Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δοκιμασα και γω λιγο με αντιπαλο φιλο μου. Μονο δεν επαιξα ακομη Επαιξα και λιγο tutorial. Το παιχνιδι δεν εχει καμια σχεση με τα παλια. Ειναι εντελως διαφορετικο παιχνιδι απο το 13

Σαφως πιο εξομαλυσμενη κινηση παιχτων και απο το λιγο που παρατηρησα στην επιθεση οι παικτες βγαινουν κανονικα σε σωστο χρονο μπροστα και αποφευγονται τα πολλα και ευκολα οφσαιντ του 13. Στριψιμο πολυ καλυτερο, οπως και πιεση αντιπαλου κ τακλινγκ.

Η ΑΙ φανηκε βελτιωμενη. θελω χρονο να συνηθισω τις εντελως καινουριες εκτελεσεις φαουλ.

Απο μια πρωτη εκτιμηση σαφως καλυτερο απο το 13, αλλα ο χρονος θα δειξει για το συνολικο συμπερασμα.

Με χαλασε αφανταστα το μαλι-φατσα του Κριστιανο.

• Like 1
  • Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πάνε στο tutorial και μάθε πως να βάζεις σώμα με το δεξί μοχλάκι... εγώ στο superstar στο master league δεν έχω θέμα και σε ματς 10λέπτου κερδίζω και 4-0+ τις μικρές ομάδες. οι μπαλιές l1+τρίγωνο είναι imba σε αυτό το προ,ειδικά αν έχεις messi-neymar μπροστά

btw έπαιζα Master league και πως σκέφτεται η κονάμι" λοιπόν ο μέσσι και η μπαρτσελόνα έκαναν συμφωνία με την ea για το fifa ,τι κάνουμε? τους ρίχνουμε τα ποσοστά? όχι ρε dev δεν γίνεται αυτό θα μας κράξει ο κόσμος την αγαπάνε την barcelona, οπότε τι κάνουμε? ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!! 

ανακοίνωση της χρυσής μπάλας..... ΡΟΝΑΛΝΤΟ "

σοβαρά τώρα ρονάλντο? τι καπνίζετε εκεί στην κόναμι... ας βάζανε τον ριμπερί έστω για πρώτη χρονιά αφού θέλανε να την πούν στον μέσσι...

χ0α0χα0χ0α γελαει και το παρδαλο κατσικι να πουμε, τι πινουν οι σχισοματιδες και δεν μας δινουν γαμω την τρλα μου γαμω.

• Like 1
Δημοσ.

εχεις  pm  B) 

ισως να ειναι παραπλανητικο να ζηταει καποιο ΚΕΥ κλπ κλπ ....και εμενα παραξενο μου φαινεται (εγω το ντεμο εψαχνα αλλωστε) ...

• Like 1
Δημοσ.

o φιλος Blue panther  υπηρξε πιο παρατηρητηκος απο μενα και μαλλον ειναι μαπα το συγκεκριμενο καρπουζι απο τον θειο παιδια...

με λιγα λογια μαλλον FALSE ALARM 

• Like 1
Δημοσ.

ούτε εγω κατάλαβα τι εννοεί ακριβώς, υποθέτω όμως ότι εννοεί το assisted στο FIFA14, δεν ειναι μπικτή προς το PES

Οχι απλα ηταν ειρωνία μπιχτη στο προ. Αν ειναι δυνατον να λεει καποιος οτι ειναι τραγικο το φιφα και οτι το κατεςτρεψαν και οτι το προ ειναι κλασεις ανωτερο! Τι αλλο θα ακουσουμε; Κλασεις το προ καλυτερο, βεβαια οτι πειτε παιδια...

• Like 1
Δημοσ.

Το προ για χβοχ απο τον θειο που εχει βγει ειναι μονο για λατινοαμερικανικα ανιψια? δεν εχει αγγλικα?

xaxaxaxa. τι μου θύμισες Sheep , όταν είχα γραφτεί στο forum το 2006 , έλεγε ένας για 2-3 παιχνίδια που θα του φέρει ο θείος, εγώ μην ξέροντας τι εννοούσε , έλεγα ρε γμτ να μην είχαμε και εμείς ένα τόσο ανoiχτοχέρη θείο, LOL.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...