Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα , 

παρακαλω αποζητω την βοηθεια σας διοτι το λαπτοπ της μητερας μου μου εχει σπασει τα νευρα,,, Εγω εχω hp , οπου το φορματ ειναι πανευκολο... Πατας recovery και τελος... Της μητερας μου το λαπτοπ εχει ελληνικα windows 7 64aria και οταν παταω επαναφορα , μου βγαζει σε προγενεστερο σταδιο και ολα τα αρχεια και προγραματα βρισκονται ακομα στην θεση τους μετα την επαναφορα...Ειναι μαρκα toshiba

Εγω θελω να κανω format.. σβησιμο τα παντα μεσα... Να γινει οπως οταν το αγορασε... Να γινει πολεμος μεσα στο μηχανημα...

Αλλωτε δεν θες και τα χανεις ολα τα αρχεια και αλλωτε θες και δεν γινεται με τιποτα....

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα !!!!!

Exei 2 παρτιτιον μεσα... c και d... 

Δημοσ.

Μήπως να φτιάξεις ένα cd - dvd και να κάνεις από εκεί το φορμάτ;; 

Να κατεβάσεις το iso όποιων windows θες και να το κάψεις σ ένα dvd.

Δημοσ.

Καταρχην φορματ != recovery != system restore.

Το recovery επαναφερει το λαπτοπ απο καποιο image το οποιο εφτιαξε ο κατασκευαστης του στην αρχη και συνηθως εχει και λιγη σαβουρα απο προγραμματα που βαζει ο κατασκευαστης, πχ norton, acrobat reader, δοκιμαστικο office κλπ εκτος απο drivers που ειναι το μονο που θες.

To system restore γινεται συνηθως μεσα απο το ιδιο το λειτουργικο, ενω σε μερικες περιπτωσεις μπορεις να κανεις recovery χωρις να πειραχτουν τα αρχεια σου, που ειναι πανω κατω σαν system restore.

Το φορματ = σβηνω τα παντα και τα ξαναπερναω, ειναι αλλη ιστορια. Κατεβαζεις το iso που αντιστοιχει στην εκδοση σου, πχ για 64αρια home ειναι αυτο, το καις σε ενα δισκακι και κανεις τη γνωστη διαδικασια μονος σου, βαζοντας το κλειδι που εχει το λαπτοπ στο αυτοκολλητο του για να εισαι νομιμος.

http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-58997.iso

Το παραπανω ειναι για 7, 64αρια και αγγλικα, μιας και το digitalriver δεν εχει ελληνικα isos.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιος... Βαζω δηλαδη το dvd μεσα , μπαινω bios , του οριζω να μπουταρει απο το dvd και μετα βαζω το κλειδι που λεει απο κατω που λεει product key ? 

Επισης το systεm restore το επαναφερει στην αρχικη κατασταση οπως το πηρε η μανα μου χωρις προγραμματα μεσα χωρις τιποτα η μονο format για αυτην την περιπτωση ?

Αν κανω format με το link παραπανω , τα drivers τι γινεται...Γιατι δεν εχω αλλο dvd για drivers κτλ...

Εγω θελω να κανω format αλλα ΝΑ ΠΕΙΡΑΧΘΟΥΝ τα αρχεια μου... Να ειναι σαν καινουριο...

Δημοσ.

Ναι αυτο κανεις και γινεται σαν καινουριο, αλλα χωρις την προεγκατεστημενη σαβουρα. Drivers κατεβαζεις απο τη σελιδα του λαπτοπ ή απο τη σελιδα του κατασκευαστη του hardware που τους ζηταει. Αν και ειναι λιγο απιθανο να μην βρουν drivers τα windows απο μονα τους.

Δημοσ.

Basika sorry τωρα που σε πρηζω αλλα οταν λες κατεβαζω drivers απο την σελιδα της τοσιμπα τι εννοεις... Εμενα ας πουμε ειναι το satelite 650 που υπαρχουν δριωερσ γι αυτο ?

Βασικα εριξα μια ματια... Αλλα πρεπει να κανω 10 install μετα. Ενα για την καρτα γρ , ενα για την καρτα ηχ... κτλ κτλ... Δεν υπαρχει κανενα λινκ που να τα εχει ολα , και με ενα σεταπ να γινονται ολα install ?

Δημοσ.

Δεν ειναι ενα γιατι μπορει να εχεις πχ ασυρματη καρτα απο την broadcom ή την intel ή την atheros κλπ, οποτε ειναι λιγο δυσκολο να καλυφθουν ολες οι περιπτωσεις.

Εκτος αυτου, αν τα widnows σου βαλουν καποιο driver απο το windows update, αυτος θα ειναι σχεδον σιγουρα νεοτερος απο αυτον που δινει η toshiba.

Επιπλεον, ειναι λιγο απιθανο να τους χρειαστεις ολους τους drivers, μιας και ατ windows θα βρουν πολλα απο μονα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...