Red Devil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 ωραιος ηταν κριμα να εχεις σκασει τοσα λεφτα για μητρικη και να εχεις τον 3770 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisdete Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 @Doc πως παει το θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 @Doc πως παει το θεμα? Μέτρησε μου λίγο πόση είναι η απόσταση από το πάνω μέρος (οχι τον ανεμιστήρα,το κουτί) μέχρι την mobo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisdete Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 γυρω στα 10 cm ειναι.... δεν βρισκω μετρο τωρα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Είναι σημαντικό όμως για να ξέρουμε πόσο χοντρό ψυγείο θα πάρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisdete Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 γυρω στα 10 cm ειναι.. υπολογισε τοσο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Αν δε το μετρήσεις δε γίνεται δουλειά.Θα σου εξηγήσω τον λόγο... Αγοράζεις 45cm ψυγείο. Αγοράζεις κ ανεμιστήρες push & pull. Πας να τα βάλεις πάνω και βρίσκουν πάνω στην μητρική ή στον πίσω ανεμιστήρα.Και θα μείνεις με ένα ακριβό ψυγείο στο χέρι να το κοιτάς. Είτε στην καλύτερα απλά θα κάνεις push είτε μόνο pull και θα βάλεις του ανεμιστήρες στο ντουλάπι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Επίσης η κάρτα σου ποια ακριβώς είναι; Χρηματικό όριο έχουμε; Γιατί μόνο τα blocks και τα ψυγεία πάνε πάνω 250.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akmakas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Παιδιά υπάρχουν υδροψύξεις που δεν είναι ακριβές..Μιλάω για τις έτοιμες που είναι σφραγιστές..Ύστερα το νερο εσωτερικά είναι αποιονησμένο αν υπήρχε κάποια διαρροή δεν θα πάθαινε κάτι το σύστημα.Μια υδρόψυξη είναι άριστη επιλογή για αυτά που προσφέρει..Πρώτα από όλα έχεις χώρο στο κουτί,δεύτερον κατεβάζεις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες από μια απλή ψήκτρα μέχρι και 35 βαθμούς επίσης λόγο φύσεως της λειτουργίας μπορεί να κρατήσει σε καλά επίπεδα ένα αυξημένο oc της CPU..Εγώ μιλάω γιατί το δοκίμασα αντικαθιστώντας μια ψήκτρα 50 ευρώ και η οποία ναι μεν ήταν άριστη αγορά αλλά μόλις έβαλα την υδρόψυξη είπα γεια σας!!!! Μερικά lινκ http://www.skroutz.gr/c/677/water-cooling.html?o=%CF%85%CE%B4%CF%81%CF%8C%CF%88%CF%85%CE%BE%CE%B7 Δες τμές είναι πολύ καλές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ναι αλλά στις έτοιμες λύσεις και οικονομικές δεν βάζεις και vga πάνω. Και να βάλει έχει universal block. Αν έχει διαρροή δε σημαίνει οτι τα άλατα σου κάνουν την ζημιά. Αλλιώς να πετάγαμε μέσα σε ενυδρείο γεμάτο απονιονισμένο ολόκληρο το pc. Έτσι και θα είχαμε καλύτερη ψύξη αλλά και λιγότερο θόρυβο αφού το αρκετό νερό είναι και ελαφρώς ηχομονοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akmakas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Σχετικά με την VGA ειναι τι θέλεις να ψύξεις..Οι νέες κάρτες δεν χρειάζονται υδρόψυξη έχουν άριστη λειτουργία..Αυτό ίσχυε μέχρι πέρυσι με την σειρά 5..Η σειρά 6 δεν ζεσταίνεται.. Αλλά αν θέλεις κάτι τέτοιο και να χώσεις χρήματα για να βάζεις κάθε φορά στην κάρτα γραφικών υδρόψυξη (καθόλου πρακτικό) μπορείς να το κάνεις απλά δεν νομίζω να αξίζει.. Σχετικά με το αν πετάξουμε το PC μέσα σε απιονισμένο νερό το κάνουν κάποιοι αλλά αυτό δεν είναι πρακτικό..Ποιος θα κάνει ένα ενυδρείο τώρα με τα πράγματα χύμα μέσα πολλοί λίγοι.. Δεν υπάρχει θέμα με διαρροές τουλάχιστον για κάποια χρόνια..Δεν ξέρω δεν έχω δει πουθενά κάτι τέτοιο..Φυσικά όλα μπορούν να συμβούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δε το κάνουν σε απονιονισμένο νερό. Σε συγκεκριμένο λάδι μη αγώγιμο μπορείς να βάλεις το pc. Η vga αν την ζορίζεις ακόμα και η σειρά 6 της nvidia ανεβάζει στροφές και θερμοκρασία. Σίγουρα η υδρόψυξη δεν είναι VFM πια αλλά είναι θέμα επιλογής, εμφάνισης. Εγώ το κάνω γιατί μου αρέσει και θέλω ησυχία ακόμα και σε full load. Παίζω αρκετές φορές με πολύ χαμηλό ήχο λόγο οικογένειας. Δεν μπορώ να ακούγεται η κάρτα και να πρέπει τα ηχεία απο το 10% να το βάλω στο 30%. Ακουστικά δε γίνεται να βάλω γιατί πρέπει να ακούω και τι γίνεται στο δίπλα δωμάτιο. Όπως βλέπεις είναι θέμα καταστάσεων, επιλογών. Επειδή φτιάχνω ένα 2ο pc και το θέλω αθόρυβο. Θα σκάσω 150€ + μόνο και μόνο για να κερδίσω λίγο σε θόρυβο και γιατί μου αρέσει. Μπορούσα με τα μισά λεφτά να βάλω μια h100i και να υσηχάσω αλλά με τρώει ο πωπώς μου απλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα