Kostas360 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Παιδιά μόλις παράγγειλα το Site: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.571757">Natec Genesis G77 που έχει ακρίβεια οπτικού αισθητήρα στα 2000 dpi... Είναι αυτός ο αριθμός ικανοποιητικός για gaming??
qsis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μια χαρά είναι , μην ψαρωνεις με τα 8000 dpi που λένε μερικοί, δεν έχει κάποιο πραγματικό νόημα σκέψου ότι τα περισσότερα απλά ποντίκια δεν έχουν ούτε 1000 Και πρακτικά όσα και να έχεις δύσκολα περνάς τα 2 χιλιάρικα σε κανονική χρήση, ακόμα και game
Antwni Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μια χαρά είναι , μην ψαρωνεις με τα 8000 dpi που λένε μερικοί, δεν έχει κάποιο πραγματικό νόημα σκέψου ότι τα περισσότερα απλά ποντίκια δεν έχουν ούτε 1000 Και πρακτικά όσα και να έχεις δύσκολα περνάς τα 2 χιλιάρικα σε κανονική χρήση, ακόμα και game Τα παλια τα ασπρα ποντικια με το laser της ms (ή και με την μπιλια ακομα) ποσο dpi είχαν?
Millennium Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Αν εννοείς ένα παλιό basic οπτικό 400 Βγήκαν μετά και άλλα με παραπάνω.800 πχ 2
Kostas360 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Τι διαφορές μπορεί να παρατηρήσω κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ανάμεσα σε ένα ποντίκι με 1000dpi και σε ένα με 2000dpi?
Antwni Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Τεραστιες...Στα 2000dpi θα τρεχει πιο γρηγορα απο οτι στα 1000 1
Foker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Τα dpi τα κοιτας για να δεις αν ενα ποντικι κανει για gaming , δηλαδη οσο ποιο πολλα dpi εχει , τοσο ποιο γρηγορα παει απο ενα σημειο της οθονης σε ενα αλλο (η κινηση του χεριου σου θα ειναι μικροτερη) , και εχει μεγαλυτερη ακριβεια .Την ακριβεια μπορεις να την δεις σε μια οθονη (tv) με πολλες ιντσες , οταν παιζεις ενα game πχ εχεις ενα ελευθερο σκοπευτη που χρησιμοποιει διοπτρα και σημαδευει απο μεγαλη αποσταση ενα στοχο σε μεγαλη αναλυση . Απο ενα σημειο και επειτα οι διαφορες ειναι μικρες για να τις καταλαβεις , στην ουσια κανεις συγκριση με το παλιο σου ποντικι . Αλλα σε ενα gaming ποντικι παιζουν πολλα ρολο πχ μεγεθος , βαρος , ποιοτητα , κτλ 1
qsis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 δεν παιζουν τοσο ρολο οι ιντσες οσο η αναλυση, οταν ανεβηκε η αναλυση ανεβηκε και η απαιτηση σε dpi παρολα αυτα τα νουμερα που εχουν τα σημερινα high end ειναι εξωφρενικα πολλα παραδειγμα που μπορει να χρειαστεις αρκετα dpi ειναι οταν παιζεις ενα fps και χρησιμοποιεις sniper rifle ή οταν ριχνεις απο ενα αρμα. εκει μπορεις να αλλαξεις την ευαισθησια και απο κει που το ποντικι οσο κοιτουσες μεσα απο τη διοπτρα "σερνοταν" πλεον να πηγαινει με κανονικη ταχυτητα οπως οταν χρησιμοποιεις ενα assault rifle και μολις πας σε κανονικο οπλο να τη ριξεις ξανα σε μικροτερα dpi , μιας και τα πολυ μεγαλα νουμερα κανουν το ποντικι υπερβολικα ευαισθητο βασικα αυτη ειναι η ολη ιστορια με το dpi, η δυνατοτητα να αλλαζει ανα εφαρμογη και on the fly αναλογα τις αναγκες που θα προκυψουν (επισης γλιτωνεις ρυθμισεις για mouse sensitivity γιατι μπορεις να αλλαζεις καθως παιζεις και να δεις εκεινη τη στιγμη τι βολευει) οπως και να χει παντως πανω απο 2000 σπανια χρειαζεσαι και για ενα gaming ποντικι στο 99% των περιπτωσεων μεχρι 3000 (νουμερο που μπορει να χρειαστεις εξαιρετικα σπανια ) εισαι πολυ καλα εγω αν και εχω πολλα dpi παντως (αν και δεν ηταν αυτος ο λογος αγορας του συγκεκριμενου ) συνηθως χρησιμοποιω τα 1600 (που χρησιμοποιω σε καθημερινη χρηση) και αν χρειαστω κατι καλυτερο βολευομαι με τα 2000 . τα παραπανω δε μου χρησιμευουν ιδιαιτερα μαλιστα για τους υπολοιπους που χρησιμοποιουν το pc μου εχω 1200 και 1000 αποθηκευμενα στα προφιλ μου γιατι δεν εχουν συνηθισει το 1600αρι 2
Foker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Για να δει την διαφορα στην ακριβεια , χρειαζεται πολλες ιντσες οθονη , δηλαδη tv . 1
qsis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Για να δει την διαφορα στην ακριβεια , χρειαζεται πολλες ιντσες οθονη , δηλαδη tv . νομιζεις οτι θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα σε μια 46αρα 1080p και ενα μονιτορ 23αρι επισης 1080p ; εγω δε το νομιζω καθολου, θα ειναι το ιδιο πραγμα πιο μεγενθυμενο και οι κινησεις που θα πρεπει να κανεις ακριβως οι ιδιες το hw σου δε βλεπει αν εχεις μικρη ή μεγαλη οθονη, μονο αναλυση καταλαβαινει 2
Foker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 νομιζεις οτι θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα σε μια 46αρα 1080p και ενα μονιτορ 23αρι επισης 1080p ; εγω δε το νομιζω καθολου, θα ειναι το ιδιο πραγμα πιο μεγενθυμενο και οι κινησεις που θα πρεπει να κανεις ακριβως οι ιδιες Θελεις να βαλουμε μια 23 αρα και ενα videowall ? Απο την αλλη αν δεν εχει την λεπτομερεια το game , τι να την κανεις την ακριβεια , πχ το lol , που το καθε champion εχει πεδιο για target 2 τετραγωνικες ινσες , αρα οπου και να κανεις κλικ κανει το ιδιο 1
qsis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 αυτο με τη τηλεοραση και το μονιτορ το ζω καθημερινα για αυτο το ειπα ναι σιγουρα δεν απαιτουν την ιδια ακριβεια ολα τα παιχνιδια (και εγω ομολογουμενως επιασα το πιο απαιτητικο παραδειγμα) και ουτε ολοι παιζουν για να γινουν πρωταθλητες , για αυτο και ειπα οτι δε χρειαζονται οι υπερβολες τα 8000 dpi που εχουμε σημερα ειναι ενα νουμερο που δεν εχει ιδιαιτερη πρακτικη σημασια , απλα υπαρχει για να δικαιολογησει οτι ενα ποντικι κανει 100+ ευρω δε λεω οτι ενα τετοιο ποντικι δε θα ειναι φοβερο και καλυτερο απο αλλα σε αρκετα πραγματα, απλα στο συγκεκριμενο θεμα εχει ξεπεραστει κατα πολυ το overkill 1
Millennium Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Κάτι τρελά νούμερα που βλέπεις σε dpi περισσότερο marketing είναι. 2
qsis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 το καταλαβα πολυ καλα οταν εβαλα να δω πώς ειναι τα 5700 δε τα χω ξαναβαλει απο τοτε , και η μονη φορα που εβαλα τα 3Κ ηταν οταν πετουσα με το αεροπλανακι στο crysis 3 γιατι γυρνουσε πιο γρηγορα το οπλο και μου εκανε τη ζωη πολυ πιο ευκολη. αυτο... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα