PsyGreg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 δοκίμασε και άλλες λύσεις που προτείνουν. απλά το hard reset είναι το πιο διαδεδομένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 καποια workaround δοκιμασα. αυτο με το youtube app, το clear data.. το reset to factory settings... δυστυχως δε δουλεψε κανενα. εχω στειλει μαιλ στον κινεζο και περιμενω. αυτο το ρημαδι το googleservicesframework μπορω να το κανω uninstall και να περασω καποιο αλλο; παιζει να φταιει δηλαδη αυτο;; σαν "χαλασμενο" exe... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsyGreg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 κοίτα, ως τώρα μιλάμε για διαδικασίες στις οποίες το κινητό είναι UNROOT αν το ρουτάρεις πάμε σε άλλες επιλογές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 η πλακα ειναι οτι το αγορασα rooted. πληρωσα 5 δολλαρια για να μου ερθει rooted. θα μιλησω με κινεζο. αν δεν βγαλω ακρη, ξερουμε καποιο τροπο να το rootαρω; ποσο δυσκολο ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsyGreg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 θέλει λίγο ψάξιμο το θέμα rooting γιατί κάθε συσκευή θέλει διαφορετικά βήματα τα βασικά είναι 2 1. unlock bootloader 2. root είναι και κινητό που δεν το βλέπω αρκετά και στο google search και δεν μπορώ να βρω κάτι συγκεκριμένο με μία γρήγορη αναζήτηση που έκανα. από το φόρουμ των XDA , που οι περισσότεροι συμβουλεύονται , βρήκα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2064880 βλέπω κι αυτός έχει θέμα με το Google Play επίσης αν δεν βαριέσαι, πες μου τι Apps έχει το κινητό? Settings/Apps τόσο τα Downloaded όσο και αυτά στο USB Storage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 στο USB storage δεν εχει τιποτα στα downloaded εχει τα autonavi, baidumap, calendar sync adapter, CamCard, EStock, Google Play Store, Google Services Framework, Mobile QQ, Reading Joy, Root Checker, UC Browser, WochaCha (wtf!!!!!!!!!), WPS office, Youtube κι ενα με κατι κινεζικα που φυσικα δνε καταλαβαινω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsyGreg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 στα δύο πρώτα μου βγάζει αρκετές κινεζιές το autonavi είναι λογικά Navigation και το Baidu είναι Location Manager https://play.google.com/store/search?q=+baidumap&c=apps το calendar sync είναι για συγχρονισμό του ημερολογίου με το account σου το camcard είναι reader https://play.google.com/store/search?q=camcard&c=apps το estock είναι stock αλλά για πιο πράγμα δεν ξέρω το Wochacha (lol) κινεζιά https://play.google.com/store/search?q=WochaCha&c=apps reading joy λογικά κι αυτός reader o UC browser , browser πέρα από το ότι έχει βάλει ότι να ναι μέσα στο κινητό, απ' ότι βλέπω δεν υπάρχει κι ο ROM Manager (η κάτι παρόμοιο) άρα μιλάμε για κινητό το οποίο δεν είναι ρουταρισμένο, άρα μιλάμε ότι αυτό που σου πούλησε δεν είναι αυτό που αγόρασες. το κινητό λογικά είναι ξεκλείδωτο από θέμα πάροχων σωστά? από Languages ποιές έχει INSTALLED? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 οταν λες ξεκλειδωτο απο θέμα πάροχων τι εννοεις; εχω βαλει vodafone SIM Και παιζει κανονικα... απο γλώσσες έχει μενου στα αγγλικα και 2 διαφορετικα κινεζικα... εχω κι αλλη ενδειξη οτι μου εστειλε οτι να ναι γιατι ειχα παραγγειλει 3 μαυρα lenovo p770, μου εστειλε mail οτι ζηταει συγνωμη και δεν εχει μαυρα οποτε θα μου στειλει ασπρα (με δωρο 3 protective cases) και τελικα μου ηρθαν 3 μαυρα....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsyGreg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 αφού σου λειτουργεί στους τοπικούς παρόχους είναι ξεκλείδωτο. αφού έχει αγγλικά μέσα και δεν είναι ρουταρισμένο, δεν έχεις φόβο μη τυχόν χάσεις το language pack. αλλά για καλό και για κακό γράψε κάπου τα βήματα για να πηγαίνεις να αλλάζεις το pack, σε περίπτωση που γίνει κάτι και σου εμφανήσει στο ντούκου κινέζικο μενού. αν θέλεις να αλλάξεις κάτι , με βάση το γεγονός ότι δεν βγαίνει άκρη σε ότι λύση υπάρχει , από την στιγμή που το κινητό είναι Unrooted, τότε πρέπει να το ρουτάρεις, μιας και έχει γίνει λαλακία (όχι από εσένα , από τον κινέζο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 αφού σου λειτουργεί στους τοπικούς παρόχους είναι ξεκλείδωτο. αφού έχει αγγλικά μέσα και δεν είναι ρουταρισμένο, δεν έχεις φόβο μη τυχόν χάσεις το language pack. αλλά για καλό και για κακό γράψε κάπου τα βήματα για να πηγαίνεις να αλλάζεις το pack, σε περίπτωση που γίνει κάτι και σου εμφανήσει στο ντούκου κινέζικο μενού. αν θέλεις να αλλάξεις κάτι , με βάση το γεγονός ότι δεν βγαίνει άκρη σε ότι λύση υπάρχει , από την στιγμή που το κινητό είναι Unrooted, τότε πρέπει να το ρουτάρεις, μιας και έχει γίνει λαλακία (όχι από εσένα , από τον κινέζο) χαχαχα το επαθα ηδη οταν εκανα reset to factory settings... ψαχτα στα κινεζικα και καταφερα να φερω γλωσσα! πλεον το χω... με hard reset δε θα χαθει το language pack setup; γιατι το να μου το γυρισει στα κινεζικα κλαιν μαιν.. μπορω να το φερω αγγλικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsyGreg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 κοίτα, θα μου πεις εγώ έχω άλλο κινητό (Nexus S) αλλά μιας και έχω κάνει και hard reset & unlock bootloader & root , τα packs που ήταν pre-installed δεν σβήστηκαν (έχει αρκετά μέσα σε αυτά κι ελληνικό pack) η έκδοση 4.1.1. ούτως ή άλλως αν το ρουτάρεις το κινητό και περάσεις την Stock Rom (δηλαδή την original android ROM της 4.1.1 έκδοσης) έχει μέσα πολλές γλώσσες μαζί και την αγγλική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 καλως... θα δω τι θα κανω τωρα με τα τηλεφωνα.. γκρρρρρ ελπιζω να απαντησει ο κινεζος γιατι αλλιως θα κανω dispute στο paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PsyGreg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 good luck 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 ευχαριστω! ευχαριστω και για το χρονο που αφιερωσες στο ... troubleshooting...! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 καλησπέρα, επανέρχομαι στο προβλημα μιας και με τον κινεζο ακομη δεν εχω καταφερει να βγαλω ακρη. υπαρχει πιθανοτητα να μπορεσω να εγκαταστησω καποια αλλη εκδοση του google services framework; να ξηλωσω οτι εχει μεσα και να βαλω κατι αλλο. ο κινεζος επιμενει οτι το κινητο ειναι rooted και πως αν δεν ηταν δε θα μπορουσε να εγκατασταθει το google play... το θεμα ειναι οτι και που εγκαθισταται ΔΕΝ παιζει... του εχω στειλει και screenshots μπας και καταλαβει. ΥΓ: μεχρι στιγμης μου εχει πει να δοκιμασω πραγματα που ουτως η αλλως εχω δοκιμασει. reset to factory settings, clear cache/data, firmware update κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα