Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποιος σοβαρος ανθρωπος παιζει παιχνιδια βαση με το τι λεει ο καθε καημενος σε καθε τυχαιο site που δεν ξερει να κανει ενα 1-2????

• Like 1
Δημοσ.

Δυστηχως το επαιξα και απογοητευτικα.0 αισθηση των σουτ,παραειναι αργα τα στριψιματα και οι πασσσες των παικτων,φατσες κτλ τραγικες [μασαντο ειναι ξανθος ,λολ]και εχει και ενα σωρο bugs.Ειπα θα το παιξω το εκανα και παραθετω την αποψη μου.Για εμενα τρωει ενα πολυ πολυ μεγαλο Χ.Εχει μελλον ακομα ,και πολλα πραγματα να φτιαξει.Περιμενουμε φιφα.

Αυριο θα παω σε εναν φιλο να το δοκιμασουμε μαζι,για να δουμε.

Δημοσ.

καλα 8α εχει βγει το original game και αυτοι 8α βγαλουν το demo?!!!!!ντοινννννννγκκκκκ!!!! αφου το ντεμο δεν ειναι ποτε  ιδιο με το τελειωτικο προιον....

Δημοσ.

Σημερα το μεσημερι επιτελους μου τοφερε ο θειος. :D

Προλαβα και επαιξα 2 ματσακια φιλικα απο εκεινη την ωρα (με την Μονακο το ενα γιατι περιμενα πως και πως να την δοκιμασω).

Μαρεσει πολυ, ειναι δυσκολο ομως για αρχη και πιστευω ειναι σαφως και θεμα συνηθιας.

Μια ερωτηση, παω να βγω σε κοντρα επιθεση εχω τον επιθετικο και οδευω μονος μου προς το τερμα και στα 2μ. πισω μου ο αντιπαλος αμυντικος, κανω 2 βηματα (με τρεξιμο εννοω) αλλα με φτανει σε χρονο μηδεν και με κοντραρει στο σωμα, υπαρχει κανας τροπος ή κανα κουμπι ετσι ωστε να τον κρατησω και να μην περασει μπροστα μου για να παρει την μπαλα?

Επεισης κατι που με ενοχλησε ειναι οτι τελικα δεν εχουν βαλει με τον δεξη αναλογικο να αλλαζουμε τους παιχτες μας, ειμαι αναγκασμενος να τους αλλαζω με το L1 και αυτο μου σπαει τα νευρα γιατι μου δινει οποιον παιχτει γουσταρει το παιχνιδι καθε τρεις και λιγο.

Και κατι τελευταιο, δεν μαρεσε που εχουν βγαλει αχρηστα τα προσωπα των περισσοτερων παιχτων, σε πολλες ομαδες οι παιχτες ειναι ολοιδιοι και το μονο που αλλαζει ειναι το χρωμα στο μαλλι τους, γινετε τον Σαλπι (οπως ειπε και ενα παλικαρι παραπανω) να μου τον εχουν με φουντοτο μαλλι?Το προσπερναω και λεω καλη καρδια μιας και μου αρεσε παρα μα παρα πολυ το gameplay (αντε μην θυμηθω τα ισπανικα γηπεδα και η βροχη).

Αμα γνωριζει καποιος οτιδηποτε απτα παραπανω που ρωταω ας απαντησει αν μπορει.

Προβλεπετε ξενυχτι σημερα στο master league με Μονακο ή με Ναπολι (ναι μου κολλησε μιας και μολις τωρα ειδα το ματς στην tv ναπολι-ντορτμουντ :P ).

Δημοσ.

Νομίζω για να αλλάζεις τους παίχτες και να επιλέγεις όποιον θες, πατάς L1 και παράλληλα με τον δεξί μοχλό επιλέγεις τον παίχτη. Αύριο θα το έχω με ελληνική περιγραφή και όλα τα συναφή για pc και θα πω κι εγώ εντυπώσεις αλλά όπως και να έχει, μου αρέσει η δυσκολία σε διάφορους τομείς που έχει! Γενικά είχα βαρεθεί τη ζωή μου στο FIFA και στο PES στο θέμα ευκολίας σε αρκετά πράγματα που το 2014 βλέπω ότι στο PES δεν υπάρχουν! Γιατί το simulation απαιτεί δυσκολία-δεξιοτεχνία! :D  :ph34r:  :devil:

Δημοσ.

Δυστηχως το επαιξα και απογοητευτικα.0 αισθηση των σουτ,παραειναι αργα τα στριψιματα και οι πασσσες των παικτων,φατσες κτλ τραγικες [μασαντο ειναι ξανθος ,λολ]και εχει και ενα σωρο bugs.Ειπα θα το παιξω το εκανα και παραθετω την αποψη μου.Για εμενα τρωει ενα πολυ πολυ μεγαλο Χ.Εχει μελλον ακομα ,και πολλα πραγματα να φτιαξει.Περιμενουμε φιφα.

Αυριο θα παω σε εναν φιλο να το δοκιμασουμε μαζι,για να δουμε.

Συμφωνω 100%. Το ξαναεβαλα τωρα μετα το cl και ξενερωσα. Πολυ κακο παιχνιδι νομιζω. Τραγικα unresponsive οι εντολες, καθυστερουν εκνευριστικα, σουτ εντελως χωρις ενταση τυπου μπαλονι η μπαλα, παραεκαναν αργες τις αντιδρασεις παικτων, catch up bug που ο αμυντικος σε φτανει για πλακα οταν εισαι μονος σου, φτωχα animations αν και τα εφτιαξαν παλι δεν φτανουν του φιφα και οι πασες τραγικα αργες. Νομιζω στην προσπαθεια τους να δωσουν ρεαλισμο, εχουν χασει πληρως την ισορροπια της διασκεδασης. Το παιχνιδι σε ταλαιπωρει.

Η αλλαγη μηχανης θελει παρα πολυ δουλεια ακομη. Καλα αυτα τα βηματακια που κανουν ολοι και γυριζουν σιγα σιγα με την μπαλα εχουν πολυ γελιο! Αστε που στη 0 ταχυτητα ηταν γρηγορο αφυσικα και το εβαλα στο -1 για να παιξω...

Χ και απο μενα και φετος δυστυχως. Εχει πολυ δρομο η Κοναμι ακομα, αν και μπηκε σε σωστα μονοπατια επιτελους.

Καλα με φιφα πιστευω οτι δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης. Οποιος λεει οτι το προ14 ειναι καλυτερο εστω απο το ντεμο του φιφα14, ε τοτε τι να πω. Το λιγοτερο κολλημενος...Φανταστειτε τι θα γινει με next gen fifa14...

• Like 2
Δημοσ.

προφανως μπερδευτηκατε κ παιζεται αλλο παιχνιδι κ οχι το προ14,κατα τα λεγομενα σας πονταρω στο this is football 2001.Δεν εξηγειτε αλιως τετοιο μισος κ διαστρευλωση της πραγματικοτητας.Ακου τραγικα αργες πασσες ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ,στο φιφα ακομα δεν ξερουν οτι το 99%  των παιχτω εχουν ενα καλο ποδι κ ενα κακο.

Εν ετη 2013  οι παντες κανουν κ με τα 2 εξισου καλα τα παντα λες κ ειναι ο  Μαραντονα.Μιλαμε για φοβερο ρεαλισμο 

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι λογικο να εχει παντως θεματακια.Δεν γινετε με νεα μηχανη μεσα σε ενα χρονο να τα φτιαξουν ολα.Για αυτο λεω οτι εχουν πολλα να φτιαξουν.Τα κανανε σκατα,για να τα φτιαξουν πρεπει να κανουν ενα παιχνιδι πολυ καλυτερο απο το φιφα.Τωρα ειναι σιγουρα χειροτερο [ακομη,γνωημη μου παντα],οχι απλα πρεπει να το φτασει ,αλλα να το προσπερασει για να αναγκασει εναν παικτη που παιζει 5 χρονια φιφα να το παρατησει για να γυρισει πισω στο προ[απο το φιφα 2008 παιζω ]

Δημοσ.

http://uk.ign.com/articles/2013/09/18/pro-evolution-soccer-2014-review

πάνω κάτω συμφωνώ με το review, έχει τα θέματα του ενίοτε κι αν και πολύ καλό σου αφήνει την εντύπωση ότι κάτι λείπει σε θέμα παρουσίασης και με κάποια θέματα όπως το τακλιν

Δημοσ.

τα τακλιν τι εχουν?ισως ειναι το καλυτερο σημειο του παιχνιδιου φετος...τωρα για την ταχυτητα του παιχνιδιου δεν ξερω τι γινεται...εβαλα σημερα την ελληνικη εκδοση στο πσ3 και μου φανηκε αλλο παιχνιδι πολυ πιο γρηγορο, βεβαια επαιζα μονο(στο +2), πηγα σημερα στο σπιτι ενος φιλου και παιζαμε 3vs3 και μου φανηκε πολυ αργο...

δηλαδη στο single player ελεγα τι παιχνιδαρα ειναι αυτη και στο local multi οτι σερνεται....εχω μπερδευτει....

δλδ δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου ή εχει μεταπτωσεις το παιχνιδι...

το τζατζαρισμα γινεται με το δεξι μοχλο, τοσσο για τον αμυντικο οσο και για τον επιθετικο, ενω και το συστημα των τριπλων, ειναι πολυ ωραιο... το μεγαλυτερο παραπανο μου ειναι  ο συνδυασμος l1 και δεξι μοχλο, επισης σουτ απεξω δεν μπαινουν με τπτ...

Δημοσ.

Επαιξα 6-7 ματσακια στο master league και οι εντυπωσεις μου δεν ειναι αυτες που περιμενα.

Ναι μεν μαρεσει το παιχνιδι, φενοντε οι αλλαγες απτο περσινο και ειναι πιο ποδοσφαιρο φετος, απτην αλλη η εξαιρετικη αργοπορια των παιχτων (των δικων μου) μου την δινει στα νευρα...θες να πας να βγεις για ενα ριμαδι γκολ με τον επιθετικο και θα τον φτασουν σε χρονο μηδεν, εχεις την μπαλα παλι με τον επιθετικο και εχεις με πλατη τον αντιπαλο αμυντικο ε για να περασεις ή εστω να κανεις μια καλη κινηση δεξια/αριστερα πρεπει πρωτα να κανεις προσευχη για να πετυχει.

Επεισης μεχρι και το pro5 περισσοτερες φατσες ειχανε πετυχει, τι διαολο?ουτε μια φατσα δεν παιζει ναχουν βγαλει καλη, η πλειοψηφια των παιχτων (και δεν μιλαω για αγνωστους αλλα για πρωτοκλασσατους παιχτες) η φατσες τους ειναι περα βρεχει και δω χιονιζει.

Πηγα απτο μενου να βαλω τον σαβιολα στον γαυρο και τον σαβιολα τον εχουν με μακρια ραστα..χαχαχαχα...γελαει και το παρδαλο κατσικι να πουμε.

Τελικα το καλυτερο πραγμα που μπορει να κανει καθε χρονο το προ (και δεν χανετε με τιποτα αυτο) ειναι οτι μπορει μεσα σε μερικα δευτερολεπτα να σου αναιβασει την πιεση στο φουλ και να σε κανει να κατευασεις ολους τους αγιους που υπαρχουν.

Περα απο αυτα θα συνεχισω και θα το παιζω μπας και το συνηθισω, εχω απορια παντως να δω οταν θα μαζευτουμε 4αδα πως διαολο θα παιζουμε...απο λαθος σε λαθος θα πηγενουμε και απο φαουλ σε φαουλ.

Περιμενω να δω και το fifa14 τωρα να δουμε τι θα λεει και αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...