kjtzemis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 εχουν βγαλει τα βελακια φορμας των παιχτων απ οτι διαβαζω...η καρδια λεει θα παιζει ρολο στην εξελιξη του αγωνα...δλδ τι?αν τρωω ενα γκολ οι παιχτες μου 8α σερνονται και οι αλλοι θα πετανε μεχρι να φαω το 2ο? αντε ποτε 8α βγει (απο τον 8ειο) να το δουμε και μεις οι pc-αδες μωρε μακαρι να ταβγαζαν τα βελακια απο τους παικτες γιατι τα τελευταια χρονια παρα εγινε το κακο, παιζες πχ master league πας να παιξεις κανα ντερμπυ ή κανα τελικο cl και βλεπεις την μιση 11αδα με γαλαζια και μωβ βελακια, ειναι να μην σε πιασει η ωρα σου?δηλαδη πρεπει να τρεμω καθε τρεις και λιγο πριν μπω στο καθε ματς να δω αν θα παιζουν οι καλοι παιχτες μου? δεν νομιζω ομως να τα αφαιρεσαν, στο demo που δοκιμασα παντως στο ps3 τα ειχαν ακομα γαμω την γκαντεμια μου.
alexander1405 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως και στο 2013 υπάρχει κάτι ανάλογο. Αν φάω γκολ από μια ομάδα, μετά πιέζει και για το δεύτερο. Απλά στο 2014 θα το υλοποιήσουν 100% με το heart.
butcher13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε τι πινουν στην konami. παιζω το πρωτο μου φιλικο και παιρνω Ελλαδα. Ξεκιναει το παιχνιδι και βλεπω τα προσωπα της Εθνικης και δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικότητα. Γυρισαμε 10 χρονια πισω. Περσι σχεδον όλοι οι παικτες της εθνικης ήταν σχεδον ιδιοι και φετος βλέπω Σαλπιγγίδη με πιο πυκνο μαλλι και από τον κριστιανο. Ημαρτον με τις ημιτελεις εκδοσεις.
skanjos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε τι πινουν στην konami. παιζω το πρωτο μου φιλικο και παιρνω Ελλαδα. Ξεκιναει το παιχνιδι και βλεπω τα προσωπα της Εθνικης και δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικότητα. Γυρισαμε 10 χρονια πισω. Περσι σχεδον όλοι οι παικτες της εθνικης ήταν σχεδον ιδιοι και φετος βλέπω Σαλπιγγίδη με πιο πυκνο μαλλι και από τον κριστιανο. Ημαρτον με τις ημιτελεις εκδοσεις. jesus, φέτος άλλαξαν ολόκληρη engine, ξεκίνησαν για πρώτη φορά να φτιάχνουν full 3d faces απο την αρχή και όχι textures απο Pics κολλημένα σαν πρόσωπα ρετουσαρισμένα, cut them some slack. σημασία έχει οτι το παιχνίδι παίζεται απίστευτα και όχι οτι η φάτσα του κοντού που βγαίνει κάθε φορά offside είναι άσχημη(ναι πάοκ είμαι,ναι κράζω τον σαλπιγγίδη πάντα...)
alimentas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 κ με textures απο Pics μια χαρα γινοταν η δουλεια.Αηδια να μην μοιαζουν βασικοι πρωτοκλασατοι παιχτες που υπηρχαν στο παιχνιδι εδω κ 10 χρονια
skanjos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 κάποτε έπρεπε να προχωρήσουν ,αλλιώς φανταστείτε θα παίζαμε ακόμα games σαν το ff7 και το resident evil με images για background, σιγά σιγά θα στρώσουν και τα πρόσωπα όπως τα έστρωσε και ο ανταγωνισμός.
vag.patrick Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το φετινο προ.....επιτελους.....
The_Sheep Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.gamespot.com/pro-evolution-soccer-2014/reviews/pes-2014-review-6414546/?tag=Topslot;Slot3 The Good Fox engine sharpens up the visuals Impressive new facial animations Can still provide a fun game of football. The Bad Frame rate issues during match buildup and replays Single- and multiplayer modes horribly dated Inconsistent AI makes passing and setting up goals tricky Awful commentary Loses some of the direct control and feel of previous games in the series.
vag.patrick Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 καλα εγω το gamespot και το καθε gamespot δεν το συμερριζομαι και πολυ... σε σχεση με τα παλαιοτερα μετα απο ενα 3ωρο gameplay ειμαι πολυ πιο ευχαριστημενος...
anamenos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 9 από eurogamer άλλά είναι γνωστό PES fanboy o Τom Bramwell, προβλέπω να δώσει 8 στο FIFA. Εδώ στα χρόνια που η διαφορά ήταν πέρα από εμφανής δεν έδωσε καμιά φορά 2 μονάδες παραπάνω στο FIFA και πέρσι έβαλε και στα δυο 9... To 6 από gamespot απαράδεκτο, ο reviewer ή είναι FIFA fanboy ή δεν το κατέχει ή υπάρχει κάτι άλλο από πίσω.
polakis21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 8.4 απο ign. Μετρια πραγματα. Οπως τα λεγαμε. Fifa again οπως φαινεται...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 καλα εγω δεν μπορω να πιστεψω κανενα ign η gamespot.Πρωτα απολα οι περισσοτεροι ειναι μυρουδιαδες.Δειτε κατι gameplay που παιζουνε ,ουτε 2 πασσα δεν αλλαζουν,ποσο μαλλον να κανουν review σε παιχνιδια που εχουν 150 ντριπλες και 200 διαφορετικους τροπους να σκοραρεις. 1
alexander1405 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Από τα βίντεο αυτό κατάλαβα κι εγώ. Ότι δεν ξέρουν να παίζουν και πάνω από όλα ΕΛΕΟΣ!!! ΕΛΕΟΣ πια!!! Κρίνουν το pes 2014 με το pes 2013 και πίσω! ΕΛΕΟΣ και πάλι! Είναι κάτι καινούργιο! Κάτι ξεχωριστό και πρωτόγνωρο! Το μόνο κοινό από παλιά είναι ο τίτλος. Και εντάξει, η φιλοσοφία, η οποία και φυσικά δε γίνεται να αλλάξει... Για μένα, με 300+ ώρες στο FIFA 13 βε βάση το origin, επιλέγω pes 2014. Όχι 2013, 2012 κτλ... Μόνο 2014! Πολύ καλή δουλειά από την ΚΟΝΑΜΙ! Για μένα, εύγε και μακάρι το FIFA 14 στις next gen να έχει τόσες αλλαγές καλές και πολλές όσες το pes φέτος. Άντε να δούμε ανταγωνισμό γιατί πολύ στασιμότητα έπεσε μέχρι πέρυσι στα ποδοσφαιράκια!P.S. Ξέρει κανείς πότε θα βγει ακριβώς το demo για pc;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα