k_dinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Καλα οι ασιάτες είναι πολύ μπροστά, στη φωτό έχει και σταθερό ενσύρματο στο backround! 1
georgepppo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά πιάσω στα χέρια μου tablet η smartphone άλλου χαχαχαχα πεθαίνω
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Εννοείτε ότι θα το πάρω μαζί μου στη τουαλέτα. Εκει διαβάζω όλες τις ειδήσεις και τα blogs. Τέρμα τα περιοδικά ;·) Sent from my iPhone using Insomnia Εχεις βρει εφαρμογή για κόμιξ;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Οσοι καθεστε με τις ωρες μεσα για αραγμα, προσεξτε οι αιμορροϊδες καραδοκούν... Ειχα διαβασει και μια αλλη ερευνα που ελεγε το βρωμικο πληκτρολογιο του υπολογιστη εχει πιο πολλα μικρόβια και απο την λεκάνη της τουλέτας.. Σου βρήκα τη λύση... http://www.pandawill.com/universal-multifunctional-cleaning-clay-p72252.html
star12 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 φανταζομαι την ολη σκηνη. ελα αγαπη μου ελα ναι τα ετοιμασες τα γεμιστα;; ναι κατσε μια στιγμη τωρα κατουραω οκ ελα μιλα
noosp Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καλά λένε οτι οι οθόνες των κινητών είναι τα πιο βρώμικα μέρη...
nfeel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 To smartphone άνα χείρας κ βουρ στην τουαλέτα για..."heavy download".<br><br> Το μεγαλύτερο άγχος μου είναι να έχει κάνα ρούχο,έτοιμο για πλυντήριο,όχι εντελώς βρώμικο αλλά ούτε κ βρεγμένο για να μπορώ να ακουμπήσω το κινητό στο σκούπισμα κ στο πλύσιμο που ακολουθεί.<br><br> Φαντάζομαι ξέρετε ότι μόνο με σκούπισμα δεν κάνεις δουλειά ε(too much info sharing?).<br><br> Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Heatspreader Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Ποτέ δεν το παίρνω στη τουαλέτα. Έξω από την τουαλέτα, αν κάνω μπάνιο και με παίρνουν τηλέφωνο επειδή αργώ. Το σηκώνω με ανοιχτή ακρόαση και λέω, "σε λίγο είμαι έτοιμος".
samniotis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Το xoom στα στατιστικά μπαταρίας αναφερει Android 14% Toilet 79% Φανταζομαι καταλαβαινετε απο που γραφω
cd2matheos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 οτι καλυτερο καφεδακι ακουπμησμενο στο επιπλακι του μπανιου και smartphone ανα χειρας 1
PsyGreg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 iXESIMO, το νέο καινοτόμο app της Apple με δώρο, για λίγες μέρες μόνο, το iKLYSMA για τους δυσκοίλιους 1
olakseth Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Ε τι πληρώσαμε τόσα λεφτα. τα τάμπλετ ειδικά τα 7" νομιζω εχουν φτιαχτει ακριβως γιαυτο τον λόγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα