Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά,

Έχω 2 ιστοσελίδες που μοιράζονται τον ίδιο χώρο, οι σελιδες ειναι σε wordpress και δουλευω απο mac..

Ερώτηση 1

Αρχικά τη πρώτη σελίδα ο προγραμματιστής μου την έφτιαξε σε wordpress απο το pc του, εγώ όμως όντας σε mac δεν την βλέπω μέσα στο cpanel απο το web plugin..

Δεν είναι καλύτερο να την μεταφερω στο web  από plug in στο cPanel.

Ερώτηση 2

Δεν είναι πιο εύλογο όντας σε mac να εγκαταστήσω το wordpress plugin σε καθε μια απο τις σελίδες και να τις διαχειρίζομαι μέσα απο το cpanel ξεχωριστά;;

Επεξ/σία από Tablet
Δημοσ.

Μπερδευτηκα λιγο στο τι εννοειτε.....

Εχετε 2 σελίδες σε wordpress η καθε μια με δικια της βάση και μοιράζονται το ιδιο cpanel. Προφανως ενα απο τα 2 εχει μπει σαν addon domain........

Δημοσ.

η δεύτερη δεν έχει ανέβει ακόμα

η 1η δεν υπάρχει ως add on domain..

Βασικά όταν πάω να κανω add on domain η πρωτη δεν υπάρχει και μπορώ να βάλω κανονικά τη δεύτερη σελίδα..

Δεν ειναι καλυτερα να τις βάλω και τις 2 στο web cPanel? και να βαλω το wordpress από το softaculus για κάθε μια?

Δημοσ.

Σωστά!

Ας υποθέσουμε λοιπόν πως το http://www.tablet1.com.gr τρέχει κανονικά αλλα εγω δε το βλέπω στο cpanel διότι το παιδί 

που μου το ανέβασε δεν το εγκατέστησε στο  wordpress από το web αλλά απο το pc του..

Όποτε εγω στο cpanel δεν βλέπω το site1.

Και λέω.. δεν ειναι καλυτερο και τα 2 site να τα εγκαταστήσω στο wordpress του cPanel?

Nα κάνω  δηλαδη addOn και τα δυο site από την αρχή..

Δημοσ.

Δεν το έχει βάλει λογικα στο root, θα το έχει βάλει σαν subdomain.

Αν κάνεις και τα 2 addon domain χρειάζεσαι και ενα τριτο domain. Το cpanel πρέπει να είναι φορτωμένο σε ενα domain.

Δημοσ.

ααα δηλαδη δεν ειναι οτι έχουμε το cPanel αδειο και του βαζω όσα τα domains θελω..

Εννονω το cPanel με το main domain και μετα φορτώνω τα υπόλοιπα..

Δημοσ.

Εχεί ένα όριο που σου έχει βάλει αυτος που έχει την φιλοξενία, στα addons.

Απο εκει και περα εχεις συνδεδεμενο το cpanel στο main domain που διάλεξες και χειρίζεσαι τα υπολοιπα σαν addon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...