Rabican Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 οκ.. εκει δινει ενα tool για να rootαρεις μεσα απο windows... ελπιζω να παιξει. και μετα ο θεος βοηθος. αν εχω καταλαβει καλα για να βαλω αλλη ROM (η οποια προφανως θελω να εχει μεσα το google play και να παιζει) υπαρχουν σταδια. 1. unlock boot loader 2. root (η αλλιως superuser access, σωστα;; 3. backup της εγκατεστημενης ROM 4. εγκατασταση της custom ROM καλα τα λεω;; ΥΓ: στην εγκατασταση της ROM δεν ξερω τι παιζει. δεν ξερω πως επιλεγω ROM...
PsyGreg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 σωστά στα βήματα. αν ψάξεις starter steps ή γενικούς οδηγούς για root/custom rom κ.λπ θα βρεις η λαλακία είναι ότι , τουλάχιστον εύκολα, δεν βρήκα πιο συγκεκριμένα πράγματα για το Lenovo (εκτός από τις Rom που βρήκες)
Rabican Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ακου τωρα ομως το απιστευτο. κατ αρχας ειχα παρει 3 κινητα. ενα για μενα, ενα για την κοπελα μου κι ενα για τον αδερφο της. οταν ειδα οτι το δικο μου δεν παιζει, δοκιμασα και το δικο της, ειδα οτι ειχε ακριβως την ιδια συμπεριφορα (google services framework) και δε συνδεοταν και μετα μου ειπε και ο αδερφος της απο την κρητη οτι κι αυτος τα ιδια προβληματα. αρχισα τα ματσακωνεματα οπως τα ειπαμε στο δικο μου. χτες που λες επιασα παλι το δευτερο της κοπελας μου, το οποιο ΕΙΝΑΙ rooted. ετρεξα το root checker και ΟΝΤΩΣ το βγαζει rooted. επισης, υπαρχουν 2 app (superuser και αλλο ενα). παρολαυτα ΟΥΤΕ σε αυτο παιζει το google play ακομη κι αν εφτιαξα ωρα, εκανα καθαρισμα στην cache και στα data... λογικα ειιτε με το factory reset ειτε με το firmware update πρεπει το δικο μου να ξε-rootαριστηκε....!
PsyGreg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 είναι rooted της κοπέλας σου, αλλά και σε αυτό δεν παίζει το framework/google play? τι ROM του έχει βάλει ο κινέζος? και λογικά έχει βάλει το Superuser & Clockworkmod, αυτά τα δύο είναι απαραίτητα για Rooting/Custom Rom
Rabican Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 απο το settings/about phone/version βλεπω το εξης: Lenovo P770_S119_121129-ydss-maomi-4 SuperUser και ενα "R.E. $#%$53" οπου μετα το R.E. βαλε κινεζικους χαρακτηρες...
PsyGreg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 κινεζιά και η ROM ? για να μην παιδεύεσαι άδικα, πάρε τα πράγματα από την αρχή. βάλε του stock ROM και δες αν δουλεύει και μετά αν δεν σε ικανοποιεί βάλε του custom ROM το σενάριο να μην δουλεύει ούτε σε stock ROM είναι ολίγον τι ανύπαρκτο. το λέω αυτό μπας και με το root ο κινέζος τα έκανε μαντάρα. ναι μεν με το Factory Reset έγινε wipe , αλλά η ROM έχει μείνει (του κινέζου η ROM) κι επειδή δεν βλέπω να γίνεται και τίποτα και το πρόβλημα μένει, η επιλογή να γυρίσεις σε stock ROM είναι η καλύτερη (για να μην μπλέξεις αρχικά με custom ROM και χάσεις τον μπούσουλα)
Rabican Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 με stock ROM ΣΙΓΟΥΡΑ δε δουλευει το google play. μου το ειπε ο κινεζος. εχει το LenovoStore αντι του google play.. και δεν περνιεται. παλευω τωρα να βγαλω ακρη με τις οδηγιες των ρωσων.. αντε να γινει τουβλο το κινητο να τελειωνουμε.
PsyGreg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 :-/ στερεύω από ιδέες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2064880 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2064912
Rabican Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 μη στερευεις αλλο. ακολουθησα τις οδηγιες των ρωσων και περασα τη ROM τους. τη LiFe... μεχρι στιγμης ολα κομπλε.. παιζει και το play store...! 1
PsyGreg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ΑΝΑΣΤΑΣΗ!! κάθε εμπόδιο σε καλό! ευτυχώς λύθηκε το πρόβλημα 1
Rabican Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ανασταση και κουλουμα και χριστουγεννα μαζι!!! εχω αρχισει και περναω εφαρμογες μεσα.. προς το παρον ολα κομπλε. εχει κατι ρωσικα εκει μεσα δεν ξερω αν ειναι χρησιμα η οχι. αλλα σε γενικες γραμμες ολα ειναι κομπλε. 1
PsyGreg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 όταν μπεις για τα καλά στο κλίμα , θα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και να βάλεις/βγάλεις ότι θέλεις (πάντα με προσοχή). για κάτι τέτοιο χρησιμοποιώ το root app delete ( https://play.google.com/store/apps/details?id=zsj.android.uninstall&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInpzai5hbmRyb2lkLnVuaW5zdGFsbCJd ) έχω ξυλώσει χάρτες και άλλα διάφορα που δεν τα χρησιμοποιώ και είναι μέσα στην stock ROM. δεν έχω βάλει άλλη γιατί δεν έχω χρόνο και διάθεση να πειραματιστώ με άλλες ROM κι ως τώρα σε αυτό το στάδιο είμαι καλά με Rooting/stock rom
Rabican Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Και ναι τώρα γραφή από το κινητό με το insomnia app!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα