sogp6 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 γεια σας παιδια εχω το εξης προβλημα: εχω αγορασει ενα μηχανακι 125cc κ πηγα στα κεπ για την μεταβιβασημε το αλλο παιδι π ειναι εκτος αθηνων (βολο), εκει στην μεταβιβασηκαναμε υπευθυνες δηλωσεις , μ εκανε εξουσιοδοτηση κ βγαλαμε κ φωτοτυπιατην ταυτοτητα του κ επικυρωθηκε , ρωταω την υπαλληλο αν χρειαζεταιτιποτα αλλο κ μ λεει οχι , το προβλημα ειναι οτι επρεπε να κανω αιτηση με αριθμο πρωτοκολλου κτωρα πρεπει να γινει παλι η διαδικασια , παιρνω τηλ το αλλο παιδι να μστειλει την αδεια καθως δεν την πηρα κ τα χαρτια παλι , κ μου λεει σουτα στελνω κ σου τα στελνω , κ δεν στελνει τιποτα ..τι μπορω να κανωτωρα ? εχω πληρωσει κ εχω το μηχανακι χωρις αδεια (που ειναι στο ονοματου) ανυσηχω τι να κανω?
Joshua21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μπερδεμένα τα λες. Εφόσον πήγατε και οι δύο μαζί στα ΚΕΠ, τι νόημα είχε το να σου κάνει εξουσιοδότηση? Εξουσιοδότηση κάνουμε σε κάποιον για να πάει να κάνει αυτός τη μεταβίβαση αντί για εμάς. Αφού πήγατε μαζί για να την κάνετε, τι χρειαζόταν? Επίσης όταν δίνουμε εντολή στα ΚΕΠ για μεταβίβαση, τα ΚΕΠ κρατάνε την άδεια, τις φωτοτυπίες ταυτότητας, το παράβολο και τα στέλνουν στο μηχανολογικό για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση. Αν τα χαρτιά τα έχει αυτός, πως έγινε μεταβίβαση? Χωρίς την άδεια δεν μπορείς να κάνεις μεταβίβαση πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα