Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα..θελω να φτιαξω ενα pc μονο πυργο) για ατελειωτω gaming κυριως μεχρι 1000 ευρω...ο μονος ορος ειναι το pc να ειναι απο το πλαισιο..στην τιμη πρεπει να συμπεριλαβουμε και windows..οθονη και λοιπα περιφεριακα δεν χρειαζομαστε...ευχαριστω προκαταβολικα για τις προτασεις σας!

Δημοσ.

Για ποιον λόγο από Πλαίσιο???

Γνωρίζεις πόσα χρήματα μπορείς να εξοικονομήσεις και ότι θα διαλέξεις ποιοτικότερα υλικά, αν το πάρεις από άλλο Αθηναϊκό κατάστημα και μάλιστα αξιόπιστο???

Δημοσ.

+1 να μην παρεις απο το Πλαισιο. Τραγικα υψηλες τιμες στις καρτες γραφικων και πολυ μικρη ποικιλια προιοντων.

Δημοσ.

φιλε μου συμφωνω απολυτα και πιστεψε με δεν ειχα σκοπο να αγορασω υπολογιστη απο το πλαισιο..επειδη ομως εχω μια επιδοτηση 300ευρω απο το πλαισιο και μιας και μου δινει την δυνατοτητα να την εξαργυρωσω σε αγορα Pc ειπα να τα συνδυασω...

Δημοσ.

Οπότε διαθέτεις +700€ απ' τη τσέπη σου.

Διευκρίνησέ μας σε παρακαλώ: Η επιδότηση αφορά αγορά ολοκληρωμένης σύνθεσης ή και σκέτα parts???

Αν ισχύει το 2ο, υπάρχει ελπίς! ;)

Δημοσ.

η αγορα ειναι να παρω οτιδηποτε απο το πλαισιο μεχρι 300 ευρω...να φανταστω σκεφτεσαι να αγορασω ας πουμε 2-3 υλικα απο το πλασιο μεχρι 300 ευρω και τα υπολοιπα απο αλλα καταστηματα...το σκεφτηκα αλλα ειναι ολοκληρη διαδιακασια θελω κατι να τελειωνω γρηγορα και οχι να μπαινω σε τετοιες διαδικασιες....αν δν ειχα επιδοτηση θα αγοραζα υπολογιστη απο αλλα μαγαζια αλλα μιας και εχω επιδοτηση 300 ευρω λεω αμαρτια ειναι...

Δημοσ.

Οριστε στα 1030 ευρω περιπου απο Πλαισιο.

Αν μπορεις να κανεις τη συναρμολογηση μονος σου πηγαινε στην προταση του eSATA.

Δημοσ.

η αγορα ειναι να παρω οτιδηποτε απο το πλαισιο μεχρι 300 ευρω...να φανταστω σκεφτεσαι να αγορασω ας πουμε 2-3 υλικα απο το πλασιο μεχρι 300 ευρω και τα υπολοιπα απο αλλα καταστηματα...το σκεφτηκα αλλα ειναι ολοκληρη διαδιακασια θελω κατι να τελειωνω γρηγορα και οχι να μπαινω σε τετοιες διαδικασιες....αν δν ειχα επιδοτηση θα αγοραζα υπολογιστη απο αλλα μαγαζια αλλα μιας και εχω επιδοτηση 300 ευρω λεω αμαρτια ειναι...

Αμαρτία είναι και να πληρώσεις 7950 30 ευρώ λιγότερο από 7970. :D

Δημοσ.

Αμαρτία είναι και να πληρώσεις 7950 30 ευρώ λιγότερο από 7970. :D

Δεν αντιλεγω. προφανως θα προτιμησει την δικια σου, νομιζα οτι ηθελε να τον συναρμολογησουν στο Πλαισιο.

Δημοσ.

Για ποιον λόγο από Πλαίσιο???

Γνωρίζεις πόσα χρήματα μπορείς να εξοικονομήσεις και ότι θα διαλέξεις ποιοτικότερα υλικά, αν το πάρεις από άλλο Αθηναϊκό κατάστημα και μάλιστα αξιόπιστο???

Δηλαδη θες να πεις ότι intel επεξεργαστής έχει άλλη ποιότητα πχ στο Πλαίσιο και άλλη σε Κωτσόβολο;;; :P Οι τιμές τους πάντως δεν έχουν διαφορες...

εφόσον έχεις την επιδότηση των 300 Ε από το Πλαίσιο, πάρε όλα τα parts από εκεί να ξεμπερδεύεις και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο...και άμα χρειαστείς κάτι θα ξέρεις τουλάχιστον που θα τους βρεις…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη θες να πεις ότι intel επεξεργαστής έχει άλλη ποιότητα πχ στο Πλαίσιο και άλλη σε Κωτσόβολο;;; :P Οι τιμές τους πάντως δεν έχουν διαφορες...

εφόσον έχεις την επιδότηση των 300 Ε από το Πλαίσιο, πάρε όλα τα parts από εκεί να ξεμπερδεύεις και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο...και άμα χρειαστείς κάτι θα ξέρεις τουλάχιστον που θα τους βρεις…

To μονο κομματι που δινεται σε καλη τιμη στο Πλαισιο ειναι οι επεξεργαστες. Επισης μπηκες στον κοπο να δεις τι συστημα φτιαχνεις αν τα παρεις ολα απο το Πλαισιο και τι αν χρησιμοποιησεις μονο την επιδότηση? Και οι δυο συνθεσεις υπαρχουν παραπανω. Αν εμπαινες θα εβλεπες οτι απλως δεν εχουν σχεση.

Επεξ/σία από XMorsX
Δημοσ.

Και μένα μου φαίνεται πιο καλή η λύση 300e αγορές από πλαίσιο (ότι συμφέρει) και τα άλλα από αλλού.Από κάποιο κατάστημα με καλύτερο after sales από το πλαίσιο.

Δημοσ.

To μονο κομματι που δινεται σε καλη τιμη στο Πλαισιο ειναι οι επεξεργαστες. Επισης μπηκες στον κοπο να δεις τι συστημα φτιαχνεις αν τα παρεις ολα απο το Πλαισιο και τι αν χρησιμοποιησεις μονο την επιδότηση? Και οι δυο συνθεσεις υπαρχουν παραπανω. Αν εμπαινες θα εβλεπες οτι απλως δεν εχουν σχεση.

Μπορεί τα  σκρουτζομάγαζα να έχουν φθηνότερες τιμές σε συγκεκριμένα κομμάτια σχέση με Πλαίσια, Κωτσόβολους, E-shop

κλπ, αλλά πολλές φορές σου λένε ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο συγκεκριμένο κομμάτι και σου προτείνουν άλλα ακριβότερα ή σου λένε να ξανατσεκάρεις σε μια εβδομάδα...Επίσης εστω ότι βρίσκεις τα διάφορα parts από διασπαρτα μαγαζία, είναι και το κατα πόσο εχεις χρονο να τα μαζεψεις  από δω και από κει...Στην τελική το  θέμα είναι  πόσο υπομονή έχεις...

Και μένα μου φαίνεται πιο καλή η λύση 300e αγορές από πλαίσιο (ότι συμφέρει) και τα άλλα από αλλού.Από κάποιο κατάστημα με καλύτερο after sales από το πλαίσιο.

Τι να σου πω; Προσωπικά δεν είχα ποτέ προβλημα με το αφτερ σειλς του Πλαισίου... λαπτοπ που πήγα στα Εξάρχεια το φτιάξαν σε 3 ώρες...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...