frankp Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Τα δώρα είναι μια θήκη Case Logic και το Antivirus Norton Mobile Security 3.0 http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/samsung-galaxy-tab-ii-70-wifi/prod2520375pp/ Η προσφορά φαίνεται να είναι μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα.
sdfun Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Πολύ καλή ευκαιρία για όποιον θέλει να πάρει tablet!
HERTHAN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Σε σχεση με το nexus 7 ποιο ειναι καλυτερο απο τα δυο?
HERTHAN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Nexus 7 ασυζητητί! Μιας και ψαχνομαι μου το κανεις δωρο?
silmarien Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μιας και ψαχνομαι μου το κανεις δωρο? Too late. Το δώρισα πριν 10 μέρες στην μάνα μου. Next time 1
HERTHAN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Too late. Το δώρισα πριν 10 μέρες στην μάνα μου. Next time Ολα στο μπαμπα,,,,,,,,,,,,, 8
evmenis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Τα δωρα που εχει ειναι ΓΤΠΚ ενα pouch και ενα αντιβαιρους που σε λιγο θα μας πληρωνουν για να τα παρουμε αλλα η τιμη ειναι συμπαθητικη αν διναν τα οποια λεφτα που στιχισαν αυτα τα 2 δωρα σαν πιστωση για να παρεις κατι αλλο χρησιμοτερο θα ηταν πιο εξυπνο αλλα εξυπναδα και ελληνας επιχειρηματιας ειναι έννοιες ασυμβατες. 2
p_under Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Τα δωρα που εχει ειναι ΓΤΠΚ ενα pouch και ενα αντιβαιρους που σε λιγο θα μας πληρωνουν για να τα παρουμε αλλα η τιμη ειναι συμπαθητικη αν διναν τα οποια λεφτα που στιχισαν αυτα τα 2 δωρα σαν πιστωση για να παρεις κατι αλλο χρησιμοτερο θα ηταν πιο εξυπνο αλλα εξυπναδα και ελληνας επιχειρηματιας ειναι έννοιες ασυμβατες. νομίζω πως τα θέλουμε όλα δικά μας! Η τιμή είναι πολύ οκ και σου δίνει 2 δωράκια. τώρα αν εσένα δεν σου κάνουν τα δώρα μπορείς να τα χαρίσεις σε κάποιον από το forum 1
cris41 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 νομίζω πως τα θέλουμε όλα δικά μας! Η τιμή είναι πολύ οκ και σου δίνει 2 δωράκια. τώρα αν εσένα δεν σου κάνουν τα δώρα μπορείς να τα χαρίσεις σε κάποιον από το forum Πραγμα το οποιο δε θα κανει βεβαιως! Η τιμουλα μια χαρα ειναι παντως και θηκη και ενα antivirus.
mikegad Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Mια χαρά είναι η τιμή. Για τα δώρα τώρα σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα 50 ευρώ αλλά για όποιον είχε σκοπό να το πάρει καλοδεχούμενα είναι. Πάντως για εμένα το nexus 7 παραμένει καλύτερο vfm
sdfun Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Τα δωρα που εχει ειναι ΓΤΠΚ ενα pouch και ενα αντιβαιρους που σε λιγο θα μας πληρωνουν για να τα παρουμε αλλα η τιμη ειναι συμπαθητικη αν διναν τα οποια λεφτα που στιχισαν αυτα τα 2 δωρα σαν πιστωση για να παρεις κατι αλλο χρησιμοτερο θα ηταν πιο εξυπνο αλλα εξυπναδα και ελληνας επιχειρηματιας ειναι έννοιες ασυμβατες. Πέρα από την εξυπνάδα και τον "Έλληνα επιχειρηματία" ξέχασες να αναφέρεις και τον "Ελληνάρα καταναλωτή"... Δηλαδή, τι δώρο θα 'θελες? Ενα laptop? Έστω αυτή η θήκη είναι χρήσιμη. Και σ'αυτό γκρίνια? Δεν ανοίγεις εσύ ένα κατάστημα να πουλάς τις θήκες τότε και δώρο το tablet? Θα σε προτιμήσουμε!
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δεν μας δινουν δωρο γκρινιαζουμε για τους Ελληνες επιχειρηματιες που κοιτανε να βγαλουν απο την μυγα ξυγκι που θυσαυριζουν σε σχεση με την Ευρωπη που που που που ...... μας δινουν δωρο ειναι ΓΤΠΚ τα δωρα που μας δινουν γιατι δεν μας κανουν . Αυριο το πρωι θα βγαλει καποιο καταστημα με καθε εισοδο στο καταστημα μας ΔΩΡΟ ενα λαπτοπ και εμεις θα κανουμ παραπονα γιατι το εισητηριο του μετρο για να παμε εκει κοστιζει και δεν ειναι τζαμπα και γιατι οι τοιχοι του καταστηματος ειναι βρωμικοι απο τα χρονια και μου χαλανε την αισθητικη μου . Ο Ελληνας επιχειρηματιας που ειναι ΓΤΠΚ και δεν μπορει να βαψει ενα τοιχο
patrikios75 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καλά η θήκη που δίνει είναι για 10' tablet ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα