Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω που το παιξα το Αμερικανικο κατι δεν παει καλα, κατι παιζει.ΚΑΜΙΑ σχεση με το αψογο παιχνιδι που γινοταν στο ντεμο,αλλη αισθηση ειδικα στο first touch.Επισης παιχτες που τους ειχε κομπλε στο ντεμο εδω τους εχει με generic φατσες.Μηπως βγαλανε καμια μπετα εκδοση λειψη?//?? Ειναι δυνατον ρε απιθανη Κοναμι να μην υπαρχει η Μπορουσια??

• Like 1
Δημοσ.

εγω που το παιξα το Αμερικανικο κατι δεν παει καλα, κατι παιζει.ΚΑΜΙΑ σχεση με το αψογο παιχνιδι που γινοταν στο ντεμο,αλλη αισθηση ειδικα στο first touch.Επισης παιχτες που τους ειχε κομπλε στο ντεμο εδω τους εχει με generic φατσες.Μηπως βγαλανε καμια μπετα εκδοση λειψη?//?? Ειναι δυνατον ρε απιθανη Κοναμι να μην υπαρχει η Μπορουσια??

σε ποια κονσολα? γιατι εγω που επαιξα στο χβοχ μια εκδοση απο τον θειο, ηταν επειικα απαραδεκτο. Οντως generic faces και ακομα και το gameplay μου φανηκε πολυ πιο χαλια

Δημοσ.

Όντως το demo που έπαιξα εχθές από το psn μου φάνηκε πολύ καλό και μου έκανε εντύπωση.Σαν gameplay μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα περισσότερο από το αντίστοιχο του fifa 14.Ελπίζω μόνο αυτό που λες για την τελική έκδοση να μην ισχύει γιατί τότε η konami θα φάει ξύλο ή τουλάχιστον να μην ισχύει και για τις  δύο κονσόλες.

Δημοσ.

Επαιξα την τελικη εκδοση σε ps3 φιλου. Χειροτερο απο ντεμο. Το κλεισαμε στο δεκαλεπτο και βαλαμε fifa14 ντεμο...Konami του χρονου ισως. Καλα το πας αλλα ουτε φετος. Κατι λειπει...

Δημοσ.

Επαιξα την τελικη εκδοση σε ps3 φιλου. Χειροτερο απο ντεμο. Το κλεισαμε στο δεκαλεπτο και βαλαμε fifa14 ντεμο...Konami του χρονου ισως. Καλα το πας αλλα ουτε φετος. Κατι λειπει...

Χωρις να θελω να σου την πω..

Εισαι τοσο Master που μπορεις και κρινεις ενα παιχνιδι απο το 10λεπτο στο τι μπορει να προσφερει;

Εγω δηλαδη πρεπει να αισθανομαι χαζος που θελω τουλαχιστο 10 ωρες για να το καταλαβω πληρως και ας παιζω Pro απο την εποχη του ISS στο PS2

• Like 4
Δημοσ.

Να πω την αληθεια δεν περιμενα να πεις και κατι διαφορετικο.

Τελικα οπως και να το κανουμε πλεον εχεις το μικρωβιο του "κολλημενου" φιφακια. :P :D

Ποτε θα βγει το ριμαδι απτον θειο στο pc, τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. :@ :@ :@

• Like 1
Δημοσ.

Να πω την αληθεια δεν περιμενα να πεις και κατι διαφορετικο.

Τελικα οπως και να το κανουμε πλεον εχεις το μικρωβιο του "κολλημενου" φιφακια. :P :D

Ποτε θα βγει το ριμαδι απτον θειο στο pc, τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. :@ :@ :@

Σημερα το βραδυ ή αυριο το αργοτερο για pc.Ηδη αρκετοι στη Γερμανια το εχουν σε pc.

Οσοι γραφετε οτι ειναι χαλια η retail ή προς το χειροτερο σε σχεση με το demo πραγματικα πρεπει να αρχισετε να κοιτατε την ημερομηνια ληξης των χαπιων σας. Το παιχνιδι ειναι ο καλυτερος εξομοιωτης ποδοσφαιρου που εχει κυκλοφορησει απο ολες τις αποψεις. Καποιο θεμα μονο υπαρχει στο Superstar οπου κατι εχει γινει με τον κωδικα και εχει προβληματα η ΑΙ. Σε professional και top player ειδικα νιωθεις λες και παιζεις με αντιπαλο καποιον φιλο σου. Επισης η PS3 εκδοση που εχω εχει κλασικα προβληματα με frames κυριως στα cutscenes αλλα ουτως ή αλλως το παιχνιδι ειναι φετος ουσιαστικα port απο το pc στις κονσολες, αρα το σπιτι του ειναι το pc οπου με τα mods θα γινει χαμος. Ηδη τα γραφικα και τα animations ειναι εκπληκτικα, φανταστειτε πως θα ειναι σε pc.

Δημοσ.

Έχω παίξει αρκετά το ντεμο2. Ενώ τα τελευταία χρόνια αγοράζω το φιφα πρώτα ,αφού βαρεθώ το ρομποτικό αψεγάδιαστο παιχνίδι της cpu γιατί παίζω offline,το δίνω & παίρνω το pro ,το ευχαριστιέμαι περισσότερο από το φιφα αλλά καυτό μου σπάει τα νεύρα ειδικά με τους αμυντικούς όπου οι επιθετικοί σαν να περνανε από μέσα τους και αλλά τετοια,κινηση παικτών ξεπερασμένη κλπ, στο τέλος το ξαναγυρίζω στο φιφα που εχει γενικα στο συνολο πιο καλο περιτυλιγμα και τέλος είναι και τα 2 απαράδεκτα σε βασικά σημεια,φετος παίζω το φιφα ντεμο και λέω αρκετά βελτιωμένο φιφα ,εδω είμαστε για φετος.Μολις δοκίμασα και το προ ντεμο ,έχω μείνει βοφερα ευχαριστημένος και πιστεύω ότι θα φανεί και από τα reviews του τύπου ότι το προ φέτος είναι τρομερό παιχνίδι ,πάρα πολύ ρεαλιστικο.Γραφικα απιθανα,Φυσικη της μπαλας τρομερη.Ελπιζω να μην αλλάξει από το ντεμο το final release όσον αφορά την αργή ταχύτητα που έχει και το όλο feelling,εγω τουλάχιστον το προτιμώ ετσι.Ειναι για εμένα πολύ πιο σωστό να μην μπορούν οι πακιτες να στρίψουν κεραυνοβόλα ή να μην μπορούν να αλλάξουν κατεύθυνση όταν έχουν ξεκινήσει κούρσα με την μπάλα όταν πιέζονται σε στυλ pacman από την μια μεριά στην αλλη.Ειναι τρομερά πιο φυσικό στο μάτι αλλά και πιο normal.Μπορει σε κάποιος που το θέλουν πιο ανάλαφρο και πιο και arcade να τους χαλαει βεβεα.Εχω την εντύπωση ότι το παιχνίδι χρησιμοποιεί νέα μηχανή & φαίνεται από τον τρόπο που κινούνται οι παίκτες πως πηδανε για κεφαλιες,οι τερματοφυλακες,γενικα μου έχει κάνει τρομερά καλή εντύπωση το game.Εχω δυσκολευτεί πολύ να σκοράρω με manual σουτ ,νομίζω είναι πιο δύσκολο από περσυ.Ανηπομονω να κυκλοφορησει.Οποιον διαβάζω ότι δεν του αρέσει το φετινό ντεμο ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω αλλά όπως και να έχει δεν γίνεται να αρέσουν σε όλους τα ιδια.οποτε λογικό

Δημοσ.

Μαλλον ζειτε σε αλλο κοσμο εσεις που ειρωνεύεστε και εσεις ειστε κολλημενοι προακηδες, οχι εγω φιφακιας. Τοσες μερες λεω οτι το προ βελτιωθηκε παρα πολύ και πως επιτέλους είναι αξιοπρεπές. Πολύ απλά όμως το φιφα14 είναι και πάλι πιο μπροστά σε σχέση με το προ καθώς είναι πιο πλούσιο (σε slow/manual μιλάμε πάντα, ξέρω είναι κουραστικό να το λέμε συνέχεια αλλά αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να καταλαβαίνετε που είναι καλύτερο το φιφα) και πιο διασκεδαστικό ταυτόχρονα. Μακάρι του χρόνου στις next gen κονσόλες να εμπλουτίσει την φετινή μηχανή το προ και να είναι εξαιρετικό και γιατί όχι, καλύτερο του φιφα. Προς το παρόν, όλοι οι από πάνω είρωνες, ελπίζω να χαρείτε το προ σας (το οποιο ξαναλεω ειναι πολυ καλο για τα pes στανταρτς) γιατί είναι φανερό ότι είστε κολλημένοι προακηδες, και δεν δίνετε καμία ευκαιρία στο φιφα όπως του αξίζει.

Υ.Γ. Φίλος, ναι δεν χρειάζομαι πάνω από 10-15 λεπτά για να δω αν ένα ποδοσφαιράκι είναι καλό ή όχι και αν ειναι καλύτερο από κάποιο άλλο. Μετά από 20 χρόνια εμπειρίας στα ποδοσφαιράκια, αν κάτι μου έχει μείνει από όλη αυτή την ιστορία είναι αυτό. Να κρίνω άμεσα...Δεν είναι δα και κάποια επιστήμη...

Υ.Γ. Εγώ το φιφα το κρίνω πάντα σε human vs human. Δεν με απασχόλησε ποτέ το παιχνίδι εναντίον του υπολογιστή και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Τα ποδοσφαιράκια είναι κατά 90% φτιαγμένα για να παίζεις με παρέα, όχι μόνος σου...

Δημοσ.

Εγώ να κάνω μια ερώτηση; Το προ αν το αγοράσω στα αγγλικά με αγγλικό σχολιασμό κτλ, μπορώ να το γυρίσω στα ελληνικά σε pc μέσω κάποιου αρχείου, όπως στο pes 2013;

Δημοσ.

ότινανε , καμία απολύτως διαφορά απο το demo με την Duplex release. ο φανμποισμός σε όλο του το μεγαλείο...

σταματηστε (σταματα) να γραφεte πιπ@ς.Γυρνα πισω να δεις ποιος ειναι φανμποι κ τι διθυραμβους εχω γραψει εγω προσωπικα για το προ.

Στην εκδοση για xbox που επαιξα κατι παει λαθος,τι να κανουμε τωρα.Παιχτες ολοιδιοι στο ντεμο εχουν generic faces,λογικο αυτο για σενα ε???? Στο gameplay εχει χαθει αυτο το fluid game που γινοτανε με την μια.

Το θεμα για μενα ειναι αν η συγκεκριμενη εκδοση ειναι απλα καμια πετσοκομενη που την παρουσιασανε σαν την κανονικη κ οχι αυτη που τελικα θα παιξουμε.

Στματηστε να βλεπετε φαντασματα κ να φανατιζεστε με τα παντα λες κ μιλατε για Ολυμπιακο-Παναθηναικο

Δημοσ.

Σημερα το βραδυ ή αυριο το αργοτερο για pc.Ηδη αρκετοι στη Γερμανια το εχουν σε pc.

make my day...make my day. :D :D :D

Μακαρι να ισχυει αυτο, αν το βρω το βραδυ και το εχω μεχρι τις 1-2 η ωρα παει το ξημερωσα, με βλεπω να μου γινοντε κατακοκκινα τα ματια και να πεφτω για υπνο στις 7 το πρωι.χεχεχεχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...