Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...

Μέχρι τώρα έχω ένα ποντίκι τις microsoft στα 1000 dpi και παίζω AC Brotherhood ...

Όμως αν και το παιχνίδι έπιανε πάνω-κάτω τα 50 fps ,όταν χρειάζεται να κουνάω το ποντίκι μου φαίνεται σαν να κολλάει στιγμιαία το παιχνίδι και τα fps πέφτουν...

Λέτε να φταίνε τα χαμηλά dpi του ποντικιού?

Θα διορθωθεί το πρόβλημα με αυτό το ποντίκι που παράγγειλα (2000dpi)?

Δημοσ.

τα 1000 ειναι σχετικα λιγα , βεβαια θα υπαρχει και καποια επιλογη στις ρυθμισεις του παιχνιδιου για sensitivity 

Δημοσ.

τα 1000 ειναι σχετικα λιγα , βεβαια θα υπαρχει και καποια επιλογη στις ρυθμισεις του παιχνιδιου για sensitivity 

Ε οχι και λιγα...

Εγω με 1200 παιζω...

Στα 1600 δεν εχω συνηθισει...αν και εχω καλο ποντικι (g500)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...

Μέχρι τώρα έχω ένα ποντίκι τις microsoft στα 1000 dpi και παίζω AC Brotherhood ...

Όμως αν και το παιχνίδι έπιανε πάνω-κάτω τα 50 fps ,όταν χρειάζεται να κουνάω το ποντίκι μου φαίνεται σαν να κολλάει στιγμιαία το παιχνίδι και τα fps πέφτουν...

Λέτε να φταίνε τα χαμηλά dpi του ποντικιού?

Θα διορθωθεί το πρόβλημα με αυτό το ποντίκι που παράγγειλα (2000dpi)?

Δεν εχει σχεση με τα dpi.

Κατι αλλο θα ειναι.

Μεγαλυτερο dpi σημαινει οτι εχει μεγαλυτερη ακριβεια. Αυτο επιτυγχανεται με το να δωσει πολλες περισσοτερες φορες εντολη για κινηση του κερσορα. Με τους σημερινους υπολογιστες ( 2005 και μετα ) δεν τιθεται θεμα  cpu με τα πολλα dpi. Παλαιοτερα μπορει, δεν γνωριζω.

Στην ουσια δεν αγοραζεις ποντικι με μεγαλυτερο dpi για να πηγαινει πιο γρηγορα ο κερσορας.

Αυτο ειναι λαθος.

Την ταχυτητα αυτη την ρυθμιζεις εσυ οποτε θες. Παιρνεις μεγαλυτερο dpi για μεγαλυτερη ακριβεια.

Αν δεν παιζεις ομως fps δεν σου χρειαζεται.

Παιρνεις ενα με 1600 max και εισαι καλυμμενος οτι και να κανεις.

• Like 1
Δημοσ.

το να αλλαζεις τα dpi καθως παιζεις πρακτικα αλλαζει και τη ταχυτητα του κερσορα χωρις να μπαινεις στις ρυθμισεις 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχει σχεση με τα dpi.

Κατι αλλο θα ειναι.

Μεγαλυτερο dpi σημαινει οτι εχει μεγαλυτερη ακριβεια. Αυτο επιτυγχανεται με το να δωσει πολλες περισσοτερες φορες εντολη για κινηση του κερσορα. Με τους σημερινους υπολογιστες ( 2005 και μετα ) δεν τιθεται θεμα  cpu με τα πολλα dpi. Παλαιοτερα μπορει, δεν γνωριζω.

Στην ουσια δεν αγοραζεις ποντικι με μεγαλυτερο dpi για να πηγαινει πιο γρηγορα ο κερσορας.

Αυτο ειναι λαθος.

Την ταχυτητα αυτη την ρυθμιζεις εσυ οποτε θες. Παιρνεις μεγαλυτερο dpi για μεγαλυτερη ακριβεια.

Αν δεν παιζεις ομως fps δεν σου χρειαζεται.

Παιρνεις ενα με 1600 max και εισαι καλυμμενος οτι και να κανεις.

Αααα οκ...

Έτσι και αλλιώς ήθελα ένα gaming mouse επειδή το μικρούλι της microsoft ,πέρα των dpi, είναι πραγματικά πολύ άβολο!!!

Τι θέμα θα μπορούσε να υπάρξει με την cpu και τα dpi?

το να αλλαζεις τα dpi καθως παιζεις πρακτικα αλλαζει και τη ταχυτητα του κερσορα χωρις να μπαινεις στις ρυθμισεις 

Αυτό χρησιμεύει πιο πολύ όταν παίζεις fps σωστά?

Δημοσ.

συνηθως ναι , γενικα δε χρησιμευει και ιδιαιτερα 

επισης ενα ακριβες optical ή laser ποντικι δε σημαινει οτι πρεπει να εχει ενα σκασμο dpi ή και το αντιθετο (οτι τα απειρα dpi συνεπαγονται και ενα καλο και ακριβη αισθητηρα )

απλα συνηθως αναλογα τα λεφτα παει και η ποιοτητα και λογω ανταγωνισμου ανεβαινουν και τα dpi..

ειναι σα να λεμε οτι ενα κινητο εχει οθονη 1080p .. ψιλοανουσιο , αλλα γινεται λογω ανταγωνισμου και εντυπωσιασμου.

ε με τα dpi ειναι ακομα χειροτερο το πραγμα 

Δημοσ.

συνηθως ναι , γενικα δε χρησιμευει και ιδιαιτερα 

επισης ενα ακριβες optical ή laser ποντικι δε σημαινει οτι πρεπει να εχει ενα σκασμο dpi ή και το αντιθετο (οτι τα απειρα dpi συνεπαγονται και ενα καλο και ακριβη αισθητηρα )

απλα συνηθως αναλογα τα λεφτα παει και η ποιοτητα και λογω ανταγωνισμου ανεβαινουν και τα dpi..

ειναι σα να λεμε οτι ενα κινητο εχει οθονη 1080p .. ψιλοανουσιο , αλλα γινεται λογω ανταγωνισμου και εντυπωσιασμου.

ε με τα dpi ειναι ακομα χειροτερο το πραγμα 

Ααααα το πιασα!!!

Δημοσ.

Και πάλι όμως είναι ανάλογα τί παίζεις...  Εγώ ας πούμε παίζοντας Mass Effect 2 δεν χρειάστηκε να την κατεβάσω από τα 2000 καθόλου. Παλιότερα που έπαιζα Crysis και πιο πολύ Modern Warfare (ειδικά το 2) σε κάποιες αποστολές που έκανα αρκετά snipe το κατέβαζα απ' τον επιλογέα του ποντικιού κατ' ευθείαν στο χαμηλότερο (ρυθμίζεται και από το πρόγραμμά του) για να έχω accuracy για headshot.

Τώρα στο Starcraft 2 θα μου χρησίμευε αρκετά ένα ποντίκι με ακόμα περισσότερα dpi, γιατί αν θέλεις να παίξεις σωστά πρέπει να πηγαίνει ο δείκτης από άκρη σε άκρη με περίπου 2 εκατοστά κίνηση του ποντικιού στο mousepad.

Κι αυτό γιατί είναι έτσι η φύση του παιχνιδιού. Επιλέγεις μονάδες και χρησιμοποιείς όχι το scrolling αλλά το minimap για να δώσεις εντολές, οπότε πρέπει οι κινήσεις να είναι αστραπιαίες...

Αν θέλεις να ανέβεις θέσεις και να είσαι ανταγωνιστικός βέβαια....

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

mia ερωτηση ρε παιδια...ενα ποντικι με 1000 dpi και ανα αλλο με 3000 η 5000 εαν πατησουν ταυτοχρονα κλικ...θα εκτελεση αυτο με τα πιο πολλα dpi την ενεργεια η οχι...?πχ πιο ποντικι θα σκοτωσει πρωτο...για ειναι το ιδιο?ευχαριστω

Δημοσ.

δεν έχει σημασία το dpi για αυτό που λες.

το dpi είναι ευαισθησία. άμα δεν σου αρέσει η ευαισθησία του ποντικιού που έχεις τώρα,απλά άλλαξε την από τις ρυθμίσεις των Windows.

Απλά τα gaming mouses συνήθως έχουν ένα πληκτράκι ώστε να αλλάζεις διάφορα στάδια dpi όποτε θες. mumbo jumbo

Δημοσ.

δεν έχει σημασία το dpi για αυτό που λες.

το dpi είναι ευαισθησία. άμα δεν σου αρέσει η ευαισθησία του ποντικιού που έχεις τώρα,απλά άλλαξε την από τις ρυθμίσεις των Windows.

Απλά τα gaming mouses συνήθως έχουν ένα πληκτράκι ώστε να αλλάζεις διάφορα στάδια dpi όποτε θες. mumbo jumbo

ευχαριστω πολυ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...