Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιβεβαιωθηκε. Μονο ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ στο νεο προ14. ΑΕΚ και ΠΑΟ εκτος

Οχι ρε αφου ειχα διαβασει πριν καμια βδομαδα περιπου νομιζω απο αρθρο που ειχε κανει δημοσιευση το wehellas στο fb ηταν οτι θα ειναι και ο παναθηναικος μεσα και θαναι και 3 κυπριακες.

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στο Wikipedia αναγράφεται το ΑΠΟΕΛ μόνο.

Ισως, δεν ειμαι σιγουρος και δεν θυμαμαι τι ειχα διαβασει, βασικα για τις Κυπριακες ομαδες καποιος μουχε πει οτι θαχει 3.Το ΑΠΟΕΛ παντως θαναι σιγουρα μεσα.

Δημοσ.

Μετα απο 5 παιχνιδια εχω να πω οτι πραγματικα εχει βελτιωθει πολυ

Εχει βαλει τις βασεις για το μελλον πιστευω αλλα μεχρι εκει.Οπως ειπε ο Πολακις θεωρω οτι το φιφα ειναι ανωτερο,στις λετπομερειες,αλλα ακομα ειναι ανωτερο.

Δημοσ.

σε ποιες ακριβως λεπτομεριες ειναι καλυτερο για σας???? Απο περιεργια ρωταω γιατι μπορω να πω τουλαχιστον 20-30 λεπτομεριες που η κοναμι με 1 μολις χρονο δουλειας εχει αφανησει το φιφα

Δημοσ.

σε ποιες ακριβως λεπτομεριες ειναι καλυτερο για σας???? Απο περιεργια ρωταω γιατι μπορω να πω τουλαχιστον 20-30 λεπτομεριες που η κοναμι με 1 μολις χρονο δουλειας εχει αφανησει το φιφα

Ολίγον τι fanboyστικο post, καλό το PES αλλά όχι και Fifa killer, και μην ξεχνάς έχουμε και ακόμα ένα FIFA να δούμε αυτό στις next gen κονσόλες και ξέρεις πιο παιχνίδι δεν θα δούμε εκεί, σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν θα το λεγα fanboy.Λιγο προκατελημενος υπερ του προ ναι αλλα ειχα ν παιξω προ εδω κ 5 χρονια.

Η κοναμι μεσα σ ενα χρονο εκανε εξαιρετικη δουλεια κ σαφως κ εχει στοιχεια το φετινο προ ωστε να γινει fifa killer με μεγαλυτερο ατου το individuality το οποιο σου δινει το κατι  παραπανω που δεν υπαρχει ουτε κατα διανοια  στο φιφα.Το παιχνιδι φετως τρεχει ρολοι δεν καμια σχεση με τα ανεκδοτα της τελευταιας 6 ετιας οποτε δεν βρισκω τον λογο γιατι καποιος να μην το θεωρει καλυτερο του.

Στις next gen το fifa παιζει μονο του δεν χρειαζεται να πουμε κατι πανω σ αυτο.

Επεξ/σία από alimentas
Δημοσ.

δε μπορώ να καταλάβω εφόσον η konami Θα έχει pc version ϊδια με των κονσολών,πόσο δύσκολο να της ήταν το πορτ της pc version στο ps4??? μήπως το πάνε εντελώς στο παπά και το δούμε αρχές 2014? δεν ξέρω ,μακάρι ,και ας είναι η ίδια βέρσιον με καλύτερα γραφικά κτλπ ,ίδιο με του pc σε high settings να γίνει ευτυχισμένος θα είμαι για πρώτη χρονιά και θα δουν τα λεφτά μου,αλλιώς στο ps3 δεν θα δουν φράγκο...

Δημοσ.

δε μπορώ να καταλάβω εφόσον η konami Θα έχει pc version ϊδια με των κονσολών,πόσο δύσκολο να της ήταν το πορτ της pc version στο ps4??? μήπως το πάνε εντελώς στο παπά και το δούμε αρχές 2014? δεν ξέρω ,μακάρι ,και ας είναι η ίδια βέρσιον με καλύτερα γραφικά κτλπ ,ίδιο με του pc σε high settings να γίνει ευτυχισμένος θα είμαι για πρώτη χρονιά και θα δουν τα λεφτά μου,αλλιώς στο ps3 δεν θα δουν φράγκο...

μπορεί να θέλουν φτιάξουν τις μικρολεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την παρουσίαση του παιχνιδιού, όπως πχ οπαδούς , ball boys , λίγο καλύτερα animations για να δείξουν ότι όντως έχουν μπει και αυτοί στην επόμενη γενιά, αμφιβάλλω να ετοιμάζουν νέα μηχανή ειδικά για X1, και PS4 βάση της προίστορίας της KONAMI.

Δημοσ.

Αν παιξεις το προ14 ντεμο και μετα βαλεις το φιφα14 ντεμο θα καταλαβεις αμεσως οτι το φιφα ειναι καλυτερο και πιο πλουσιο...

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα μπορω να σου βρω παρα πολλες.Οταν βρω χρονο θα γραψω,Δεν ξερω για εσας αλλα στο xbox 360 demo στο ματς ολα ηταν μεσα στα pixel,και θολα,λογικα ειναι λογο ντεμο.

Αν παιξεις το προ14 ντεμο και μετα βαλεις το φιφα14 ντεμο θα καταλαβεις αμεσως οτι το φιφα ειναι καλυτερο και πιο πλουσιο...

Αυτο ακριβως εκανα,και ειδα οτι κατι δεν με τραβαει ακομα.Μπορει να ειναι πολυ καλο το προ ,αλλα για να τραβηξει καποιον απο το φιφα μετα απο τοσα χρονια πρεπει να δωσει κατι παραπανω.Οπως ειπες,6 χρονια ειναι αυτα.

Οντως εχει πιο φυσικη κινηση,αλλα η αισθηση στα σουτ ειναι πολυ διαφορετικη,τα κοντρολς κτλ.Καλος ο ενθουσιασμος αλλα μεχρι εκει,τουχαλιστον για εμενα.Μακαρι να βγαλει κατι πολυ καλο η κοναμι και θα το παρατησω το φιφα.Αλλα ουτε καν ξερω τι παιζει με τους server και το be a pro[αν εχει].Για αυτο λεω ειναι ακομα πολυ φρεσκο.

Και για εμενα τουχαλιστον το be a pro ειναι must και ισως το πιο διασκεδαστικο mode που εχω παιξει σε παιχνιδι.Απο το 2009 παιζουμε be a pro ,τωρα τι θα φτιαξουν εκει στην κοναμι δεν ξερω,ο χρονος θα δειξει

• Like 1
Δημοσ.

το Pro εκανε τεραστιο αλμα σε σχεση με περισυ , να ειναι καλα η νεα μηχανη. Πολυ καλα ανιμασιονς, και αυτο που ειναι , για μενα , καλυτερο απο το φιφα ειναι η  "επαφες" μεταξυ των παικτων. Φαινονται πολυ πιο αληθινες και πιο φυσιλογικες απο οτι του ΦΙΦΑ.

Αλλα για μενα ειναι πολυ αργες οι αντιδρασεις των παικτων, ειπαμε να φυγουμε απο τα arcade προτυπα και να παμε στο simulation , αλλα το εχουν παρακανει. 

Αυτο που με χαλαει παρα πολυ ειναι η φυσικη της μπάλας. Νιωθω σαν να κλωτσαω μπαλονι, νιωθω σαν να περιμενω στις πασες ποτε θα φτασει η μπαλα στον παικτη , και οσο για τα σουτ....απογοητευση.

Επισης αυτο που κανει τελεια το Προ ειναι το κρατημα-προστασια της μπαλας. Μου αρεσει παρα πολυ πως φαινεται ο επιθετικος να βαζει το χερι και σπρωχνει τον αντιπαλο αμυντικο σε σχεση με το Φιφα που απλα φαινονται να μαλωνουν σαν τα κριαρια.

• Like 3
Δημοσ.

το Pro εκανε τεραστιο αλμα σε σχεση με περισυ , να ειναι καλα η νεα μηχανη. Πολυ καλα ανιμασιονς, και αυτο που ειναι , για μενα , καλυτερο απο το φιφα ειναι η  "επαφες" μεταξυ των παικτων. Φαινονται πολυ πιο αληθινες και πιο φυσιλογικες απο οτι του ΦΙΦΑ.

Αλλα για μενα ειναι πολυ αργες οι αντιδρασεις των παικτων, ειπαμε να φυγουμε απο τα arcade προτυπα και να παμε στο simulation , αλλα το εχουν παρακανει. 

Αυτο που με χαλαει παρα πολυ ειναι η φυσικη της μπάλας. Νιωθω σαν να κλωτσαω μπαλονι, νιωθω σαν να περιμενω στις πασες ποτε θα φτασει η μπαλα στον παικτη , και οσο για τα σουτ....απογοητευση.

Επισης αυτο που κανει τελεια το Προ ειναι το κρατημα-προστασια της μπαλας. Μου αρεσει παρα πολυ πως φαινεται ο επιθετικος να βαζει το χερι και σπρωχνει τον αντιπαλο αμυντικο σε σχεση με το Φιφα που απλα φαινονται να μαλωνουν σαν τα κριαρια.

τα σουτ ειναι πολυ επριεργα.Δηλαδη παταω το σουτ ,φευγει καλα η μπαλα και λεω τωρα θα παει πολυ δυνατο το σουτ,και την βλεπω να την κοντρολαρει ο τερμας τους.Δεν εχεις καθολου αισθηση της δυναμης στο προ.Σουταρεις μονος και δεν ξερεις αν θα παει δυνατα η αδυναμα[αλλες φορες τις μπλοκαρει και λες wtf,και αλλες τα βγαζει στην γωνια ].

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...