aekfc212 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 εχω ενα netbook asus asus 1000h με windows xp επανω τα μαμα εχει επανω ενα 160gb seagate momentus κ στο hd sentinel μου βγαζει αυτη την αναφορα Disk report 2013 03 12.txt εχω θεμα με τον δισκο; τον ειχα αρκετα φορτωμενο μεχρι να μου ερθει ο εξωτερικος οπου κ μετεφερα τα αρχεια μου αλλα κατα την μεταφορα πολλες φορες μου εβγαζε σφαλμα κυκλικος ελενγος πλεονασμου. αυτο εχει σταματησει πλεον. στον δισκο εχει μεινει το λειτουργικο με τα προγραμματα μονο κ οτι κατεβαζω απο τορρεντ μεχρι να τα περασω στον εξωτερικο. εχω κανει ανασυγκροτηση 2-3φορες σερι κ κανα 2 ελενχους στον δισκο μετα απο επανεκινηση. γενικα πλεον παει πολυ ταχυτερα αλλα οι αναφορες στο σεντινελ με προβληματιζουν . τα φωτα σας παιδια. γενικα δεν μαρεσει να κανω φορματ κ αν μπορω να το αποφυγω θα ημουν ιδιατερα χαρουμενος
washcloud Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Kαλά κάνουν και σε προβληματίζουν - με βάση την αναφορά και το περί CRC που είπες (...αυτό κι αν είναι σοβαρό, κι ας θεωρείς ότι "έχει σταματήσει") ο δίσκος πιθανώς δεν έχει πολλά ψωμιά μπροστά του. Κράτα αντίγραφα (δοκίμασε να πάρεις image του δίσκου, αφού δεν θες να χάσεις λειτουργικό και προγράμματα) κι όσο σου αντέξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα