nikosgalis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα παίδες, σκέφτομαι να πάρω το τελευταίο mac mini με το fusion drive, αλλά δεν το βλέπω πουθενά διαθέσιμο. Ρώτησα στο golden-i και μου ειπαν ότι θέλει ένα μήνα για να έρθει, μετά την παραγγελία. Ξέρετε κάτι άλλο; Και με την ευκαιρία: το έχει δοκιμάσει κανείς, για να πει εντυπώσεις ? Thanks !
skiaxtro7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Kαλησπέρα φίλος. Μini με fusion δέν έχω δοκιμάσει οπότε ρίξε μία ματία σε κανα youtube,αλλά κάποια παιδιά το κάναν μετά το fusion.Δηλαδή πήραν έναν ssd τον έβαλαν και είχαν την δυνατότητα να το κάνουν.Οι περισσότεροι όμως το βγάλαν γιατί δεν ήταν κάτι τρομερό. Επίσης άν παραγγείλεις από golden i επειδή είναι fusion έχε στο νού σου ότι ίσως κάνει μήνες να έρθει.Επειδή είναι custom παραγγελία οπότε θα πρέπει να έρθει από αμερική. Για μένα πάρε το απλό mini,πάρε το owc double kit για να μπορείς να βάλεις τον 2ο σκληρό ,πάρε και έναν ssd και κάνεις την δουλεία σου ποιό οικονομικά. Μετά θα μπορείς να το κάνεις fusion αν θές και άν δείς οτί δεν σε τρελαίνει το κάνεις όπως το έκανα εγώ. Στον ssd λειτουργικό και προγράμματα,στον hd τον home folder και όλα τα υπόλοιπα. Ότι άλλο θές ρώτα!
Haldol Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Υπόψιν ότι δε γίνεται σε όλα τα μηχανήματα να δημιουργήσεις πραγματικό Fusion Drive. Πολλοί δημιούργησαν απλά ένα logic volume που περιελάμβανε τον SSD και τον HDD και όχι ένα κανονικό Fusion Drive. Φυσικά, δεν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους. Οπότε ψάξτο πριν πεις έλα μωρέ, το κάνω μόνος μου... μπορεί να μη γίνεται.
nikosgalis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Υπόψιν ότι δε γίνεται σε όλα τα μηχανήματα να δημιουργήσεις πραγματικό Fusion Drive. Πολλοί δημιούργησαν απλά ένα logic volume που περιελάμβανε τον SSD και τον HDD και όχι ένα κανονικό Fusion Drive. Φυσικά, δεν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους. Οπότε ψάξτο πριν πεις έλα μωρέ, το κάνω μόνος μου... μπορεί να μη γίνεται. Haldol, δεν ειμαι σιγουρος οτι σε καταλαβα. Δεν θελω να "δημιουργησω" κατι, σε καποιο παλιο μηχανημα. Θελω να παρω ετοιμο το νεότερο Mac mini με το Fusion drive της Apple (https://www.apple.com/imac/performance/). Από όσα έχω διαβάσει, δεν κάνεις τίποτε εσύ. Είναι έτοιμο ...
Haldol Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Ναι, προφανώς. Εάν το αγοράσεις έτσι από την Apple δε χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα. Εγώ απάντησα στον skiaxtro7 που έλεγε ότι μπορείς να φτιάξεις ένα Fusion Drive μόνος σου σε οποιονδήποτε Mac εάν βιάζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα