Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ από την αρχή τού μήνα που πήρα premium κατέβαζα κανονικά - μέχρι και πριν από λίγα λεπτά - ξαφνικά στο jdownloader σταμάτησε το κατέβασμα και ο λογαριασμός μου παρουσιάζεται ως invalid με μηδενικό υπολειπόμενο traffic (δεν έχω εξαντλήσει ακόμα το ημερήσιο όριο...)

Συν τοις άλλοις, δε μπορώ να μπω ούτε στην κεντρική σελίδα τού easybytez...

...ΑΚΥΡΟ!!! Στιγμιαίο πρόβλημα ήταν απ' ό,τι φαίνεται!!! Επανήλθε κανονικά...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το ξεθάβω: Τις τελευταίες 3-4 μέρες, σε τυχαία διαστήματα διάρκειας αρκετών ωρών κάθε μέρα, το easybytez «ψοφάει». Σταματάει το κατέβασμα που πιθανόν κάνω (με premium είμαι) - το jdownloader γράφει δίπλα στο link «προβληματικός πάροχος» - αλλά, ούτως ή άλλως, δεν ανοίγει καν η κεντρική σελίδα τού site.

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Έστειλα προχθές mail και τους το ανέφερα, αλλά ακόμα δεν έχουν απαντήσει...  

Δημοσ.

Τώρα που δοκίμασα να ανοίξω την σελίδα  βγάζει Software error  Can't connect to Mysql server

Βεβαιώσου ότι έχεις την τελευταία έκδοση του jd .

Δημοσ.

Τώρα που δοκίμασα να ανοίξω την σελίδα  βγάζει Software error  Can't connect to Mysql server

Βεβαιώσου ότι έχεις την τελευταία έκδοση του jd .

Το ίδιο ακριβώς μήνυμα μού βγάζει κι εμένα. Όσο για το jd, ενημερωμένο είναι, αλλά λογικά δεν πρέπει να σχετίζεται με το jd το πρόβλημα, αφού ούτε η απευθείας τοποθεσία των links ανοίγει προκειμένου να κατεβάσω απ' ευθείας απ' το easybytez χωρίς εξωτερικό πρόγραμμα.

Θα δείξει...

Δημοσ.

Φιλαράκι μην κάθεσαι και πληρώνεις το easybytez υπάρχουν πολλά site που φιλοξενούν αρχεία σε site με υψηλές ταχύτητες

Δημοσ.

Φιλαράκι μην κάθεσαι και πληρώνεις το easybytez υπάρχουν πολλά site που φιλοξενούν αρχεία σε site με υψηλές ταχύτητες

Έχω premium για ένα χρόνο με μόνο €20,00 από μια προσφορά που είχε κάνει πριν από κάμποσο καιρό ένα ελληνικό forum, οπότε το κόστος είναι αμελητέο.

Αν, μιλώντας για άλλα sites, αναφέρεσαι σε torrents, δε με εξυπηρετούν. Tο ότι κατεβάζω πάντα με τη μέγιστη ταχύτητα τής σύνδεσής μου, χωρίς να εξαρτώμαι από seeders, ή να κρατάω τα κατεβασμένα διαθέσιμα για seeding, δεν το αλλάζω με τίποτα.

Αν εννοείς κάτι άλλο, στείλε p.m. αν και όταν δε βαριέσαι, διότι το θέμα αρχίζει να κινείται σε ...επικίνδυνα νερά!...

Δημοσ.

Αν, μιλώντας για άλλα sites, αναφέρεσαι σε torrents, δε με εξυπηρετούν. Tο ότι κατεβάζω πάντα με τη μέγιστη ταχύτητα τής σύνδεσής μου, χωρίς να εξαρτώμαι από seeders, ή να κρατάω τα κατεβασμένα διαθέσιμα για seeding, δεν το αλλάζω με τίποτα.

ποιος σου είπε ότι είναι υποχρεωτικό το σιντάρισμα στα τόρεντς υπάρχουν και οι public trackers οεο :-D

Δημοσ.

ποιος σου είπε ότι είναι υποχρεωτικό το σιντάρισμα στα τόρεντς υπάρχουν και οι public trackers οεο :-D

Ναι, αλλά στους public trackers η ταχύτητα κατεβάσματος εξαρτάται από το πόσοι seeders υπάρχουν ανά πάσα στιγμή. Στους δε private, το seeding είναι υποχρεωτικό. Λογικό και δίκαιο είναι φυσικά, απλά εμένα δε με βολεύει.

Δημοσ.

Ναι, αλλά στους public trackers η ταχύτητα κατεβάσματος εξαρτάται από το πόσοι seeders υπάρχουν ανά πάσα στιγμή. Στους δε private, το seeding είναι υποχρεωτικό. Λογικό και δίκαιο είναι φυσικά, απλά εμένα δε με βολεύει.

υπάρχει το usenet i bet you didn't know that :devil:

Δημοσ.

\

υπάρχει το usenet i bet you didn't know that :devil:

Το κέρδισες το στοίχημα, μόνο σαν όνομα το έχω ακούσει, αλλά βαριέμαι το διάβασμα!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εκταφή!

Ρε guys, για κάντε μια δοκιμή αν δε βαριέστε: Όταν πατάω το tab "free url leech" σήμερα, δεν αντιδρά καθόλου, δεν πάει δηλαδή στη σελίδα με το κενό πεδίο όπου κάνεις copy-paste τα links που θέλεις μα μετατρέψεις σε easybytez.

Το αντιμετωπίζει κι άλλος, ή μόνο εδώ τρελάθηκε;

• 8 χρόνια αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...