Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γίνεται....να το πάρεις φίλε μου το τροφοδοτικό αφού βγάζει 20Α.αν είναι εκτός εγγύησης άνοιξε το και με ένα φυσητήρα ρίξε αέρα να φύγει όλη η σκόνη

Δημοσ.

γίνεται....να το πάρεις φίλε μου το τροφοδοτικό αφού βγάζει 20Α.αν είναι εκτός εγγύησης άνοιξε το και με ένα φυσητήρα ρίξε αέρα να φύγει όλη η σκόνη

Εε δε προτεινεις εναν που δε ξερεις καν την ηλικια του και την εμπειρια του να ανοιξει ενα τροφοδοτικο..

γιατι οχι ?

Απλα αν μπορεις μαθε το ακριβες μοντελο για να σου πουμε σιγουρα τι να κανεις :P

Δημοσ.

μην φοβσαι ρε φιλε μηχανικοσ αυτοκιητων ειμαι και ασχουλουμε με τα πσ αρκετα απλα σε θεμα τροφοδιτκου δν τα ξερω καλα 

θα ρωτησω για το μοντελο παντοσ ετσι ηταν τα αμβερ 20α στα 12v και 35α στα 5V

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι εσυ προσωπικα δε ξερεις αλλα πισω απο ενα nickname δε ξερεις ποιος κρυβεται. :)

Τωρα για το θεμα σου ρωτα το μοντελο για σιγουρια, γιατι η coolermaster εβγαλε κατι μουφιαρικα κατα καιρους

Δημοσ.

έχω κι εγώ τροφοδοτικό που βγάζει 30Α στα 5V.όσο αφορά το ξεσκόνισμα δεν είναι τίποτα.4 βίδες είναι και τίποτε άλλο.απλώς να ξέρεις γενικότερα σε ανεμιστήρες ποτέ δεν ρίχνουμε αέρα σε ανεμιστήρα χωρίς να τον κρατάμε.αν γυρίσει σαν τρελό από τον αέρα μπορεί και να τα παίξει

Δημοσ.

Δε θα υπαρξει προβλημα μηπως δε τα σηκωσει, απλα το μετα ειναι το θεμα. Εμενα εκει στα καλα καθουμενα μου εκαψε τη μητρικη. Γιαυτο σου λεω...

Δημοσ.

Οχι απλα ηταν ενα lamtech 700αρι και καλα.  Εγω θα σου ελεγα να το παρεις , απλα καλου κακου μαθε το ακριβες μοντελο για να σου πω με σιγουρια, γιατι τωρα τζαμπα συζητηση κανουμε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...