Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω να αγοράσω ένα blu ray recorder για το σύστημα μου. Η χρήση θα είναι κυρίως για το Backup αρχείων που δε χρησιμοποιώ συχνά (π.χ. ταινίες, mp3 κτλ.). Έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά σχόλια για τα drives της LG οπότε προσανατολίζομαι για κάποιο pioneer ή liteon (για αυτά βέβαια δεν έχω δει κάτι ούτε θετικό, ούτε αρνητικό). Το budget είναι μέχρι 90€.

Δημοσ.

Μάλλον ελάχιστοι τελικά ενδιαφέρονται για την αγορά bd-r. Τελικά επέλεξα αυτό πάντως Pioneer BDR-208DBK Blu-Ray Disc Writer. θα επιστρέψω με εντυπώσεις...

Δημοσ.

Κάτοχος του συγκεκριμένο εδώ και κάποιους μήνες (από e-shop προσφορά Κυριακής κτλ)

Δοκιμασμένα br:

1)  XLAYER, x4, non-printable, αρχικά 10άδα και μετά 25άδα (cakebox και τα δύο). Πρόβλημα δεν είχα, αλλά δεν έχουν περάσει και πολλοί μήνες για να μπορέσω να δω αντοχή τους. Φτηνά και ειδικά σε crazy Sunday του e-shop φτάσαν κάτω από το 1€/br(~0.60€)

2) Link.png Site: Jvc (TY) από DiskImpex , x6, fully-printable white, 25άδα (J-BDR25WPP-25SB6L), cakebox και εδώ. Κανένα πρόβλημα. Κόστος μεγαλύτερο από τα προηγούμενα στα 1.8€/br.

- Δεν κάηκε ή δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα με καμιά από τις δύο μάρκες σε συνδιασμό με το writer της Pioneer.

- Δεν χρειάστηκε firmware update.

Δημοσ.

με ενδιαφέρει να κάνω backup φωτογραφίες και βίντεο. Πόσο αξιόπιστα είναι τα blu-ray δισκάκια σε βάθος χρόνου?

ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...