ ποιό είναι το πρόβλημα λοιπόν! το προβλημα ειναι οτι ουτε εμεις δεν ξερουμε τι θελουμε.οπως τοπες το ενα μας ξυνιζει το αλλο μας βρωμαει (και δεν μιλαω για συγκεκριμενα ατομα αλλα για ολους μας). 1
alexander1405 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ουτε με το R1 παιζει να ειναι γιατι το συγκεκριμενο κουμπι ειναι για το τρεξιμο. Ρε παιδια περυσι πατουσαμε το R1 (τρεξιμο) και αν πατουσαμε και το R2 εκανε μεγαλυτερο κοντρολ και συνεπως επιταχυνε και περισσοτερο ο παιχτης, φετος πατωντας και το R2 μαζι με το R1 δεν βλεπω καμια διαφορα.εχετε καταλαβει εσεις τιποτα? το προβλημα ειναι οτι ουτε εμεις δεν ξερουμε τι θελουμε.οπως τοπες το ενα μας ξυνιζει το αλλο μας βρωμαει (και δεν μιλαω για συγκεκριμενα ατομα αλλα για ολους μας). Το άνοιγμα στη μπάλα φέτος γίνεται με διπλό πάτημα του R1. Πολύ ξινούρα όμως φέτος για το pro evolution βλέπω και με χαλάει γιατί δεν αξίζει αυτή τη στάση από τους καταναλωτές... Επίσης, όποιος είδε βιντεάκι από το φιφα14 σε χβοχ1 θα δει ότι φέτος είναι πολύ πιο αργό και εντελώς άσχημο. Τι το χαντακώνουν όλοι τόσο πολύ το PRO δε καταλαβαίνω...
Karellen Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 το θεματακι με τις κιτρινες που κανονικα ειναι κοκκινες? is it fixed? μου αρεσε η προσποιηση που μπορεις να κανεις με τον τερματοφυλακα οταν πας να δωσεις την μπαλα σε συμπαιχτη σου με τα χερια μπορεις να ακυρωσεις με διπλο πατημα!
alimentas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 το ανοιγμα της μπαλας που το κανανε με διπλο r1 πολυ αβολο για μενα,με r2 ηταν πιο ευκολο.Οπως επισης κ το αποτομο κοψιμο της μπαλας με το l1.Αυτα επρεπε να ταν ολα μαζι σ ενα κουμπι κ 1-2 πατηματα να γινοντουσαν μπαμ μπαμ Γενικα εχει παρα πολλα καινουρια πραγματα,σχεδον καθε κουμπι εχει 2-3 διαφορετικες λειτουργιες κ ειναι μεγαλο μπερδεμα μεχρι να τα συνιθησεις ολα μαζι 1
alexander1405 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Το θέμα με τις κόκκινες έχει εξαλειφθεί όπως επίσης το θέμα με τα οφ σάιντ. Το μόνο που παραμένει είναι η μη τήρηση του πλεονεκτήματος αλλά δε με χαλάει καθόλου προσωπικά! Πράγματι, όσο παίζω, τόσο πιο δύσκολο μου φαίνεται! Αλλά όπως και να το κάνουμε, και cs που παίζω, μετά τις 30-40 ώρες άρχισα κάτι να κάνω και να παίρνω κανά kill της προκοπής! Για καλός παίχτης δε, μου είχες πάρει ώρες... Και όσο το αφήνω, τόσο με αφήνει το παιχνιδάκι και εκεί στοχεύει και το PRO. Ναι μεν στη διασκέδαση αλλά με κόπο. Γιατί άλλη μαγεία έχει να παίρνεις ματς και να βάζεις γκολάκι με ένα κουμπί και άλλο να εξασκείσαι, να τελειοποιείσαι και να σουτάρεις-παίζεις-παίρνεις ματς! Όπως και να το κάνουμε, έχει άλλη χάρη η κοπιαστική δουλειά! 1
s33k3rgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ ξινούρα όμως φέτος για το pro evolution βλέπω και με χαλάει γιατί δεν αξίζει αυτή τη στάση από τους καταναλωτές... Επίσης, όποιος είδε βιντεάκι από το φιφα14 σε χβοχ1 θα δει ότι φέτος είναι πολύ πιο αργό και εντελώς άσχημο. Τι το χαντακώνουν όλοι τόσο πολύ το PRO δε καταλαβαίνω... Μαλλον αρκετοι σταματησανε να ειναι "καταναλωτες" . Προοδος ειναι αυτο, ετσι παει μπροστα η δουλεια.
jim22479 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 το χορταρι στα γηπεδα ειναι χαλια ή εμενα μου φενεται; Επισης , οταν κανεις αμυνα , πατωντας το L1 για να αλλαξεις παικτη, δεν εχει γρηγορη ανταποκριση- τουλαχιστον οχι τοσο γρηγορη οσο στο 2013- μηπως υπαρχει λυση για αυτο; Πολυ ωραιες οι κινησεις των παικτων παντως - ευγε- αλλα ρε παιδι μου ....πολυ διαφορετικο το παιχνιδι....πολυ ρεαλισμος....τι να πω....μακαρι να το συνηθισω... ακομα βεβαια δεν εχω παιξει διπλο με καποιον - πιστευω να ειναι καλυτερα ετσι... Επισης - γιατι παλι ΔΕΝ βαλανε πρωταθληματακια;;;;
alexander1405 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 εβαλε κανεις το dlc? φτιαχνει τιποτα? Έφτιαξε τους ΤΚ καθώς και την απόκριση των παιχτών και το gameplay γενικά. Έτσι αισθάνθηκα τουλάχιστον σε σχέση με την έκδοση 1.00. το χορταρι στα γηπεδα ειναι χαλια ή εμενα μου φενεται; Επισης , οταν κανεις αμυνα , πατωντας το L1 για να αλλαξεις παικτη, δεν εχει γρηγορη ανταποκριση- τουλαχιστον οχι τοσο γρηγορη οσο στο 2013- μηπως υπαρχει λυση για αυτο; Πολυ ωραιες οι κινησεις των παικτων παντως - ευγε- αλλα ρε παιδι μου ....πολυ διαφορετικο το παιχνιδι....πολυ ρεαλισμος....τι να πω....μακαρι να το συνηθισω... ακομα βεβαια δεν εχω παιξει διπλο με καποιον - πιστευω να ειναι καλυτερα ετσι... Επισης - γιατι παλι ΔΕΝ βαλανε πρωταθληματακια;;;; Το γρασίδι περίμενα να ξενερώσει μερικούς... Αλλά προσωπικά, αν δω έναν αγώνα στη Τ.V. το χορτάρι με ντάλα ήλιο έτσι φαίνεται φωτεινό και σκοτεινό πολύ όπου πέφτει σκιά. Πάντα αν δω το ματς από τηλεόραση, γιατί από κοντά πράγματι το γρασίδι δεν είναι έτσι. Αλλάη ΚΟΝΑΜΙ αυτό θέλει να βγάλει, ότι βλέπεις ματς, όχι ότι παίζεις μέσα στο χορτάρι. Όσο για την αλλαγή παίχτη, ελπίζω να γίνει πιο ανταποκρίσιμος ο χειρισμός των αλλαγών των παιχτών αλλά προς το παρόν υπάρχει ένα πολύ μικρό delay. Επίσης, αν παίζεις στην έκδοση 1.00 σίγουρα αυτό και γενικά το gameplay είναι χειρότερο αρκετά από την έκδοση 1.01 όσο και αν ακούγεται παράξενο που μπόρεσε η ΚΟΝΑΜΙ να διορθώσει αρκετά πράγματα με το patch μέσα σε μια μέρα από την κυκλοφορία. Πολύ ρεαλισμός, ναι. και ή τον λατρεύεις ή τον σιχαίνεσαι! Αν ασχοληθείς όμως, δε παίζει να μη τον λατρέψεις! Το διπλό λέει πολύ αλλά πρέπει να ξέρετε να παίζετε και οι δύο. Αν έρχεστε από ΦΙΦΑ όπως εγώ (FIFA12,13) τότε θα δυσκολευτείτε να παίξετε ένα καλό χορταστικό ματς. Αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από το FIFA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα