Vouloubasis150 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 κατι ακουσα οτι βγαινει στις 14 μαρτιου (κανει επισημη παρουσιασει απ οτι καταλαβα)....ισχυει?και επισης για ελλαδα για να το αγορασουμε ποτε θα μπορουμε???ευχαριστω εκ των προτερων!
PsyGreg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 κάτσε να βγει, να το δούμε κι όλα θα γίνουν ισχύει για τις 14 με τις ως τώρα εκτιμήσεις, θα έχει αυτά http://www.gsmarena.com/samsung_i9500_galaxy_s_iv-5125.php
konstantinos77 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 https://twitter.com/techingr/statuses/312287696225718274 Sound and shot ?...Θελω να το δω αυτο ..
Meraklis56 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Απίστευτο το νεο sense.Αν είναι τόσο smooth και στο S3,πετάω το nova και γυρνάω στο stock
konstantinos77 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Dual camera record function...Ωραιο , Mαλακα γαμαει το s4...Tι φτιαξανε παλι οι πουστηδες.. 100 shots/4 sec .. full hd 5'' 2 gb ram ddr3 1
nikoskon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δίνει μεγαλύτερη βάση στα features παρά στα specs. Καιρός ήταν, αλλά έχει ακόμα δρόμο να διανύσει. Βέβαια Vertu ή Apple δεν θα γίνει ποτέ, ούτε στο design ούτε στα υλικά που χρησιμοποιεί, όπως δείχνουν τα πράγματα. Φτάσαμε 4η γενιά Galaxy S για να δούμε τί; Polycarbonate; Anyway, φιλότιμη προσπάθεια αλλά για κάποιο λόγο δεν με έπεισε. Ίσως όταν τα πιάσω στα χέρια μου να είναι αλλιώς. Ίδωμεν...
PsyGreg Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 πάλι η Samsung μπροστά από τους γιωτάδες. βάζεις την Vertu στην ίδια μοίρα με την Apple? ας σοβαρευτούμε, η Vertu είναι για μικρό κομμάτι πληθυσμού και παίζει εκτός γηπέδου. πάντως τάπωσε αρκετά στόματα η Sammy.ένα ακόμα καλό είναι ότι θα πέσουν οι τιμές στα προηγούμενα μοντέλα, κάτι που δεν γίνεται με το μήλο εύκολα
nikoskon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δίνει μεγαλύτερη βάση στα features παρά στα specs. Καιρός ήταν, αλλά έχει ακόμα δρόμο να διανύσει. Βέβαια Vertu ή Apple δεν θα γίνει ποτέ, ούτε στο design ούτε στα υλικά που χρησιμοποιεί, όπως δείχνουν τα πράγματα. Φτάσαμε 4η γενιά Galaxy S για να δούμε τί; Polycarbonate; Anyway, φιλότιμη προσπάθεια αλλά για κάποιο λόγο δεν με έπεισε. Ίσως όταν τα πιάσω στα χέρια μου να είναι αλλιώς. Ίδωμεν... πάλι η Samsung μπροστά από τους γιωτάδες. βάζεις την Vertu στην ίδια μοίρα με την Apple? ας σοβαρευτούμε, η Vertu είναι για μικρό κομμάτι πληθυσμού και παίζει εκτός γηπέδου. πάντως τάπωσε αρκετά στόματα η Sammy.ένα ακόμα καλό είναι ότι θα πέσουν οι τιμές στα προηγούμενα μοντέλα, κάτι που δεν γίνεται με το μήλο εύκολα Στο design και τα υλικά αναφέρομαι, όχι στην τιμή. Είναι ξεκάθαρα αυτά που γράφω.
nikoskon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Η ισχύς ήδη περισσεύει στις high end android συσκευές. Πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να μιλάει το λογισμικό. Δύσκολο βέβαια. Νομίζω αυτή η γενιά κινητών android θα είναι από τις τελευταίες -αν όχι η τελευταία- που θα προάγει τα hardware specs. Ολη η παρουσίαση χθες ήταν στα S or not S features. Περισσότερο ενδιαφέρον μου φαίνεται το HTC One παρά το S4. Ωστόσο αν θα έπαιρνα το S4 θα το έπαιρνα για να του περάσω CM. Αυτά από εμένα και το S4. Ραντεβού την άλλη εβδομάδα με εντυπώσεις απο το HTC One(αν προλάβω να το "στίψω")! Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Λεποοον ας συνεχισουμε εδω μεχρι να βγει στην αγορα http://www.insomnia.gr/topic/479584-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-samsung-galaxy-s-iv/page-14?do=findComment&comment=52235538
Προτεινόμενες αναρτήσεις