polakis21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι απλα επαιξα για να επιβεβαιωσω οτι αυτα που εγραψα ειναι αληθεια κι οχι λογια του αερα. Οταν μας κοροιδευει η κοναμι 6 χρονια οσο ναναι πας υποψιασμενος. Εχει δουλεια το προ ακομα. Καλα το παει παντως. Σε 1-2 χρονια θα ειναι ισως top το παιχνιδακι. Σημερα οχι ομως Μεχρι και στο wehellas οι μισοι το κραζουν το νεο προ. Αρα καταλαβαινεις οτι κατι συμβαινει... 2
mtzs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Πάμε λοιπόν να σας πω νέες εντυπώσεις επειδή ξανάπαιξα χθες κανά 5ωρο έτσι για να έχω πλήρη εικόνα. Απο οσο διατεινεσαι εχεις πληρη εικονα και σε 10λεπτο καθοτι δεν εισαι χτεσινος στα ποδοσφαιρακια. Υ.Γ. Φίλος, ναι δεν χρειάζομαι πάνω από 10-15 λεπτά για να δω αν ένα ποδοσφαιράκι είναι καλό ή όχι και αν ειναι καλύτερο από κάποιο άλλο. Μετά από 20 χρόνια εμπειρίας στα ποδοσφαιράκια, αν κάτι μου έχει μείνει από όλη αυτή την ιστορία είναι αυτό. Να κρίνω άμεσα...Δεν είναι δα και κάποια επιστήμη... Το 5ωρο τι το χρειαζεσαι μιας και δεν αλλαξε απο το πρωτο σου review του 10λεπτου. Επομενως γιατι χαραμισες 5 ωρες; Για να δεις τις επιλεον λεπτομερειες;
polakis21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Απο οσο διατεινεσαι εχεις πληρη εικονα και σε 10λεπτο καθοτι δεν εισαι χτεσινος στα ποδοσφαιρακια. Το 5ωρο τι το χρειαζεσαι μιας και δεν αλλαξε απο το πρωτο σου review του 10λεπτου. Επομενως γιατι χαραμισες 5 ωρες; Για να δεις τις επιλεον λεπτομερειες; Ακριβως, για να επιβεβαιωσω αυτα που ειδα αρχικα
kjtzemis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι απλα επαιξα για να επιβεβαιωσω οτι αυτα που εγραψα ειναι αληθεια κι οχι λογια του αερα. Οταν μας κοροιδευει η κοναμι 6 χρονια οσο ναναι πας υποψιασμενος. Εχει δουλεια το προ ακομα. Καλα το παει παντως. Σε 1-2 χρονια θα ειναι ισως top το παιχνιδακι. Σημερα οχι ομως Μεχρι και στο wehellas οι μισοι το κραζουν το νεο προ. Αρα καταλαβαινεις οτι κατι συμβαινει... Σε καποια που εγραψες στην παραπανω λιστα εχεις δικιο αλλα σαφψς και οχι σε ολα. Οπως ειπες θελει δουλεια και για αλλη μια χρονια πιστευω δεν θα ξεπερασει το fifa αλλα εκανε σημαντικες προοδους πρα απο τα λαθη (δεν ειναι τιποτα τα συνηθιζουν οι σχισοματιδες καθε χρονο).
fearwhatnow Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ακριβως, για να επιβεβαιωσω αυτα που ειδα αρχικα Αφου λοιπον δεν σου αρεσει και εχεις ποσταρει τα επιχειρηματα σου καλο θα ειναι να βρεις αλλο τοπικ να ασχοληθεις. Εισαι τυχερος που σε αυτο το φορουμ δεν ριχνουν ban ευκολα. Διοτι αν ξαναεμφανιστεις με την ιδια νοοτροπια/υφος στο evo-web την επομενη εβδομαδα, αυτη τη φορα το μπανακι θα ειναι περμανεντ..
alexander1405 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μετά από ένα 3ωρο που έπαιξα το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ όχι κάποιο demo όπως μερικοί μερικοί, ένα μπορώ να πω... Πραγματικά απολαμβάνω ποδόσφαιρο! Δεν κουράζει, έχει τέλειους βαθύτατους μηχανισμούς gameplay, από τους πιο βαθύς μηχανισμούς που έχω δει σε αθλητικό παιχνίδι! Τα animations ναι μεν δεν είναι φαντασμαγορικά όπως του FIFA αλλά και οι κινήσεις σε έναν αγώνα δεν είναι ποτέ παντασμαγορικές, κάνοντας σπαγκάτο οι παίχτες! Η αίσθηση στο χειρισμό από τις καλύτερες σε game, όχι μόνο αθλητικό, με αίσθηση βάρους, κεφαλιών, σουτ, πάσας και πάνω από όλα τρίπλας!!! Το παιχνίδι είναι πόρωση, και αν κάποιος θέλει να το παίξει, μη κάνει τη βλακεία να παίξει automatic... Δεν έχει νόημα και το παιχνίδι χάνει πάρα πολύ στο auto. Παίξτε manual και θα με θυμηθείτε! Έχει από τα καλύτερα, το καλύτερο μπορώ να πω manual που υπήρξε ποτέ σε ποδόσφαιρο! Κρίμα μόνο που για να αποκτήσει κοινό, θα περάσουν κάποια χρόνια καθώς κατανοώ τη δύναμη της συνήθειας και δη, στο FIFA. Που η μόνη διασκέδαση του είναι η ευκολία σε σημείο γελοιότητας! Πραγματικά αξίζει το φετινό PRO και όποιος ασχολείται πραγματικά με μπάλα θα καταλάβει γιατί μετά από 1-2 ματς. Αν δε θέλετε να το αγοράσετε, νοικιάστε το, δοκιμάστε το και μετά αποφασίζετε. Δε θέλω να επηρεάσω κανέναν γι αυτό και δε θα πω λεπτομέρειες του παιχνιδιού. Το μόνο που θα πω είναι το εξής: σχέση με τα προηγούμενα της σειράς φέτος έχει ΜΟΝΟ το όνομα. Ούτε τρύπες στην άμυνα από παίχτες που κολλάνε, ούτε χαζομάρες του τερματοφύλακα, πολύ πολύ έξυπνη Α.Ι., ωραία ατμόσφαιρα, ωραία αίσθηση και έξυπνα συστήματα για έξυπνους παίχτες. Και πολλά πολλά ακόμα που θα τα δείτε μόνοι σας αλλά μόνο από το αυθεντικό! Όχι κατεβάσματα και demo! Α!!! Και κάτι σημαντικό!!! Μη πάτε να παίξετε σε κανά beginer! Θα φάτε ξενέρα! Η Α.Ι. είναι όλα τα λεφτά από το prof. και πάνω! Αν πάτε σε παρακάτω δυσκολία, λογικό είναι ο αμυντικός να σας κοιτάει σαν μ@λ@κ@ς καθώς πηγαίνετε στο τέρμα! Και όταν ακούτε prof. και πάνω, δεν έχει να κάνει με το scripted gameplay του FIFA! Γιατί στο FIFA διάλεγες επίπεδο δυσκολίας ΟΧΙ στον χειρισμό κτλ αλλά στις SCRIPTED φάσεις! Στο PES 2014 όμως, scripted φάσεις δε θα συναντήσετε πουθενά, οπότε ανεβάζοντας τη δυσκολία ανεβαίνει η αντίδραση και η ποιότητα της αντίπαλης ομάδας καθώς και από εσάς θέλει προσοχή και ευστορφία στις πάσες, σουτ, τρίπλες κτλ... Αυτά και καλό gaming!The King Is Back! And his name is PES! 1
mtzs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Συγγνωμη ρε Fear να το παιξω λιγο δικηγορος του διαβολου. Εχει την αποψη του καλως η κακως πρεπει να ειναι σεβαστη. Αλλο αποδεκτη αλλο σεβαστη. Δεν ειδα/διαβασα να προσβαλλει καποιον. Γιατι λοιπον να φαει μπαν; Επειδη εξεφρασε μια αποψη υποκειμενικη που ο καθενας απο εμας το βλεπει οπως θελει; Δε νομιζω πως αυτο ειναι λογος μπαν
kjtzemis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Τωρα που μιλησες για ΑΙ, εγω παιζω στο top player και αυτο που μου την δινει στα νευρα απο τους αντιπαλους ειναι οτι ενω εχουν την μπαλα στα ποδια τους και πολλες φορες μπορουν να πεταξουν καποια προοθυμενη ή ακομα και να παρουν χορο στο γηπεδο σταματανε και κανουν αυτη την μλκια τα κυκλακια δεξια αριστερα (εννοω αυτο που κανει συνεχως κοντρολ της μπαλα που τον κανουμε εμεις με το R2), αυτο μου θυμιζει το περσινο προ που ο αντιπαλος επερνε εναν παιχτη απτον κεντρο και εφτανε μεσα στην περιοχη με συνεχης και περα βρεχει τριπλες δεξια και αριστερα.
alimentas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Συγγνωμη ρε Fear να το παιξω λιγο δικηγορος του διαβολου. Εχει την αποψη του καλως η κακως πρεπει να ειναι σεβαστη. Αλλο αποδεκτη αλλο σεβαστη. Δεν ειδα/διαβασα να προσβαλλει καποιον. Γιατι λοιπον να φαει μπαν; Επειδη εξεφρασε μια αποψη υποκειμενικη που ο καθενας απο εμας το βλεπει οπως θελει; Δε νομιζω πως αυτο ειναι λογος μπαν τελευταια φορα που κοταξα δλδ τωρα το τοπικ ειχε την ονομασια ''Pro Evolution Soccer 2014'' κ ο οχι pes vs fifa. Οταν λοιπον ο ''αντικειμενικος'',''υποκοιμενικος'' πες τον οπως θες polakis στο 99% των γραπτων του χρησιμοποιει τις φρασεις "δεν ειναι φιφα'',''φιφα χιλια χρονια μπροστα'',''οσοι συνεχιζεται να παιζετε προ εισται κολημενοι'',''εγω που παιζω φιφα ειμαι πολυ μπροστα κ καθολου κολλημενος",''κοναμι κοροιδευει τον κοσμο'',ΕΠΙ ΛΕΞΗ ''με φιφα πιστευω οτι δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης. Οποιος λεει οτι το προ14 ειναι καλυτερο εστω απο το ντεμο του φιφα14, ε τοτε τι να πω. Το λιγοτερο κολλημενος.'' δεν νομιζω οτι προσφερει κατι στην συζητηση δλδ στον αυτοσκοπο της δημιουργιας του συγκεκριμενου τοπικ. Δεν σ αρεσει δεκτο,μην μας ζαλιζεις τ @@ ομως εμας που μας αρεσει κ θελουμε να συζηταμε ομορφα κ ωραια πανω σ αυτο.Εχει καταντησει αηδια καθε χρονο το ιδιο πραγμα,να μπενεις στο εκαστοτε τοπικ κ να βλεπεις στις μισες σελιδες του τον polaki να προκαλει κ να τσακωνεται με καποιον 2
alexander1405 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Τωρα που μιλησες για ΑΙ, εγω παιζω στο top player και αυτο που μου την δινει στα νευρα απο τους αντιπαλους ειναι οτι ενω εχουν την μπαλα στα ποδια τους και πολλες φορες μπορουν να πεταξουν καποια προοθυμενη ή ακομα και να παρουν χορο στο γηπεδο σταματανε και κανουν αυτη την μλκια τα κυκλακια δεξια αριστερα (εννοω αυτο που κανει συνεχως κοντρολ της μπαλα που τον κανουμε εμεις με το R2), αυτο μου θυμιζει το περσινο προ που ο αντιπαλος επερνε εναν παιχτη απτον κεντρο και εφτανε μεσα στην περιοχη με συνεχης και περα βρεχει τριπλες δεξια και αριστερα. Πιστεύω αν δεις έναν αγώνα, καρφί ένας παίχτης σπάνια βγαίνει. Ακόμα και μόνος του... Πάντα ψάχνει κάποιον να σεντράρει-πασάρει. Αλλά δε λέω, δε τα έχω δει όλα με 3 ώρες. Θα συνεχίσω και θα το δω. Αλλά ότι η Α.Ι. φέτος σκέφτεται, ντριπλάρει κτλ, ναι το βλέπω και προσωπικά μου αρέσει. Νιώθω να παίζω με αντίπαλο κανονικό και αντάξιό μου! τελευταια φορα που κοταξα δλδ τωρα το τοπικ ειχε την ονομασια ''Pro Evolution Soccer 2014'' κ ο οχι pes vs fifa. Οταν λοιπον ο ''αντικειμενικος'',''υποκοιμενικος'' πες τον οπως θες polakis στο 99% των γραπτων του χρησιμοποιει τις φρασεις "δεν ειναι φιφα'',''φιφα χιλια χρονια μπροστα'',''οσοι συνεχιζεται να παιζετε προ εισται κολημενοι'',''εγω που παιζω φιφα ειμαι πολυ μπροστα κ καθολου κολλημενος",''κοναμι κοροιδευει τον κοσμο'',ΕΠΙ ΛΕΞΗ ''με φιφα πιστευω οτι δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης. Οποιος λεει οτι το προ14 ειναι καλυτερο εστω απο το ντεμο του φιφα14, ε τοτε τι να πω. Το λιγοτερο κολλημενος.'' δεν νομιζω οτι προσφερει κατι στην συζητηση δλδ στον αυτοσκοπο της δημιουργιας του συγκεκριμενου τοπικ. Δεν σ αρεσει δεκτο,μην μας ζαλιζεις τ @@ ομως εμας που μας αρεσει κ θελουμε να συζηταμε ομορφα κ ωραια πανω σ αυτο.Εχει καταντησει αηδια καθε χρονο το ιδιο πραγμα,να μπενεις στο εκαστοτε τοπικ κ να βλεπεις στις μισες σελιδες του τον polaki να προκαλει κ να τσακωνεται με καποιον Σωστός! Ειδικά στο κομμάτι περί σύκρισης! Το φίφα φέτος είναι κολλημένο στο 2011,3. Και επίσης, έχεις απόλυτο δίκιο! Το θέμα είναι το pes και όχι το fifa εδώ. P.S. πάρτε λινκ για λαιβ με ελληνικό σχολιασμό! http://www.twitch.tv/policymaker
Bourdoulas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 τελευταια φορα που κοταξα δλδ τωρα το τοπικ ειχε την ονομασια ''Pro Evolution Soccer 2014'' κ ο οχι pes vs fifa. Οταν λοιπον ο ''αντικειμενικος'',''υποκοιμενικος'' πες τον οπως θες polakis στο 99% των γραπτων του χρησιμοποιει τις φρασεις "δεν ειναι φιφα'',''φιφα χιλια χρονια μπροστα'',''οσοι συνεχιζεται να παιζετε προ εισται κολημενοι'',''εγω που παιζω φιφα ειμαι πολυ μπροστα κ καθολου κολλημενος",''κοναμι κοροιδευει τον κοσμο'',ΕΠΙ ΛΕΞΗ ''με φιφα πιστευω οτι δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης. Οποιος λεει οτι το προ14 ειναι καλυτερο εστω απο το ντεμο του φιφα14, ε τοτε τι να πω. Το λιγοτερο κολλημενος.'' δεν νομιζω οτι προσφερει κατι στην συζητηση δλδ στον αυτοσκοπο της δημιουργιας του συγκεκριμενου τοπικ. Νομίζω ξέχασες δυο πολύ σημαντικές λέξεις: slow/manual
Karellen Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραια τα εγραψε ο teofross . Δεν ξερω αλλα κατι μου λεει οτι σωστα τα λεει. Ακομα δεν εχω πιασει στα χερια μου το pes14 (ο 8ειος ειναι στο δρομο καθ`οδον χε χε) και μονο videakia εχω δει. Σιγουρα οταν παιξεις μπορεις να μιλησεις με σιγουρια και αυτο περιμενω να κανω. Παντως μετα την επιτευξη της κινησης με 360 μοιρες λογικο μου ακουγεται οτι σχετιζεται με manual pass,shoot κλπ....Κι εγω assisted παιζω και στο PES13 με μια μπαρα (-) που παει δλδ σωστα εκει που 8ελεις να δωσεις τις περισσοτερες φορες. Δεν πρεπει ομως να ξεχναμε οτι το παιχνιδι παιζεται και απο μικρες ηλικιες αρα αλλη αντιληψη και ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ αρα εκει ειναι που θελει πιο πολυ arcade. Αρα παλι καλα να λεμε που μας δινει την δυνατοτητα της επιλογης. Ετσι το βλεπω εγω... Ειναι και θεμα γουστου, τι σου αρεσει βρε αδερφε...ειναι πολλα μωρε μην το ψαχνεις....καταλαβαινω οταν δεν βρισκει καποιος αλλους να παιζουν με αυτον τον τροπο σιγουρα προσπαθει να τους πεισει...λογικο δεν ειναι?Η αληθεια του καθενος διαφερει αλλωστε.... Ενα ειναι το σιγουρο δεν πρεπει να γινομαστε ψυχαναγκαστικοι....τεσπα...αντε να το φερει ο 8ειος να παιξουμε γενικα....και slow/manual!γιατι οχι?(και δεν το γραφω-λεω ειρωνικα !!)
AKISHELLAS1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 οσο παιζεις περισσοτερο τοσο καλυτερευει ,απλα τα σπαει .
Fronimitis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Λογω του GTA 5 δεν προλαβα να παιξω προ 14.Ισα που το ειδα. Σημερα το εβαλα κι επαιξα λιγο παραπανω και (οκ θα σας ξενερωσω) ειδα οτι εχασε αυτο το arcade στυλακι που ειχε. Δεν ξερω αν και παιζω απο το 1ο pro που ειχε βγει(ειμαι και 33 χρονων) ισως να ειμαι αμπαλος αλλα μου την εσπασε η προωθημενη μπαλια που ηταν μερος του παιχνιδιου μου.Δεν μπορω να βγαλω μια καλη μπαλια με τιποτα. Επισης ειναι οντως μερικες φορες λιγο αργο αλλα δεν με χαλαει γιατι δειχνει πιο ρεαλιστικο,λογικα συνηθιζεται. Ειναι η ιδεα μου ή εχει χασει αυτα τα απιστευτα σουτ κεραυνους που ειχαν τα παλια και με πορωναν; Θα το ξαναπαιξω η αληθεια ειναι αλλα φετος μαλλον για φιφα με βλεπω....Κατι με χαλαει,εκτος κι αν ειναι θεμα συνηθειας.
polakis21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Τα σουτ ειναι χαλια φιλε εχεις δικιο. Αψυχα και παθητικα ειτε ειναι πλασε ειτε ειναι ξερα σουτ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα