Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θέλω την βοήθεια σας. Πρόσφατα έφτιαξα το pc μου και επέλεξα για επεξεργαστή τον i5 3470,μια μητρική της asrock h77m και του έβαλα kingston hyperx beast 8gb (2χ4) ram ddr3 στα 1866mhz.

Τρέχοντας το cpu z είδα τα παρακάτω αποτελεσματα. Δουλεύουν στο maximum οι μνήμες ή ισχύει αυτό το 800mhz που βλέπω στο dram frequency??

post-109598-0-54533600-1363120667_thumb.jpg

post-109598-0-84386600-1363120676_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτο που βλεπουμε επι 2 κανει 1600mhz οι καρτες ειναι 1866mhz!

Τι γινεται με αυτο το θεμα? Εχω τον ιδιο επεξεργαστη και αναρωτιεμαι αξιζει να παρω ram με ταχυτητα πανω απο 1600mhz?

Δημοσ.

ο συγκεκριμένος επεξεργαστής i5 3470 δέχεται μνήμες μέχρι 1600mhz.οπότε για αυτό και οι μνήμες έχουν χρονιστεί εκεί.και παραπάνω μνήμες (εννοώ σε Mhz) να βάλετε δεν θα δείτε τρελές διαφορές.σχεδόν το ίδιο θα είναι.

Δημοσ.

Εντελως εγκυκλοπεδικα, δλδ μεχρι εκει που σηκωνει ο επεξεργαστης πανε οι μνημες?? Και γω νομιζα ηταν μονο η μητρικη το ποσο σηκωνει..

Δημοσ.

Εντελως εγκυκλοπεδικα, δλδ μεχρι εκει που σηκωνει ο επεξεργαστης πανε οι μνημες?? Και γω νομιζα ηταν μονο η μητρικη το ποσο σηκωνει..

Aν οι μνημες ειναι ΠΑΝΩ απο αυτο που σηκωνει ο επεξεργαστης τοτε απλα η τιμη της συχνοτητας τους στο BIOS ΔΕΝ μπαινει αυτοματα. 

Πρεπει να μπεις και να την βαλεις με το χερι. θα εχει μια ρυθμιση του τυπου ΧΜΡ 1866ΜΗΖ και επισης να βαλεις με το χερι και τις υπολοιπες τιμες που δινουν οι μνημες [latencies αν δινουν και την ταση Vram]

Πρακτικα εχεις δικιο απλα θελει λιγο να βαλεις το χερι σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...