Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

εχω το  fujitsu siemens  amilo pi 3540 , καθως ολοκληρωσα το format και τις εγκαταστασεις ,  συνεχισα με τισ εγκαταστσεισ των οδηγων απο το ετερικο site...  οταν εγκατεστησα το update bios παγωσαν ολα. το αφησα 30 λεπτα και τιποτα. το εκλεισα με το χερι... κ απο τοτε δεν ξανα ανοιξε ποτε.

ανοιγει ο επεξεργαστης αλλα τιποτα αλλο.

εβγαλα μπαταρια , ρευματα,  εβγαλα την μπαταρια της μητρικης τιποτα... τι αλλο προτεινετε να κανω?

Δημοσ.

Σου λεει τι βηματα να κανεις, κατεβαζεις το iso ,το κανεις εγγραφη(image burn) σε καποιο δισκακι cd/dvd το τοποθετεις στο dvd/writer,πατας f12 για boot CD-ROM

και μετα "command prompt" και γραφεις "flash" μετα πατας enter

ξανα περνάει το bios

Δημοσ.

τα διαβασα...αλλα η οθονη δε δειχνει τιποτα... είναι κλειστη...μαυρη μαυριλα...

Δημοσ.

τα διαβασα...αλλα η οθονη δε δειχνει τιποτα... είναι κλειστη...μαυρη μαυριλα...

Για κοίταξε το καλύτερα μήπως κάνεις κάτι λάθος

το διαβάζει το cd;;

Δημοσ.

το cd ακουγεται να το διαβαζει- φορτωνει...αλλα στην οθονη δεν εχω ξκαμια ενδειξη,.....μαυρι μαυριλα....

Δημοσ.

το cd ακουγεται να το διαβαζει- φορτωνει...αλλα στην οθονη δεν εχω ξκαμια ενδειξη,.....μαυρι μαυριλα....

μήπως αργείς να πατήσεις το f12;; θέλει κάποιο συνχρονισμό με τα κουμπιά.

δοκίμασε με usb flash  μπάς και το δεί.

με προηγούμενο bios όχι αυτό που θές να βάλεις

Δημοσ.

με τιποτα η οθονη ειναι κλειστη...ενω ξκαταλαβαινω τον η./υ να λειτουργει αλλα δε βλεπω τι μυνηματα βγαζει

Δημοσ.

με τιποτα η οθονη ειναι κλειστη...ενω ξκαταλαβαινω τον η./υ να λειτουργει αλλα δε βλεπω τι μυνηματα βγαζει

γιά δοκίμασε με κάλωδιο από vga laptop σε  εξωτερική όθονη 

Δημοσ.

το εχω κανει κ αυτο ειναι σε sleep mode

Important information:

!! Connect the AC adapter before starting the BIOS flash !!

!! Please reboot the system after the BIOS flash !!

αυτό το έχεις δεί to 1o;;

μάλλον με το κουμπί πού πάτησες παρατεταμένο καί έκλεισε της άφησες κουσούρι (brikarisma)

Δημοσ.

αυτο εγινε   ακριβωσ ηταν παγωμενο 30 λεπτα.  κ αναγκαστηκα κ το εκλεισε ετσι...τωρα τι κανουμε....

οι fujitsu hellas στην αρχη με ειπε motherboard...και στη συνεχεια να τους στειλω το laptop  διοτι τουσ εστειλαν οδηγειες απο γερμανια  πωσ να το ξεμπλοκαρουνε...αλλα τισ οδηγειες δεν μου τισ δινουνε....

για αυτο ψαχνω απο το πρωι τροπο να το λυσω....

Δημοσ.

το βρήκα στο νετ και είναι από μετάφραση.

μακάρι να είναι αυτό..

Γεια σας!

Πρόσφατα προσπάθησα να αναβοσβήνει μια νέα έκδοση του BIOS (1.10C). Θα χρησιμοποιηθεί το βοηθητικό πρόγραμμα Windows, αλλά στη μέση της διαδικασίας που ξαφνικά πάγωσε.
Προσπάθησα να επανεκκινήσετε ... Υπήρχε μόνο μια μαύρη οθόνη και τίποτα άλλο.
Βρήκα κάποιες πληροφορίες σχετικά με Phoenix BIOS ανάκτησης (http://forum.ts.fujitsu.com/forum/viewtopic.php?f=94&t=40926). Είπε ότι θα πρέπει να αποσυνδέσετε την μπαταρία και κρατήστε πατημένο το συνδυασμό πλήκτρων (Fn + Esc ή Fn + F) συνδέστε το τροφοδοτικό και πατήστε το κουμπί λειτουργίας. Φορητό υπολογιστή μου θα πρέπει να είναι σε μια κατάσταση κρίσης, έτσι θα μπορούσα να ανανεώσετε το νέο BIOS από μια δισκέτα ή μια μονάδα flash.

Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω ότι το συνδυασμό πλήκτρων επειδή οι ​​standart (όπως το Fn + B, Win + B, Fn + B, Win + S, Ctrl + Home) δεν λειτουργούν και ο φορητός υπολογιστής επανεκκίνηση κάθε ~ 40 δευτερόλεπτα

Αν τώρα ότι ενδεχομένως το συνδυασμό πλήκτρων, παρακαλώ βοηθήστε!

σας ευχαριστώ

Υ.Γ. Το μοντέλο είναι Fujitsu-Siemens Amilo Pi 3540

Δημοσ.

σε ευχαριστω μολισ διαβασα το μυνημα ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑ.....  δοκιμασα όλουσ τουσ συνδιασμους πληκτρων αλλα τιποτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...