alexander1405 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Τα σουτ αν πατήσεις το L2 και σουτάρεις, πάει κεραυνός μέσα... Πιο γρήγορα από τα παλιά της σειράς πιστεύω.polakis21 πως φαίνεται ότι δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου μα καθόλου όμως...
AKISHELLAS1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια αν σας φαινεται αργο ανεβαστε την ταζυτητα ,στο ντεμο που δεν ειχε κ εμενα μου φαινοταν αργο ,ανεβαστετη κ θα με θυμηθειτε .
alimentas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στο demo σε τι ταχυτητα παιζαμε???? Ακριβως το ιδιο θελω να παιζω κ στο κανονικο.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 στο 0 λογικα ,απλα μου φανηκε αργο εμενα κ το παιζω στο +2 1
kjtzemis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Τα σουτ αν πατήσεις το L2 και σουτάρεις, πάει κεραυνός μέσα... Πιο γρήγορα από τα παλιά της σειράς πιστεύω. polakis21 πως φαίνεται ότι δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου μα καθόλου όμως... Εισαι σιγουρος πως κανει πιο δυνατο σουτ οταν πατας L2?σε ρωταω γιατι πατωντας το L2 σου βγαζει το βελακι για να παιζεις manual. Στο 13 πιο δυνατο πηγενε το σουτ οταν παταγες δυο φορες το σουτ, δλδ 1 φορα για να κανει το σουτ και μια 2η λιγο πριν την επαφη του ποδιου με την μπαλα, φετος δεν γινετε να πατηθει δυο φορες του σουτ γιατι αποτι βλεπω η δυναμη κλειδωνει με το 1ο. Αν καποιος ξερει κατι ας μας διαφωτισει γιατι οντως εκει που λες/θες οτι/να κανει καλο σουτ αυτο παει ή σιγανο ή πανω στα χερια του Τ/Φ.
alexander1405 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εισαι σιγουρος πως κανει πιο δυνατο σουτ οταν πατας L2?σε ρωταω γιατι πατωντας το L2 σου βγαζει το βελακι για να παιζεις manual. Στο 13 πιο δυνατο πηγενε το σουτ οταν παταγες δυο φορες το σουτ, δλδ 1 φορα για να κανει το σουτ και μια 2η λιγο πριν την επαφη του ποδιου με την μπαλα, φετος δεν γινετε να πατηθει δυο φορες του σουτ γιατι αποτι βλεπω η δυναμη κλειδωνει με το 1ο. Αν καποιος ξερει κατι ας μας διαφωτισει γιατι οντως εκει που λες/θες οτι/να κανει καλο σουτ αυτο παει ή σιγανο ή πανω στα χερια του Τ/Φ. Τουλάχιστον προς το παρόν έτσι παίζω για power shot. Και πιάνει. Δοκίμασα με δυο φορές το shot αλλά δε κατάφερα τη δύναμη του κρατημένου L2. Όμως δεν είμαι και ο πλήρης ειδικός καθώς έχω να ασχοληθώ με pes χρόνια και έχω ξεσυνηθίσει κατά πολύ το χειρισμό! Ακόμα παίζω με τη νοοτροπία του FIFA. Πάντως, τα σουτ είναι δυνατά με L2 πατημένο! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2013 από alexander1405
kjtzemis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Τουλάχιστον προς το παρόν έτσι παίζω για power shot. Και πιάνει. Δοκίμασα με δυο φορές το shot αλλά δε κατάφερα τη δύναμη του κρατημένου L2. Όμως δεν είμαι και ο πλήρης ειδικός καθώς έχω να ασχοληθώ με pes χρόνια και έχω ξεσυνηθίσει κατά πολύ το χειρισμό! Ακόμα παίζω με τη νοοτροπία του FIFA. Πάντως, τα σουτ είναι δυνατά με L1 πατημένο! Με L2. Το δοκιμασα και εγω και οντως μου φενοντε πιο δυνατα, το κακο ειναι ομως οτι ταστειλα στο γαμα του καραγκιοζη μιας και δεν κατεχω με το manual. Αν το ειχα αυθεντικο το παιχνιδι σιγουρα θα κοιτουσα το βιβλιαρακι να δω καποιες κινησεις γιατι πλεον μιλαμε για καινουριο παιχνιδι, λιγο πολυ μεχρι και το 13 ολοι μας ξεραμε τα κουμπια, φετος μπηκαν και αλλα κολπα στην μεση, μας βλεπω σε λιγα χρονια να μας δενοντε τα δαχτυλα κομπος απτα πολλα κουμπια που πρεπει να παταμε ταυτοχρονα. 1
alexander1405 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Με L2. Το δοκιμασα και εγω και οντως μου φενοντε πιο δυνατα, το κακο ειναι ομως οτι ταστειλα στο γαμα του καραγκιοζη μιας και δεν κατεχω με το manual. Αν το ειχα αυθεντικο το παιχνιδι σιγουρα θα κοιτουσα το βιβλιαρακι να δω καποιες κινησεις γιατι πλεον μιλαμε για καινουριο παιχνιδι, λιγο πολυ μεχρι και το 13 ολοι μας ξεραμε τα κουμπια, φετος μπηκαν και αλλα κολπα στην μεση, μας βλεπω σε λιγα χρονια να μας δενοντε τα δαχτυλα κομπος απτα πολλα κουμπια που πρεπει να παταμε ταυτοχρονα. Χαχαχα! Πες το ψέματα! Ναι τα manual έχουν άλλη χάρη και φυσικά βαθμό δυσκολίας αλλά γουστάρω ρε παιδί μου γιατί δεν είναι απλά ένα κουμπί το σουτ αλλά skills! Επιτέλους! Επίσης, έχεις δίκιο για το εγχειρίδιο... Το έχω και το διαβάζω από το μεσημέρι και ακόμα τα βασικά που γράφει ζήτημα είναι αν έχω κάνει τα μισά. Επιπλέον έχει τέράαααστιο tutorial! Για τα πάντα, πραγματικά!!! Και πρέπει να τα μάθω... ουφ...
polakis21 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Τα σουτ αν πατήσεις το L2 και σουτάρεις, πάει κεραυνός μέσα... Πιο γρήγορα από τα παλιά της σειράς πιστεύω. polakis21 πως φαίνεται ότι δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου μα καθόλου όμως... Ωραια μας εμαθες και το manual κουμπι του προ. Εγινε ευχαριστουμε...δεν το ξεραμε...
Karellen Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 μηπως ειναι το RB/R1 και οχι το L2 (που ειναι οντως για manual) για δυνατο σουτ? (oντως polakis21 εχεις δικιο!!!! το gameplay σε manual - σορρυ αλλα η ταχυτητα δεν ηταν στο slow- ειναι ΑΛΛΟ παιχνιδι!!!!!!!!!! με τις μπαρες ειναι arcade εντελως, σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο και δεν μπαινουν πολλα γκολ. Κανεις λαθος ακομα και σε πασες πολυ κοντινες αλλα θελει εξασκηση νομιζω.ΑΛΛΑ ειναι πιο ρεαλιστικο και μπορεις να κανεις και τα feints χωρις να φοβασαι οτι θα χασεις την μπαλα και ο αντιπαλος θα αλλαξει σιγουρες πασες και θα βαλει γκολ! το μενου που στηνεις την ομαδα σου κλπ κλπ πως το εκαναν ετσι? χαζοχαρουμενο και πολυχρωμο με ολα αυτα συμβολα!!!μπερδευεσαι ......
jim22479 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 εμενα προς το παρων μονο η κινηση μου αρεσει... ελπιζω να ειναι θεμα συνηθειας! τελειως διαφορετικο παιχνιδι... και παλι εχουν αφαιρεσει το τροπο να φτιαχνεις πρωταθληματακια με τους φιλους σου
arxangelos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ σαν φανατικός του προ βρήκα το παιχνίδι χάλια.... Προτιμώ το 13 με τα χίλια αυτό δεν μπορώ να το παίξω Επίσης ξανά βλέπω την ρεαλ ΥΠΕΡομαδα και τον ροναλντο υπερπαικτουρα 1
Dimnikou1971 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Πήρα το Pro την Τετάρτη και η αλήθεια είναι ότι δεν το πολυέπαιξα, αλλά δεν θέλω να το κρίνω αρνητικά γιατί κάθε χρόνο το συνηθίζω σαν gameplay και δεν ξεκολλάω.....Θέλω όμως την γνώμη σας στο εξής, ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ! Ρε παιδιά στην wide camera ήταν σαν Atari, μόνο το χρώμα του δέρματος ξεχωρίζει....Χορτάρι σαν Subbuteo.....Ξενέρωσα...Δηλαδή διαφορά με το 2013 προς το χειρότερο.....Μήπως είναι κάποια ρύθμιση? Κάτι που δεν κάνω καλά? Εσείς παρατηρήσατε τίποτα παρόμοιο? 2
vag.patrick Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ σαν φανατικός του προ βρήκα το παιχνίδι χάλια.... Προτιμώ το 13 με τα χίλια αυτό δεν μπορώ να το παίξω Επίσης ξανά βλέπω την ρεαλ ΥΠΕΡομαδα και τον ροναλντο υπερπαικτουρα εχει αλλη μηχανη γραφικων.αλλο στυλ χειρισμου...για το θεο ρε παιδια μην το σκοτωνετε ετσι απλα το παιχνιδι....ειπαμε, ειναι κατι νεο.συνηθηστε το και μετα πειτε δεν μ αρεσει...με την πρωτη στραβη και δυσκολια μην το ακυρωνετε... Πήρα το Pro την Τετάρτη και η αλήθεια είναι ότι δεν το πολυέπαιξα, αλλά δεν θέλω να το κρίνω αρνητικά γιατί κάθε χρόνο το συνηθίζω σαν gameplay και δεν ξεκολλάω.....Θέλω όμως την γνώμη σας στο εξής, ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ! Ρε παιδιά στην wide camera ήταν σαν Atari, μόνο το χρώμα του δέρματος ξεχωρίζει....Χορτάρι σαν Subbuteo.....Ξενέρωσα...Δηλαδή διαφορά με το 2013 προς το χειρότερο.....Μήπως είναι κάποια ρύθμιση? Κάτι που δεν κάνω καλά? Εσείς παρατηρήσατε τίποτα παρόμοιο? εγω παντως δεν παρατηρησα κατι τετοιο...
fearwhatnow Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 εχει αλλη μηχανη γραφικων.αλλο στυλ χειρισμου...για το θεο ρε παιδια μην το σκοτωνετε ετσι απλα το παιχνιδι....ειπαμε, ειναι κατι νεο.συνηθηστε το και μετα πειτε δεν μ αρεσει...με την πρωτη στραβη και δυσκολια μην το ακυρωνετε... εγω παντως δεν παρατηρησα κατι τετοιο... Ειναι ξεκαθαρο οτι οι περισσοτεροι gamers αυτο που θελουν ειναι η ευκολια. Να αλλαζει ο αλλος 5 πασες και να σκοραρει οποτε θελει και να κερδιζει διαρκως. Αν μαζεψω ολα οσα εχουν ειπωθει για το νεο pes θα πεσουμε κατω απο τα γελια. Σε αλλο φορουμ ενας ποσταρε βιντεο οτι δεν στριβουν οι παικτες και δεν υπαρχει αμεση αποκριση στα σουτ και στο βιντεο εδειχνε να τον κανει σαντουιτς 2 αμυντικοι και αυτος να προσπαθει να σουταρει. Μιλαμε για τραγελαφικες καταστασεις. Χαιρομαι ιδιαιτερα που επιτελους το pes απευθυνεται μονο σε hardcore gamers. 1 στις 10 ντριμπλες θα πετυχαινουν και αυτο πρεπει να το χωνεψουν ολοι. 1 στα 20 fancy skill moves θα πετυχαινουν. Οσοι θελουν τσιρκο ας βρουν αλλο παιχνιδι. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα