The_Sheep Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν εχει αυτο ...το βουυυυυυπ που αισθανεσαι στο ΦΙΦΑ οταν φευγει η μπαλα. Επισης ο ηχος του γηπεδου/παικτων ειναι πολυ χαμηλα , και πρεπει να ειδα οσο επαιξα 4 φορες την ιδια -αδυνατη- αποκρουση απο τον τερματοφυλακα , σε σουτ στο κεντρο της εστιας να πεταγεται και να αποκρουει με το ΕΝΑ χερι και η μπαλα να αναπηδαει μετα ακριβως μπροστα του. Τις 2 απο αυτες τις φορες εβαλα γκολ στο ριμπαουντ. 1
optimus_crime Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Στο demo αναφερεται μονο για Ολυμπιακο και Παοκ απο ελλαδα και κυπρο μονο Αποελ.
kjtzemis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Πραγματικα μπορω να σου βρω παρα πολλες.Οταν βρω χρονο θα γραψω,Δεν ξερω για εσας αλλα στο xbox 360 demo στο ματς ολα ηταν μεσα στα pixel,και θολα,λογικα ειναι λογο ντεμο. Ποια ηταν μωρε θολα και γεματα pixel θα μας τρελανετε τελειως εδω μεσα? Μαρεσει καποιοι το παιζετε και καλα οτι δεν ειστε fanboys και ιστοριες αλλα τα γραφομενα σας αλλα αποδικνειουν.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Πραγματικα μπορω να σου βρω παρα πολλες.Οταν βρω χρονο θα γραψω,Δεν ξερω για εσας αλλα στο xbox 360 demo στο ματς ολα ηταν μεσα στα pixel,και θολα,λογικα ειναι λογο ντεμο. Αυτο ακριβως εκανα,και ειδα οτι κατι δεν με τραβαει ακομα.Μπορει να ειναι πολυ καλο το προ ,αλλα για να τραβηξει καποιον απο το φιφα μετα απο τοσα χρονια πρεπει να δωσει κατι παραπανω.Οπως ειπες,6 χρονια ειναι αυτα. Οντως εχει πιο φυσικη κινηση,αλλα η αισθηση στα σουτ ειναι πολυ διαφορετικη,τα κοντρολς κτλ.Καλος ο ενθουσιασμος αλλα μεχρι εκει,τουχαλιστον για εμενα.Μακαρι να βγαλει κατι πολυ καλο η κοναμι και θα το παρατησω το φιφα.Αλλα ουτε καν ξερω τι παιζει με τους server και το be a pro[αν εχει].Για αυτο λεω ειναι ακομα πολυ φρεσκο. Και για εμενα τουχαλιστον το be a pro ειναι must και ισως το πιο διασκεδαστικο mode που εχω παιξει σε παιχνιδι.Απο το 2009 παιζουμε be a pro ,τωρα τι θα φτιαξουν εκει στην κοναμι δεν ξερω,ο χρονος θα δειξει οκ αποψεις ειναι αυτες κ φυσικα γινοντε απο κολημενους η fun boy πιο πολυ ,οπως κ με εμας που γινεται το αντιθετο παντως απλα δοκιμαζουμε το φιφα κ το μετα το πεταμε διοτι απλα δεν μας αρεσει εχουμε συνιθισει το pro...
anamenos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Γγενικά από θέμα παρουσίασης είναι πολύ χαμηλού επιπέδου αν το συγκρίνεις άμεσα με το FIFA , ειδικά ο ήχος είναι χάλι. Όμως στο gameplay , αν και είναι ακόμη πίσω από το FIFA σε αρκετά θέματα , το βρίσκω ως την πρώτη σοβαρή προσπάθεια της Konami για εξομοίωση, το παιχνίδι είναι "playable" και δεν μπορείς να πεις άσχημα πράγματα παρά να συγχαρείς την ομάδα παραγωγής που έφερε το παιχνίδι πίσω στις ρίζες του και σίγουρα οι fans της σειράς θα το καταευχαριστηθούν και το λέει ένα κολλημένο FIFA fanboy από το 1996... 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ποια ηταν μωρε θολα και γεματα pixel θα μας τρελανετε τελειως εδω μεσα? Μαρεσει καποιοι το παιζετε και καλα οτι δεν ειστε fanboys και ιστοριες αλλα τα γραφομενα σας αλλα αποδικνειουν. Ωχχ με καταλαβε,παω να κρυφτω ,θα επιστρεψω ομως με αλλο ονομα να αμαυρωσω το ονομα του προ. Rolf,λες και εγω δεν επαιζα προ,οπως και να εχει αυτο για τα pixels σε εμενα υπαρχει ,αληθεια τωρα.Λες να μην εχει κατεβει σωστα ,η θελει καμια ρυθμιση.Θα βγαλω φωτο αυριο να δεις.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Το pro 14 μου αρεσε αν κ εχουν αλλαξει πολλα πραγματα λογικα στο κανονικο να ανεβαζεις κ λιγο την ταχυτητα διοτι μου φανηκε αργο βεβαια οχι σαν το φιφα το 13 ,λοιπον σε συγκριση με το φιφα 13 1000 φορες καλυτερο δεν λεω απο το 14 διοτι δεν το εχω παιξει αντε να ειναι 100 εκει διοτι οσες φορες τα τελευταια δυο χρονια προσπαθουσα να το παιξω νομιζα οτι επαιζα τα ηλεκτρονικα τα παλια τα ορθια ... ε να μην υπερβαλω κ εγω λιγακι ενα σωρο βλακειουλες... εχω ακουσει ,να τα ακουγα για το pro 2012-2011 κτλ να πω οκ ,μερικοι εχετε ειστε ολιγον τι υπερβολικοι αλλα το καταλαβαινω κατι που μπορειτε εκει κ την βρισκετε το υποστηριζετε...δεν ειναι κακο ολοι το κανουμε...
the_answer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Γεια σας ...δεν εχω παιξει ακομα το demo αλλα ειπα απο φετος τερμα το προ...χρονια τωρα παιζω μονο προ..αλλα πλεον δε μπορω να καταλαβω δε σας ενοχλει καθολου που δε μπορειτε να παρετε μικροτερες ομαδες??? Γιομα---》ronaldo ...ΓΚΟΟΛ...ΕΛΕΟΣ πια..δεν ειδα κανεναν να το αναφερει για το 13 ..αλλα ολοι αναγκαστηκα παιζουν με αυτες τις ομαδες.. ελπιζω να μη γινετε φετος ετσι..οπως και να χει φετος παω για next gen fifa κ fifa γενικοτερα μηπως κ μας δεχτει ο θεος πισω μ αυτα που ακουσε ενα χρονο τωρα... !! Α κ μη ξεχασω ...Van der mirch FTW !!!
kjtzemis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ωχχ με καταλαβε,παω να κρυφτω ,θα επιστρεψω ομως με αλλο ονομα να αμαυρωσω το ονομα του προ. Rolf,λες και εγω δεν επαιζα προ,οπως και να εχει αυτο για τα pixels σε εμενα υπαρχει ,αληθεια τωρα.Λες να μην εχει κατεβει σωστα ,η θελει καμια ρυθμιση.Θα βγαλω φωτο αυριο να δεις. Μα δεν αναφερθηκα συγκεκριμενα σεσενα γιαυτο αλλωστε χωρισα τις προτασεις μου με κενο ενδιαμεσα και προσπαθησα να το γραψω παρακατω. Μηπως φταιει η tv που εχεις?μηπως ειναι παλια?δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Γεια σας ...δεν εχω παιξει ακομα το demo αλλα ειπα απο φετος τερμα το προ...χρονια τωρα παιζω μονο προ..αλλα πλεον δε μπορω να καταλαβω δε σας ενοχλει καθολου που δε μπορειτε να παρετε μικροτερες ομαδες??? Γιομα---》ronaldo ...ΓΚΟΟΛ...ΕΛΕΟΣ πια..δεν ειδα κανεναν να το αναφερει για το 13 ..αλλα ολοι αναγκαστηκα παιζουν με αυτες τις ομαδες.. ελπιζω να μη γινετε φετος ετσι..οπως και να χει φετος παω για next gen fifa κ fifa γενικοτερα μηπως κ μας δεχτει ο θεος πισω μ αυτα που ακουσε ενα χρονο τωρα... !! Α κ μη ξεχασω ...Van der mirch FTW !!! Και βρηκες και εσυ την καταλληλη στιγμη να αλλαξεις "στρατοπεδο", φετος που το προ ειναι φοβερο φετος εσυ θαλλαξεις.Δοκιμασε το οπωσδηποτε το demo του προ 14 και συγκεκριμενα πριν αποφασισεις σε πιο ποδοσφαιρακι να κατασταλαξεις τελικα δοκιμασε τα και τα δυο (οχι τα demo), πηγενε νοικειασε τα και δοκιμασε τα. Αυτο με τις γιομες φετος δεν ισχυει, επαιζα στο demo με μπαγερν ο ο ρομπεν (ακομα και με κοκκινο βελακι) σε κοντρες πολλες φορες ηταν αφαντος λογο της πολυ καλης αμυνας του αντιπαλου (πχ στο προ13 και με την κουστη μαρια που λεει ο λογος εκωβες περα και εκανες κωψιες της μπαλας δεξια και αριστερα και ειδικα με τον ρομπεν ουτε καταλαβαινες ποτε βρισκοσουν εξω απτην περιοχη του αντιπαλου ετσι ωστε να σουταρεις). 1
the_answer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δε ξερω ..λυπηθηκα τα λεφτα που εδωσα για το 13.. ημουν μεσα στα νευρα συνεχεια...δε μ'αρεσει να παιρνω μεγαλες ομαδες ...σκεψου στο ιντερνετ παιζω με στυλ genoa αλλα δε γινετε...απο εγωισμο κ μονο ειπα οτι φετος θα αλλαξω...σιγουρα ομως θα τα δοκιμασω και τα δυο...
kjtzemis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεχασα να συμπληρωσω στο παραπανω ποστ μου: "μηπως κ μας δεχτει ο θεος πισω μ αυτα που ακουσε ενα χρονο τωρα... !" Εγραψες φιλαρακι, εγω φετος επαιζα μιση χρονια φιφα (μεχρι που εσπασα το δισκακι απο μλκια μου) και την υπολοιπη αναγκαστηκα προ μιας και επαιζε και η παρεα, το τι εχει ακουσει ο καημενος και το τι εχουν ακουσει οι σχισοματιδες δεν λεγετε.
the_answer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Και ετσι ειναι...ενταξει θα ξεφυγεις λιγο αλλα με το 13 παραγινε....ειδικα με το τελευταιο αμυντικο που δεν εδινε κοκκινη...και ας βγει οποιος θελει να πει οτι δε ξερω να παιζω κ γι αυτο θελω να αλλαξω... 1
kjtzemis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Και ετσι ειναι...ενταξει θα ξεφυγεις λιγο αλλα με το 13 παραγινε....ειδικα με το τελευταιο αμυντικο που δεν εδινε κοκκινη...και ας βγει οποιος θελει να πει οτι δε ξερω να παιζω κ γι αυτο θελω να αλλαξω... Ναι μονο ο αμυντικος ηταν, ποσες φορες παιζαμε 4αδα με τα φιλαρακια και μερικες φορες εφεβγαν μονα τους τετατετ λιγο μπροστα απτο κεντρο...ο μοναδικος που ειχα ηταν ο Τ/Φ τον εβγαζα και εγω ο καημενος ετσι για την πλακα, τραβαγε κατι ξεγυρισμενα τακλινγκ εξω απτην περιοχη και ποτε δεν μου ειχε δωσει κοκκινη...και στο κεφαλι να τον χτυπαγα με την σκαρια που λεει ο λογος παλι κιτρινη θαβγαζε. 1
Karellen Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ...περα απο τις κοκκινες που δεν δινονται (το οποιο ειναι ΜΕGA FAIL) με αυτες τις μπαλιες που περνανε μπροστα απο τους αμυντικους που απλα κοιτανε αραγε εκαναν τπτ? επισης με την καθυστερηση που ειχε το 13 οχι μονο στις εντολες αλλα και στις αντιδρασεις ξερει καποιος να πει αν εχει αλλαξει κατι προς το καλυτερο? επισης mega fail ειναι οταν δινεις με ΤΚ την μπαλα σε δικο σου που παιρνει η τροχια της μπαλας τετοια καμπυλη οπου ο αντιπαλος επιθετικος προλαβαινει και την κλεβει ανετα......μακαρι αυτα τουλαχιστον να τα εχουν φτιαξει!
Bourdoulas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο αλλά από τα δυο ντέμο αυτό που με τράβηξε περισσότερο ήταν του PRO. Αλλά θεωρώ την έκδοση για PS3 απαράδεκτη. Ϊσως φταίει που παίζω ποδοσφαιράκια μόνο στο PC τα τελευταία χρόνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα