terry26 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καλησπερα.Εχω εναν σκληρο 3,5 ιντσες εσωτερικο αλλα αρκετα παλιο ο οποιος εχει εγκατεστημενα windows 2000.Εκει εχω καποια αρχεια excel kai word που χρειαζομαι...με μια θηκη τον συνδεω σαν εξωτερικο και τον αναγνωριζει αλλα δεν εχω προσβαση...καμοια ιδεα; Sent from my iPhone using Insomnia
TheELF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Σε windows τον έβαλες;;Πάνε στην διαχείριση δίσκων κάνε δεξί κλικ πάνω του και δώσε του ένα γράμμα.
terry26 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δε νομιζω να χρειαζεται μου τον βγαζει με αλλο ονομα.....αργει παρα πολυ να τον αναγνωρισει,μου λενε τα windows οτι θελει διαμορφωση πριν τη χρηση και το hd sentinel δεν τον αναγνωριζει.... Sent from my iPhone using Insomnia
TheELF Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Βάλε τον απευθείας στην μητρική μπας και φταίει ή θήκη , κατά τα άλλα δοκίμασε με τα κλασσικά προγράμματα ανάκτησης, αν τον βλέπουν. Αν έχει φυσικό πρόβλημα ο δίσκος τότε δύσκολα τα πράγματα. Active@file recovery Recover my files
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα