larisanew Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Θελω να παραγγειλω αυτο το φλας για την καμερα μου http://www.amazon.de/Blitz-slavef%C3%A4higes-Blitzger%C3%A4t-Panasonic-Olympus/dp/B0034GNJ1Y/ref=sr_1_53?ie=UTF8&qid=1363121287&sr=8-53 Λεει ειναι και για νικον, αλλα βλεπω οτι ειναι για πολλες μαρκες μαζι.Ειναι δυνατο να ταιριαζει σε μενα και να ταιριαζει και σε κανον,ολυμπους κτλ ; Μη το παραγγειλω και παει χαμενο Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2013 από larisanew Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δεν είναι καλά τα Yongnuo ένα στα δύο φεύγει επιστροφή. Θα ταιριάζει όμως. Το καλύτερο φθηνό φλας αυτή την στιγμή για μένα είναι το Sigma EF610 το απλό για ον κάμερα το Super για οφφ (61μ). 160 και 200 αν δεν απατώμαι. Τριπλά από αυτά που θες να δώσεις αλλά έχεις φλας που κάνει δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 μια χαρα ειναι τα φλασακια αυτα για την τιμη τους.το συγκεκριμενο συνεργαζεται με τις νικον σαν απλο φλας,δεν εχει αυτοματισμους.δλδ εσυ θα βαζεις την δυναμη με την οποια θα φλασαρει.και σιγουρα θα πρεπει παντα να ριχνεις δοκιμαστικες φωτο για να δεις τι βγαζει και μετα διορθωνεις.δεν ειναι αυτοματο σαν της μηχανης.η μηχανη το μονο που κανει ειναι να στελνει σημα ποτε θα ριξει την φλασια.δεν λαμβανει υποψην την δυναμη και την υπαρξη της φλασιας.αν εισαι νεοεισερχομενος,θα σε ζορισει αρκετα.και εγω δουλευω τα φλασακια μου σε χειροκινητο,και το μονο πλεονεκτημα που βρηκα ειναι η δυνατοτητα να στελνεις την φλασια στο ταβανι και να σου δινει εναν ομοιομοργο φωτισμο.δεν το συνιστω για απευθειας φλασαρισμα στο θεμα σου,γιατι πρεπει να ριξεις αρκετες δοκιμαστικες και να σεταρεις χωριστα την μηχανη,δλδ θα καθυστερεις πολυ για να πετυχεις μια καλη φωτο.στην ουσια,για να βγει καλη φωτο θα το δουλευεις με την μηχανη στο M.αν εχεις δε και manual φακους,αστα να πανε....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larisanew Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Ναι ναι, το ξερω το κολπο αυτο με το ταβανι, εχω βγαλει αρκετες.Εχω ενα φλας τωρα,αλλα αυτο ειναι παλαιων πατρων Γερμανων.Πολυ παλιο.Αλλα και ομως με ενα παλιο φλας αν ξερεις που να φλασαρεις και ποσο βγαζεις πολυ καλα αποτελεσματα. Λεω να το τολμησω και να το παρω.Εχω δει ΠΟΛΛΑ reviews στο youtube με αυτον το φακο.Δε μπορει να ειναι τοοοοοσο μαπα.Το εχει παρει ποσος κοσμος...Και σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο αυτο που εχω εγω τωρα.Εχω το nikon speedlite sb20. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δωσε λίγα παραπάνω για το Nissin 466 τουλάχιστον εφόσον σε ενδιαφέρει το TTL αν και το 622 είναι πάρα πολύ καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stylianos1234 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 συμφωνο με τον TAKE5 το nissin 622markII ειναι απο τα καλυτερα στην αγορα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 ετσι που το πατε,μπορει να μαζεψει "λιγα" ακομα και να παρει το 910................φιλτατε λαρισαιε,χτυπα το φτηνιαρικο,μιας και ασχολησε.....αλλα ....το σβ20 μια χαρα ειναι.στα ιδια θα βρεθεις,δεν βλεπω να αλλαζει κατι.....τι παραπανω νομιζεις οτι θα σου δωσει η κινεζια?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Κράτα το SB20 το Yongnuo είναι μάπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) ετσι που το πατε,μπορει να μαζεψει "λιγα" ακομα και να παρει το 910................φιλτατε λαρισαιε,χτυπα το φτηνιαρικο,μιας και ασχολησε.....αλλα ....το σβ20 μια χαρα ειναι.στα ιδια θα βρεθεις,δεν βλεπω να αλλαζει κατι.....τι παραπανω νομιζεις οτι θα σου δωσει η κινεζια?? Μα δεν ασχολείτε αυτό είναι το θέμα "πετάει" 50αρικα στο δρόμο και σε καμμιά εβδομάδα θα ανοίξει θέμα γιατί έχει αυτόματες λειτουργίες το κινέζικο ή το θέλω να τραβάω σε μαγαζιά και αργεί να φορτίσει. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2013 από TAKE5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larisanew Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μα δεν ασχολείτε αυτό είναι το θέμα "πετάει" 50αρικα στο δρόμο και σε καμμιά εβδομάδα θα ανοίξει θέμα γιατί έχει αυτόματες λειτουργίες το κινέζικο ή το θέλω να τραβάω σε μαγαζιά και αργεί να φορτίσει. χαχαχαχα, τι λες ρε φιλε μου; τι 50αρικα πεταω, δεν πηρα ΤΙΠΟΤΑ ακομα...το sb20 που εχω, το εχω εδω και ενα χρονο.Ενταξει καλο ειναι αλλα αργει πολυ για να βγαζεις συνεχομενες φωτογραφιες, γιαυτο θελω να παρω αλλο...Δεν πηρα ακομα τπτ αλλο, ουτε παρειγγηλα, γιαυτο ανοιξα αυτο το θεμα για να μαθω αν ταιριαζει και αν ειναι καλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 To μεγαλύτερο πρόβλημα με το Yongnuo είναι πως όταν πας να γυρίσεις την κεφαλή παίζει μόνο σε φουλ. Από εκεί και πέρα εσύ θες φλας με TTL απ' ότι κατάλαβα και δεν σε ενδιαφέρει το σλεηβ. Επειδή όμως απ' οτι διάβασα σε άλλο θέμα θες και wide αρχίζεις κι έχεις απαιτήσεις από το φλας που το Yongnuo απλά δεν τις καλύπτει. Ανακεφαλαίωση: Το σιγμα το απλό κερδίζει σε κάλυψη, το νισσιν που σου είπαν σε χρόνους. Διαλέγεις και παίρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Το ίδιο λέω larisanew μην παρεξηγιέσαι. Το δεν ασχολείται πήγαινε στο ότι το yongnuo είναι μια χαρά φλας με κάποιον που ασχολείται σε studio να στήσει φωτισμούς-ομπρελές, να ελέγξει σκιες και ανακλάσεις, να πειραματιστεί να τραβήξει και να ξανατραβήξει επιλέγοντας ρυθμίσεις το ίδιο θέμα ώσπου να πετύχει το αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί. Σε σχέση με αυτό που έχεις θα είναι απλώς πιο καινούργιο και δεν θα σου προσφέρει σχεδόν τιποτα Εσύ αν κατάλαβα καλά θέλεις λόγω επαγγέλματος κάτι σχετικά φορητό (χωρίς ομπρέλες, καλώδια, ανακλαστήρες) με γρήγορη επαναφόρτιση, και σχετικά ασφαλές σε αυτόματες ρυθμίσεις ώστε να βοηθάει και το φωτογράφο. Με αυτούς τους όρους το nissin είναι το καλύτερο value for money και το yongnuo είναι πεταμένα λεφτά θα δώσεις 50 ευρώ και θα έχεις ένα εξαιρετικό φλας που όμως θα σου είναι άχρηστο. Πάντα κατά την άποψη μου το να δώσεις 150 και να είσαι καλυμένος εφόσον είσαι επαγγελματίας είναι απίστευτα μικρό ποσό. Αν δεν έχεις οικονομικό θέμα τα φλας της Νικον είναι τα καλύτερα που υπάρχουν αλλά συνήθως πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς. Αν τραβάς σε μαγαζία (εσωτερικούς χώρους) το φλας είναι το σημαντικότερο εργαλείο για έναν επαγγελματία (πιο σημαντικό από φακό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larisanew Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Το ίδιο λέω larisanew μην παρεξηγιέσαι. Το δεν ασχολείται πήγαινε στο ότι το yongnuo είναι μια χαρά φλας με κάποιον που ασχολείται σε studio να στήσει φωτισμούς-ομπρελές, να ελέγξει σκιες και ανακλάσεις, να πειραματιστεί να τραβήξει και να ξανατραβήξει επιλέγοντας ρυθμίσεις το ίδιο θέμα ώσπου να πετύχει το αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί. Σε σχέση με αυτό που έχεις θα είναι απλώς πιο καινούργιο και δεν θα σου προσφέρει σχεδόν τιποτα Εσύ αν κατάλαβα καλά θέλεις λόγω επαγγέλματος κάτι σχετικά φορητό (χωρίς ομπρέλες, καλώδια, ανακλαστήρες) με γρήγορη επαναφόρτιση, και σχετικά ασφαλές σε αυτόματες ρυθμίσεις ώστε να βοηθάει και το φωτογράφο. Με αυτούς τους όρους το nissin είναι το καλύτερο value for money και το yongnuo είναι πεταμένα λεφτά θα δώσεις 50 ευρώ και θα έχεις ένα εξαιρετικό φλας που όμως θα σου είναι άχρηστο. Πάντα κατά την άποψη μου το να δώσεις 150 και να είσαι καλυμένος εφόσον είσαι επαγγελματίας είναι απίστευτα μικρό ποσό. Αν δεν έχεις οικονομικό θέμα τα φλας της Νικον είναι τα καλύτερα που υπάρχουν αλλά συνήθως πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς. Αν τραβάς σε μαγαζία (εσωτερικούς χώρους) το φλας είναι το σημαντικότερο εργαλείο για έναν επαγγελματία (πιο σημαντικό από φακό) Εχω ασχοληθει και με αυτο, αντανακλαση δωματιου, με το φλας προς τα πανω, και ετσι.Και με αυτο που εχω μια χαρα δουλεια κανει για φωτογραφηση δωματιου.Αλλα οταν ειναι για εξω, πχ σε κεντρο, αργει πολυ να βγαζω πολλες απανωτες φωτογραφιες.Και ειδικα αν το εχω στο φουλ το φλας.Ζεστενονται και πολυ οι μπαταριες.Γιαυτο ελεγα κατι σε πιο γρηγορο.Και αυτο το "κινεζικο" που σας εδειξα ειδα πολλα reviews στο γιουτουμπ, και ειναι πιο γρηγορο σε σχεση με το δικο μου.Τωρα για το αν κανει καλη δουλεια δε το ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν μιλάμε για νυκτερινά μαγαζια (μπαρ, κλαμπ, κ.λ.π) Nissin 622 τουλάχιστον για αξιοπρεπή δουλειά με αυτοματισμούς και γρήγορη φόρτιση διαφορετικά θα πρέπει να ξέρεις πολύ καλά το χώρο που τραβάς ή να είσαι πολύ έμπειρος στη διαχείριση του φλας καθώς οι διαφορές από το ένα άτομο στο άλλο στον εξωτερικό φωτισμό ειναι μεγάλες και θα πρέπει ουσιαστικά να το ρυμίζεις συνέχεια. Εχει ένα πολύ καλό θέμα στο dpgr Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2013 από TAKE5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larisanew Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Το εψαξα στο skroutz.145ευρω,,,καλη τιμουλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα