poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Άρα θα φροντίσω να του το πω! Ιδιοκτήτρια είναι η μητέρα μου, οπότε δυστυχώς το κόστος της ζημιάς δεν φεύγει και πολύ μακριά.. α οκ.ενταξει πες της μαμας να το πληρωσει αυτη και οτι θα της το ξεπληρωσεις απο το ενοικιο που ΔΕΝ θα της δινεις 2
WannaBeFree Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 χαχαχα Αααακριβώς έτσι το βλέπω να γίνεται..!!
poulinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ε ναι καλο ειναι να περαστει ενα καλο καλωδιο αφου δεν θα ειναι προσωρινη η μετακομιση σου εκει 2
WannaBeFree Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ε ναι σίγουρα! Αύριο μάλλον θα έρθει ο ηλεκτρολόγος και θα σας πω πως πήγε το πράγμα
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 και ελπιζω να περασει την γραμμη απο ενα ζευγαρι απο τα 4 του Utp και οχι απο 2 οπως κανουν μερικοι stupid Ηλεκτρολογοι.
WannaBeFree Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Για να το λες κάτι θα ξέρεις, εγώ πάλι δεν κατάλαβα και πολλά! Το ότι κυνηγάς τους τεχνικούς υπολογιστών το ήξερα, ότι θα έπρεπε να κυνηγάω και τον ηλεκτρολόγο δεν το περίμενα... Κανένα ίχνος του ακόμα και μάλλον θα χρειαστεί να φωνάξω άλλον αύριο γιατί την Τρίτη είναι να έρθουν από την Cyta για εγκατάσταση..
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Για να το λες κάτι θα ξέρεις, εγώ πάλι δεν κατάλαβα και πολλά! Το ότι κυνηγάς τους τεχνικούς υπολογιστών το ήξερα, ότι θα έπρεπε να κυνηγάω και τον ηλεκτρολόγο δεν το περίμενα... Κανένα ίχνος του ακόμα και μάλλον θα χρειαστεί να φωνάξω άλλον αύριο γιατί την Τρίτη είναι να έρθουν από την Cyta για εγκατάσταση.. ναι η αληθεια ειναι οτι απειρες φορες θα ηθελα να κοπαναγα με κανα ροπαλο του baseball καποιους ηλεκτρολογους που κανουν απιστευτες μαμακιες..
WannaBeFree Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα! Επιτέλους ήρθε ο ηλεκτρολόγος σήμερα. Μου έβαλε το καλώδιο, άνοιξε και μια ωραιότατη τρύπα αλλά δεν το συνέδεσε στον κατανεμητή της πολυκατοικίας (το καλώδιο φτάνει όμως μέχρι εκεί) γιατί όπως είπε, αυτό θα το κάνει η Cyta όταν έρθει την άλλη βδομάδα. Τέλος καλό, όλα καλά.
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 ναι αυτο το κανει η cyta αφου ο ηλεκτρολογος δεν ξερει σε ποιο οριο πεφτει η cyta.ελπιζω να περασε utp .επισης ελπιζω να σου εβαλε κανα αυτοκολητο πριζακι εκει που καταληγει μεσα στο σπιτι σου
WannaBeFree Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Utp έβαλε σίγουρα γιατί έμεινε ένα κομμάτι απ το καλώδιο και το γράφει πάνω! Όταν λες αυτοκόλλητο πριζάκι; Να μην είναι καρφωμένο στον τοίχο;
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 ειτε αυτοκολλητο ειτε χωνευτο δεν θα εχες θεμα αρκει το πριζακι να ειναι με Rj11 κλιπ που θα ειναι σιγουρα και επισης να μην εχει πανω το σημα του οτε η γενικοτερα να γραφει οτε ή να εχει το σημα του κεραυνου..αυτοκολλητο συνηθως μπαινει εξωτερικα πανω στον τοιχο.χωνευτο ειναι οταν το σπιτι εχει ηδη τρυπα και παει και το σφηνωνει μεσα να το πω απλα.εσενα εξωτερικο πριζακι σου εχει βαλει απλα να μην εχει το λογοτυπο οτε η τον κεραυνο πανω.
WannaBeFree Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Σίγουρα δεν το σφήνωσε σε τρύπα, οπότε είναι αυτοκόλλητο! Επίσης, δεν έχει κεραυνό πάνω, ούτε γράφει ΟΤΕ. Νομίζω πως είμαστε εντάξει! Κανα δυο περίεργοι γείτονες μου την είπαν μόνο γιατί το καλώδιο που πέρασε είναι γκρι και φαίνεται κάπως πάνω στους άσπρους τοίχους της εισόδου.. Αλλά άστους να λένε..!
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Σίγουρα δεν το σφήνωσε σε τρύπα, οπότε είναι αυτοκόλλητο! Επίσης, δεν έχει κεραυνό πάνω, ούτε γράφει ΟΤΕ. Νομίζω πως είμαστε εντάξει! Κανα δυο περίεργοι γείτονες μου την είπαν μόνο γιατί το καλώδιο που πέρασε είναι γκρι και φαίνεται κάπως πάνω στους άσπρους τοίχους της εισόδου.. Αλλά άστους να λένε..! πες στους γειτονας να πανε να αντε μην πω τιποτα.μηπως το ηθελαν σε ροζακι οι γειτονες?ελεος.επρεπε να βαλεις τηλεφωνο πως θα εβαζες δηλαδη?χωρις καλωδιο?και το καλωδιο ναι δεν βγαινει σε ασπρο του δικτυου.το γκρι ειναι το πιο ουδετερο.αστους να λενε οπως ειπες.δεν ξερει τι να ασχοληθει ο καθε κομπλεξικος το καλωδιο του φταιει. 1
WannaBeFree Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Θα τους το πω λίγο πιο κόσμια αλλά σίγουρα δεν θα δώσω σημασία!! Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για την βοήθεια Case closed!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα