Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις ειδα το βιντεο, περα βρεχει λεω εγω.

Το μονο που μου αρεσε ηταν οπως κουνιωτανε οι φανελες των παιχτων μπορω να πω ηταν αρκετα ρεαλιστικες, αντε και κανα 2 κινησεις που εγιναν μεσα στο παιχνιδι...κατα τα αλλα χαλι μαυρο.Σαν να βλεπω και εγω δεν ξερω πιο pro επι εποχες ps2...ναι αυτο μου θυμησε,

Που παει η ΚΟΝΑΜΙ χωρις να βγαλει ενα ποδοσφαιρακι για ps4?Παλι παρτυ θα κανει η ΕΑ με το φιφα που σιγουρα θα ειναι σκαλοπατια παραπανω απο το pro14 του ps3 και λογικο μου φενετε.

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να πω την αληθεια ασχημο δεν μου φανηκε αλλα πρεπει να το πιασω για να κρινω αντικειμενικα αλιως αλλη μια χρονια χωρις ποδοσφαιρακι,να ναι καλα η 2k. H αισθητικη του γηπεδου ειναι ΑΘΛΙΑ,στην αρχη το μπερδεψα με το sensible soccer

Δημοσ.

Οι αποψη μου σχετικα με το συγκεκριμενο βιντεο και οχι με την μπαρουφα που μας εδειξαν απο καμερα.

Πολυ καλο φενετε, μολις ξεκιναει ο αγωνας εκει στην σεντρα αν προσεξετε ειναι ιδιο με πραγματικο αγωνα, μπραβο τους, επεισης ειδα ωραιο gameplay με πολυ ρεαλιστικες κινησεις των παιχτων.
Κριμα που δεν θα το βγαλουν στις next gen κονσολες.

• Like 1
Δημοσ.

Οι αποψη μου σχετικα με το συγκεκριμενο βιντεο και οχι με την μπαρουφα που μας εδειξαν απο καμερα.

Πολυ καλο φενετε, μολις ξεκιναει ο αγωνας εκει στην σεντρα αν προσεξετε ειναι ιδιο με πραγματικο αγωνα, μπραβο τους, επεισης ειδα ωραιο gameplay με πολυ ρεαλιστικες κινησεις των παιχτων.

Κριμα που δεν θα το βγαλουν στις next gen κονσολες.

Και το περσινο στην σεντρα ιδιο με την πραγματικότητα ήταν. Με το που επαιζες είχαμε θέματα. Γνώμη μου είναι ότι είναι απελπιστικά αργές οι αντιδράσεις των παικτών. Το παραέκαναν αργό σε βαθμό εκνευρισμού. Βεβαια φυσικά έχει βελτιωθεί και πάλι, επιτέλους έβγαλαν το τρέξιμο πιγκουινου ρομποτ...

Δημοσ.

ομορφο φενεται,βεβαια οι τυποι δεν παιζουνε μονο τριπλες κανουμε αλλα δειχνει να εχει ωραια στοιχεια(ειδικα το στοιχειο που εχει κανει το fifa βασιλια,ο τοπος εναλαγης της μπαλας στις πασες δειχνει πολυ αξιολογος κ αληθινος).Αν οι παιχτες σ αυτο μπορουν να στριβουν σ αντιθεση με τα παλια θα ειναι σιγουρα μια καλη αρχη-βαση για να ξαναδημιουργηθει ο μυθος που λιωναμε προ 8ετιας.Tα υπολοιπα στο demo,παντως πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια βλεπω τοσο ενθουσιασμο κ θετικα σχολια σε αρκετα μεγαλη κλιμακα

Δημοσ.

2 πραγματα θα πω:

1) Η cpu AI πολλες φορες πριν πασαρει σταματαει και τσεκαρει τις επιλογες. Αυτο δεν εχει ξαναγινει σε κανα βιντεοπαιχνιδι ποδοσφαιρου και απο μονο του ειναι τεραστιο βημα μπροστα.

2) Στο βιντεο η cpu AI σε καποιο σημειο πασαρει την μπαλα πισω στον τερματοφυλακα. Τελειο. Και το ολο build up play ειναι εξαιρετικο.

Ειναι σε πολυ καλο δρομο η KONAMI. Nα θυμισω οτι οσοι εχουν pc θα απολαυσουν την Fox χωρις περικοπες.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενα απο τα καλυτερα features trailer που εχω δει για βιντεοπαιχνιδι:

Εξαιρετικη αναλυση. Μεχρι στιγμης εκπλησσει θετικα η KONAMI.

Επειδη θα πεταχτουν καποιοι για την γραμμη που υπαρχει στην εκτελεση των φαουλ να ενημερωσω οτι θα υπαρχει option να απενεργοποιειται..

Δημοσ.

Απτο συγκεκριμενο trailer φενετε να εχουν κανει παπαδες, βλεπω φοβερες κινησεις, πολυ ρεαλισμο και ομορφο ποδοσφαιρο.Μακαρι να ειναι ετσι και το παιχνιδι και να μην βγει για αλλη μια φορα ψηλομουφα, μακαρι να σταματησουν να κανουν σαν ρομποτακια και να ειναι ετσι οπως πρεπει "στημενοι" και επεισης δεν θελω ολες αυτες τις π@π@ριες που γινοντε σχεδον σε καθε αγωνα (κατι λαθη τελειως περα βρεχει).Οπως ειπα μακαρι να βγει ετσι οπως το διχνουν στο trailer και ακομα καλυτερο.Εχω τις επιφυλαξεις μου ομως μιας και παντα στα trailer των παιχνιδιων βλεπουμε πανεμορφα πραγματα που μας εντυπωσιαζουν αλλα μολις το περνουμε στα χερια μας για να παιξουμε μας ανεβαζουν τα σκατα στο κεφαλι.

Επεισης το παιχνιδι θα το δουμε σε ps3/360/pc και οχι στις next gen κονσολες ε?

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι να μας εκπλήξει η Κοναμι φετος. Είναι βελτιωμένο όπως φαίνεται, αλλά θελω να το δω στο χορταρι. Και θα ηθελα να εχει manual πασες χωρις να πρεπει να κραταω εξτρα σκανδαλη πατημενη...

Δεν θα βγει σε next gen, μονο στις τωρινες θα βγει...

Δημοσ.

Oχι δεν ειναι καθαρο manual οπως του φιφα. Πρεπει να πατας L2/LT και πασα στο προ για να ειναι εντελως μανουαλ. Και με μπαρα στο 0 δεν ειναι καθαρο

Δημοσ.

ΜΑΚΑΡΙ να επαληθευτουν αυτα που βλεπουμε κ να βγει τοσο γιατι το fifa δεν αντεχετε,πραγματικα δεν αντεχετε(ΓΙΑ ΜΕΝΑ) κ χωρις ποδοσφαιρακι δεν παει αλλο

Δημοσ.

Ως τώρα βλέπω πολλά θετικά

Αλλά

Το αρνητικό που βλέπω είναι στο 6:48-6:49 στο First Gameplay που ανέβασε o polakis21 και το βλέπω πολλά χρόνια τώρα,θα μου σπάει πάλι τα νεύρα..

Δημοσ.

Και Squad Emulator confirmed το οποιο απο μονο του σημαινει ουσιαστικα οτι θα μπορει ο χρηστης να επιλεγει ελευθερα συνδυασμους οπου και αν ειναι η μπαλα στο γηπεδο με 3 ή και περισσοτερους παικτες. Φαινεται οτι επιτελους "ανοιγει" το αθλημα με αυτες τις νεες ιδεες της ΚΟΝΑΜΙ. Να δουμε και πως θα υλοποιηθουν ολα αυτα βεβαια, αν και το ενα εστω βιντεο gameplay (το δευτερο που διερρευσε) με εχει καλυψει κατα πολυ.

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...