Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους,

χτες παρελαβα ενα rooted Lenovo P770 κινητο και αντιμετωπιζω καποια θεματακια..

1. απο την πρωτη στιγμη σκαει το google services framework. πεταει το αντιστοιχο error μηνυμα.

2. δεν μπορω να κανω add καποιο gmail account στο youtube, play store. μου πεταει error "cant establish data connection to server". στα email accounts εκανα add το gmail μου.

δοκιμασα καποια workarounds που ελεγαν να προσπαθησω να κανω add το google account μου πρωτα στο youtube μετα να κανω restore to factory settings και μετα να περασω στο play store αλλα δεν...

εκανα restore to factory και παρατηρησα οτι μεταξυ αλλων ειχε αφαιρεθει το google services framework το οποιο επανεγκατεστησα αλλα τελικα δεν επαιξε.

εχετε καμμια ιδεα πως να το κανω να δουλεψει;

Δημοσ.

απο το version infos βλεπω:

Model number Lenovo p770

android version 4.1.1

Baseband version P770.W12.22.SP.V15P11

Build Number Lenovo P770_S124_130201

βγαζεις καποιο νοημα απο αυτα..;

Δημοσ.

ναι αυτο εχω.

βασικα το rootchecker δεν μπορω να το κατεβασω αφου δεν μπορω να μπω καν στο playstore!!!

αν μπορουσες να μου στειλεις το .apk θα ηταν ... βολικο!!

Δημοσ.

ωχ ναι εχεις δικιο δεν το ειδα.

root checker.apk είναι, αν το Google-άρεις θα το βρεις (δεν το έχω γιατί δεν το χρησιμοποιώ)

Δημοσ.

αν βοηθαει καπως μου δειχνει Not found σε super user, busybox, su location, sudo location και στο environment vars μου δειχνει καποια paths.

Δημοσ.

αν σου λέει "not found superuser" σημαίνει ότι δεν είναι ρουταρισμένο! δεν έχεις δηλαδή το superuser app που πρέπει να περαστεί ώστε να είναι ρουταρισμένο το κινητό.

όταν ανοίγεις το κινητό (κανονικά από κατάσταση power off) σου βγάζει μία ανοιχτή κλειδαριά στην πρώτη πρώτη οθόνη που θα βγει? αν ναι σημαίνει ότι έχει γίνει unlock o bootloader (το πρώτο στάδιο για root). αν όχι σημαίνει ότι δεν έχει πειραχτεί τίποτα

Δημοσ.

μπα.... τιποτα... λογοτυπο lenovo και μετα homescreen.. αρα δεν εχει γινει root;;;;;;

Δημοσ.

με τα στοιχεία που μου παρουσιάζεις όχι! κι απ' ότι καταλαβαίνω δεν έχεις ούτε το ClockWorkMOd που είναι για να ρουτάρεις Android. ( http://www.clockworkmod.com/) άρα δεν είναι rooted.

στο θέμα mails/accounts, με το play store είναι γνωστό το πρόβλημα.

δοκίμασε : Menu>System Settings>apps>all apps> google services framework/ clear data

μετά βάλε το account στο play store.

Δημοσ.

μπα τα ιδια... το ειχα κανει αυτο, το ξαναεκανα...

επισης οταν μου πεταξει το μηνυμα "cant establish data connection to server" αν πατησω wireless settings κατευθειαν σκαει ξανα το googl services framework.....

ΥΓ: οφειλω να σ ευχαριστησω για το χρονο σου και τις απαντησεις σου, ακομη κι αν δεν βγει καποια ακρη.

Δημοσ.

με ένα γρήγορα Search, το περίεργο είναι ότι αυτό το πρόβλημα βγαίνει στην Froyo έκδοση (2.2) κι όχι στην Jelly Bean (4.1)

κι απ' ότι βλέπω προτείνουν hard reset . αλλά ο καθένας λέει το δικό του. π.χ. άλλος το έλυσε μέσω Airplane Mode κ.λπ. ( http://productforums.google.com/forum/#!topic/android-market/ZbzjyX4oAIo )

Δημοσ.

το hard reset το φοβαμαι μη χασω αγγλικη γλωσσα στο μενου.. μετα παει για πεταμα το κινητο. θα εχει μονο κινεζικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...