lefterisdete Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 καλησπερα. ειμαι αρχαριος στην υδροψυξη και θα χρεαιστω λιγη βοηθεια. εχω το κουτι aerocool x predator επεξεργαστη intel i7 3770 μητρικη gigabyte g1 sniper m3 gpu gigabyte ge force 660 Ti και ram hyperx h2o θα ηθελα να μου προτεινετε καποια κομματια για να φτιαξω ενα custom συστημα υδροψυξης. ευχαριστω προκαταβολικα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Καλώς ήρθες στο φόρουμ! Καταρχάς γιατί θες να πας σε νερό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisdete Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 καλως σας βρηκα. to pc ειναι καινουριο. μολις το εφτιαξα κομματι-κομματι κ λεω να ασχοληθω με το overclock καταρχας και για θεματα θορυβου φυσικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Υπάρχουν αερόψυκτρες αθόρυβες οι οποίες θα σε καλύψουν μια χαρά σε θέμα overclocking! Επίσης νομίζω πως η 660ti είναι αρκετά αθόρυβη με ~45db σε load Απλά το αναφέρω καθώς το χρηματικό ποσό που θα πρέπει να ξοδέψεις για νερό είναι πολύ μεγαλύτερο από μία καλή αερόψυκτρα.. Από την άλλη ευχαρίστως να σου κάνω και μία σύνθεση για custom loop! Θα βάλεις και cpu και gpu στο loop θέλω να πιστεύω έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 γιατρε μου πρεπει να μιλησουμε καποια στιγμη για κατι...θα στειλω πμ να σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisdete Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 ναι ναι και cpu και gpu . αν μου εκανες μια συνθεση θα ημουν υποχρεος. ξερω οτι θα βγει πιο φτηνο. αλλα εφοσον υπαρχουν χρηματα γτ οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Να κανω μια ταπεινη παρατηρηση , οι ραμ σου ειναι ειδικα γιαα υδροψυξη εχουν και τα μπλοκ πανω , κριμα δεν ειναι να μην τα βαλει ? Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Να κανω μια ταπεινη παρατηρηση , οι ραμ σου ειναι ειδικα γιαα υδροψυξη εχουν και τα μπλοκ πανω , κριμα δεν ειναι να μην τα βαλει ? Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App 1) Το νερό στις ram κατά την άποψη μου είναι μεγάλο overkill-άχρηστο όπως θες πες το.. 2) Ετσι όπως είναι τα barbs δεν βολεύουν καθόλου στο να βγει καθαρό αποτέλεσμα αν αποφασίσεις να τις βάλεις στο loop. @TS Το κουτί σου αν δεν κάνω λάθος πάνω έχει χώρο για 2x120 και 2x140mm ανεμιστήρα; Και κάτω για εναν 120 ή 140; γιατρε μου πρεπει να μιλησουμε καποια στιγμη για κατι...θα στειλω πμ να σου πω. Περιμένω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red Devil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 ο επεξεργαστης σου εχει το κ στο τελος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Έγω πάλι θα σου έλεγα να πάρεις ένα καλύτερο κουτί ή μια άλλη κάρτα ή μια άλλη οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisdete Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 @Red Devil οχι δεν το εχει @arianos16 νομιζω ο τιτλος του thread τα λεει ολα . θελω προτασεις για υδροψυξη κ οχι για κατι αλλο. @Doc ναι αυτα εχει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Να ξέρεις οτι λόγο μη έκδοσης K επεξεργαστή δεν μπορείς να κάνεις και τρελά πράγματα σε overclock. Θεωρώ οτι δεν αξίζει καν να το συζητάς αν δεν έχεις K έκδοση επεξεργαστή γιατί μιλάμε για OC της τάξης του 5% = pointless. Το κόστος θα σου βγεί μεγάλο. Επίσης να ξέρεις οτι θέλει συντήρηση και προσοχή το όλο επιχείρημα. Βάζεις νερό πάνω σε ηλεκτρονικά μέρη. Μια διαρροή μπορεί να αποβεί μοιραία. επίσης κάθε 6 μήνες το κύκλωμα θέλει λύσιμο και έλεγχο για βρωμιές και πιθανό καθάρισμα. Μπορεί να δημιουργηθούν απο βακτήρια, άλατα και άλλα αρκετά πραγματάκια μέσα. Για να ξέρεις το κόστος θα σου βγεί πάνω απο 200€ επίσης για όλο αυτό το κύκλωμα. Είσαι διατεθειμένος να προχωρήσεις; Αν ναι ξεκίνα με αλλαγή του επεξεργαστή σου με K έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Στην περιπτωση αυτη,καθως δεν εχεις Κ επεξεργαστη θεωρω ασκοπο το να κανεις ολη αυτη την διαδικασια Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red Devil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 αμα ειναι παρε ενα τηλ απο εκει που αγορασες τον επεξεργαστη και δες αν μπορεις να τον αλλαξεις με τον κ και να πληρωσεις την διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisdete Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 μιλησα στο τηλ και θα μου τον αλλαξουν με τον 3770Κ. και θα πληρωσω την διαφορα γυρω στα 30 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα