Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης 26 ιντσών περίπου. Θα μπει σε βοηθητικό χώρο και η κύρια χρήση της θύρα είναι τηλεοπτικό πρόγραμμα. Γενικά έχω καταλήξει σε δύο μοντέλα. Τηλεόραση lg cs460 και monitor tv lg 2732. Από τη μια έχω καθαρόαιμη τηλεόραση lcd hd και από την άλλη full hd led ips panel.

Δημοσ.

Απ' την στιγμή που λες ότι η χρήση της θα' ναι (αποκλειστικά; ) για θέαση τηλεοπτικών προγραμμάτων, τότε σε καλύπτει και η cs460 που είναι HD ready.

• Like 1
Δημοσ.

Απ' την στιγμή που λες ότι η χρήση της θα' ναι (αποκλειστικά; ) για θέαση τηλεοπτικών προγραμμάτων, τότε σε καλύπτει και η cs460 που είναι HD ready.

Ναι, ο χώρος είναι μικρός και είναι απλά για βασικά πράγματα. Επειδή η τιμή είναι παρόμοια με το monitor tv που είναι led ips full hd γι αυτό είπα μήπως έχει καλύτερη εικόνα. Από τη μια διαβάζω ότι δεν εχει διαφορά (lg support) αλλά από αυτά που διαβάζω για θέαση τηλεοπτικού τα monitor tv υστερούν.

Δημοσ.

Απ' την στιγμή που θα είναι για βασικά πράγματα και αφού έχεις ήδη σαν κύρια, άλλη τηλεόραση, τότε η cs460 είναι καλή πρόταση και ελαφρώς φθηνότερη.

• Like 1
Δημοσ.

Απ' την στιγμή που θα είναι για βασικά πράγματα και αφού έχεις ήδη σαν κύρια, άλλη τηλεόραση, τότε η cs460 είναι καλή πρόταση και ελαφρώς φθηνότερη.

Απλά αναρωτιόμουν μήπως η εικόνα στο monitor tv είναι καλύτερη λόγω led ips.

Δημοσ.

Στη θέαση τηλεοπτικών προγραμμάτων και σ' αυτές τις ίντσες, ιδιαίτερη διαφορά δεν νομίζω να υπάρχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...