Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι εγω περιμενω το προ ντεμο για πισι .....ισως εχω την 1η επαφη με το ντεμο του προ στο  ps3 νωριτερα σε ενα φιλο....με το community τι γινεται ? θα επιστρεψει ωστε να κραταμε στατιστικα στα φιλικα οφλινε?  

το φιφα σε γενικες γραμμες καλο απλα δεν ενθουσιαστηκα γιατι μου 8υμιζει 13 και 12...για πισι μιλαω παντα και μαλλον αυτο φταιει. 

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο που με χαλαει παρα πολυ ειναι η φυσικη της μπάλας. Νιωθω σαν να κλωτσαω μπαλονι, νιωθω σαν να περιμενω στις πασες ποτε θα φτασει η μπαλα στον παικτη , και οσο για τα σουτ....απογοητευση.

Καμια σχεση φιλε μου.Απο τις καλυτερες φυσικες μπαλας εχουμε φετος

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο αλλά από τα δυο ντέμο αυτό που με τράβηξε περισσότερο ήταν του PRO. Αλλά θεωρώ την έκδοση για PS3 απαράδεκτη. Ϊσως φταίει που παίζω ποδοσφαιράκια μόνο στο PC τα τελευταία χρόνια.

Στο pc θαναι σιγουρα καλυτερο και ομορφοτερο, και εγω στο pc θα το παρω λογο χρηματων γιατι θα δωσω που θα δωσω 70Ε στο gta v δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω αλλα 60Ε για το προ οποτε εκει γυρω στα 40Ε που θαχει για το pc πιστευω μια χαρα τιμουλα θαναι για ολοκαινουριο τιτλο.

Δημοσ.

και εγώ ακριβώς τα ίδια , θα πάρω το GTA5 αντί FIFA αφού θα το έχω μαζί με την κυκλοφορία του ΧΒΟΧ ONE.

Πρώτη χρονιά μετά το 2007 που δεν θα έχω day one το FIFA. Δυο μήνες ακόμη με το FIFA13 δεν είναι αρκετοί νομίζω.

Δημοσ.

στην αρχη επαθα ενα σοκ με την advance προωθημενη, στη συνεχεια το γυρισα στο basic και ολα καλα...δεν μπορω να κρινω πολλα απο παιχνιδι με τον ηλεκτρονικο, παντως εχει το πιο ευκολο superstar ολων των εποχων...απο το 3ο παιχνιδι και μετα ρεχνω 3αρες και 5αρες πανευκολα...

αιντε να δουμε ποτε θα μαζευτει  η παρεα να περασει το 1ο κρασ τεστ, αυριο λεω να κατσω να κανω και την προπονηση να δω αμα παιζει τιποτα φρεσκο...

Δημοσ.

βγηκε, καλο λιωσιμο

Για το pc ξερετε ποτε θα μας το φερει ο θειος γτ δεν μπορω να περιμενω μεχρι της 19.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον ,τα τελευταία 2 χρόνια προτιμούσα το fifa αλλά μόλις επαιξα το fifa 14(DEMO) και είδα οτι το καταστρέψανε το παιχνίδι,και σήμερα έπαιξα το PES 2014 το κανονικό απο τον Θείο ,ένα έχω να πω.ΑΓΟΡΑΖΩ PES 2014 ΦΕΤΟΣ! FIFA 14 Οχι

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR
Δημοσ.

Λοιπον ,τα τελευταία 2 χρόνια προτιμούσα το fifa αλλά μόλις επαιξα το fifa 14(DEMO) και είδα οτι το καταστρέψανε το παιχνίδι,και σήμερα έπαιξα το PES 2014 το κανονικό απο τον Θείο ,ένα έχω να πω.ΑΓΟΡΑΖΩ PES 2014 ΦΕΤΟΣ! FIFA 14 Οχι

Εγινε φιλε το κατεστρεψαν το φιφα. Οτι πεις. Καλο assisted και ping pong ευχομαι...

Δημοσ.

Εγινε φιλε το κατεστρεψαν το φιφα. Οτι πεις. Καλο assisted και ping pong ευχομαι...

Αυτη η αντικοιμενηκοτητα σου προς το προ με σκοτωνει.

Δημοσ.

Αυτη η αντικοιμενηκοτητα σου προς το προ με σκοτωνει.

ούτε εγω κατάλαβα τι εννοεί ακριβώς, υποθέτω όμως ότι εννοεί το assisted στο FIFA14, δεν ειναι μπικτή προς το PES

Δημοσ.

αθλιο το pro 14 Παιδια χαλι μαυρο...Φιφα κ Παλι Φιφα Μαγκες...μονο Regular Παίζεις Κάπως...στο τρέξιμο σε φτανει ο αντιπαλος ας ειναι κ απο το κεντρο ...δεν στριβει ρε παιδι μου τι είναι αυτο το πραγμά; Ασε που φιφαρίζει κίολας ....εμμμ εκει στη κοναμι αντιγραφουν την Ea!! Εδα κ δυο χρόνια...

Δημοσ.

αθλιο το pro 14 Παιδια χαλι μαυρο...Φιφα κ Παλι Φιφα Μαγκες...μονο Regular Παίζεις Κάπως...στο τρέξιμο σε φτανει ο αντιπαλος ας ειναι κ απο το κεντρο ...δεν στριβει ρε παιδι μου τι είναι αυτο το πραγμά; Ασε που φιφαρίζει κίολας ....εμμμ εκει στη κοναμι αντιγραφουν την Ea!! Εδα κ δυο χρόνια...

πάνε στο tutorial και μάθε πως να βάζεις σώμα με το δεξί μοχλάκι... εγώ στο superstar στο master league δεν έχω θέμα και σε ματς 10λέπτου κερδίζω και 4-0+ τις μικρές ομάδες. οι μπαλιές l1+τρίγωνο είναι imba σε αυτό το προ,ειδικά αν έχεις messi-neymar μπροστά

btw έπαιζα Master league και πως σκέφτεται η κονάμι" λοιπόν ο μέσσι και η μπαρτσελόνα έκαναν συμφωνία με την ea για το fifa ,τι κάνουμε? τους ρίχνουμε τα ποσοστά? όχι ρε dev δεν γίνεται αυτό θα μας κράξει ο κόσμος την αγαπάνε την barcelona, οπότε τι κάνουμε? ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!! 

ανακοίνωση της χρυσής μπάλας..... ΡΟΝΑΛΝΤΟ "

σοβαρά τώρα ρονάλντο? τι καπνίζετε εκεί στην κόναμι... ας βάζανε τον ριμπερί έστω για πρώτη χρονιά αφού θέλανε να την πούν στον μέσσι...

Δημοσ.

αυτά είναι τα post που έκαναν τα fanboys του PRO , όταν κυκλοφόρησε το πρώτο καλό FIFA (FIFA08') , χωρίς να δώσουν καμιά ευκαιρία στο game το σταύρωναν ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...