Προς το περιεχόμενο

προτασεις για υδροψυξη

lefterisdete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα.

ειμαι αρχαριος στην υδροψυξη και θα χρεαιστω λιγη βοηθεια. 

εχω το κουτι aerocool x predator

επεξεργαστη intel i7 3770

μητρικη gigabyte g1 sniper m3

gpu gigabyte ge force 660 Ti

και ram hyperx h2o

θα ηθελα να μου προτεινετε καποια κομματια για να φτιαξω ενα custom συστημα υδροψυξης.

ευχαριστω προκαταβολικα !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλως σας βρηκα.

to pc ειναι καινουριο. μολις το εφτιαξα κομματι-κομματι κ λεω να ασχοληθω με το overclock καταρχας και για θεματα θορυβου φυσικα

Υπάρχουν αερόψυκτρες αθόρυβες οι οποίες θα σε καλύψουν μια χαρά σε θέμα overclocking!

Επίσης νομίζω πως η 660ti είναι αρκετά αθόρυβη με ~45db σε load ;)

Απλά το αναφέρω καθώς το χρηματικό ποσό που θα πρέπει να ξοδέψεις για νερό είναι πολύ μεγαλύτερο από μία καλή αερόψυκτρα..

Από την άλλη ευχαρίστως να σου κάνω και μία σύνθεση για custom loop! 

Θα βάλεις και cpu και gpu στο loop θέλω να πιστεύω έτσι;

Να κανω μια ταπεινη παρατηρηση , οι ραμ σου ειναι ειδικα γιαα υδροψυξη εχουν και τα μπλοκ πανω , κριμα δεν ειναι να μην τα βαλει ?

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

Να κανω μια ταπεινη παρατηρηση , οι ραμ σου ειναι ειδικα γιαα υδροψυξη εχουν και τα μπλοκ πανω , κριμα δεν ειναι να μην τα βαλει ?

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

1) Το νερό στις ram κατά την άποψη μου είναι μεγάλο overkill-άχρηστο όπως θες πες το..

2) Ετσι όπως είναι τα barbs δεν βολεύουν καθόλου στο να βγει καθαρό αποτέλεσμα αν αποφασίσεις να τις βάλεις στο loop.

@TS 

Το κουτί σου αν δεν κάνω λάθος πάνω έχει χώρο για 2x120 και 2x140mm ανεμιστήρα; Και κάτω για εναν 120 ή 140;

γιατρε μου πρεπει να μιλησουμε καποια στιγμη για κατι...θα στειλω πμ να σου πω.

Περιμένω!

@Red Devil οχι δεν το εχει 

@arianos16 νομιζω ο τιτλος του thread τα λεει ολα . θελω προτασεις για υδροψυξη κ οχι για κατι αλλο.

@Doc ναι αυτα εχει !

Να ξέρεις οτι λόγο μη έκδοσης K επεξεργαστή δεν μπορείς να κάνεις και τρελά πράγματα σε overclock.

Θεωρώ οτι δεν αξίζει καν να το συζητάς αν δεν έχεις K έκδοση επεξεργαστή γιατί μιλάμε για OC της τάξης του 5% = pointless.

Το κόστος θα σου βγεί μεγάλο. Επίσης να ξέρεις οτι θέλει συντήρηση και προσοχή το όλο επιχείρημα. Βάζεις νερό πάνω σε ηλεκτρονικά μέρη. Μια διαρροή μπορεί να αποβεί μοιραία. επίσης κάθε 6 μήνες το κύκλωμα θέλει λύσιμο και έλεγχο για βρωμιές και πιθανό καθάρισμα. Μπορεί να δημιουργηθούν απο βακτήρια, άλατα και άλλα αρκετά πραγματάκια μέσα.

Για να ξέρεις το κόστος θα σου βγεί πάνω απο 200€ επίσης για όλο αυτό το κύκλωμα.

Είσαι διατεθειμένος να προχωρήσεις;

Αν ναι ξεκίνα με αλλαγή του επεξεργαστή σου με K έκδοση

Στην περιπτωση αυτη,καθως δεν εχεις Κ επεξεργαστη θεωρω ασκοπο το να κανεις ολη αυτη την διαδικασια

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...