darkheretic Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Νομιζω οτι ολοι οι σκληροι κανουν εναν χαρακτηριστικο θορυβο κατα την εκκινηση τους.To κουτι μου εχει οντως σιλικονη στις θεσεις για σκληρους http://www.techpowerup.com/reviews/Antec/P280/5.html upgrade2 θα μπορουσες να φτιαξεις paderακια απο σιλικονη,την απλη και φτηνη,στο σωληναριο,με ενα κερμα του ενος λεπτου του ευρω σαν βαση και αλουμινοχαρτο γυρω και κατω του για τοιχωματα.Να φτιαξεις δλδ καλουπι που θα ριξεις σιλικονη μεσα Αλκη εννοειται πως ο θορυβος προκαλειτε απο τον τροπο λειτουργειας του δισκου,η αμεση επαφη μεταλο με μεταλο ομως τον πολλαπλασιαζει κατα πολυ και η αληθεια ειναι πως δεν ξερω ποσο ενοχλητικος γινεται σε σενα, σε μενα ομως εκτος απο το αρχικο σπιναρισμα δεν εχω παρατηρησει κατι που να με ενοχλει.Βεβαια στην πορεια και με τη χρηση θα φανουν τυχον προβληματα-ατελειες,ως τωρα ομως ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και απο την ταχυτητα και απο τα επιπεδα θορυβου του δισκου
Αλκης K. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 δεν με ενοχλει καθολου.μια χαρα ειναι σε ολα του.αν κανει θορυβο απο την επαφη με το μεταλλο σημαινει οτι δεν εχει βιδωσει καλα και συντονιζει.εγω ποτε σε κανενα κουτι με διαφορετικους δισκους δεν ειχα τετοιο προβλημα.επισης δεν κανουν ολοι οι σκληροι τετοιο τουλαχιστον θορυβο στην εκκινηση.τελος παντων καλοδουλευτος να ειναι και ολα τα αλλα..διορθωνονται
mascuale Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα κι εγώ το δίσκο. Για την ώρα δεν έχω φορτώσει Windows, μόνο ως αποθήκη τον έχω, αλλά θα επιβεβαιώσω όσα έγραψαν οι προηγούμενοι, ο δίσκος δεν είναι θορυβώδης, κινείται σε φυσιολογικά (για μένα) επίπεδα. Όλα καλά μέχρι στιγμής, ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Edit: Πέρασα και λειτουργικό, παραμένει σε χαμηλά επίπεδα θορύβου - απόλυτα ευχαριστημένος. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2013 από mascuale
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα