HERTHAN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Για να καταλαβει λοιπον τι σου λενε και οι αλλοι, καποιος που "ψαχνει για οθονη" θα κοιταξει και θα βρει και αλλα μοντελα σε καλυτερες τιμες (τοσα εχω δει εδω μεσα για μερικες Dell για παραδειγμα). Αρα ειτε εννοουσες οτι απλα το ανεφερες μονο για οποιον εψαχνε το συγκεκριμενο μοντελο και μονο (!) - και οχι "επειδη στο σκρουτζ λεει τοσο" - ειτε οφειλεις να παραδεχθεις οτι μονο "τρελη" δεν ειναι η τιμη. Το οτι θα εκανε τοσο θεμα μια κουβεντα που ειπα (τρελη τιμη) δεν το περιμενα και δεν βρισκω και το λογο να το συνεχιζουμε τοσο πολυ. Για να το ξεκαθαρισω παλι για να μην υπαρχουνε παρεξηγησεις.Η τρελη τιμη αφορουσε αποκλειστικα στην διαφορα που υπηρχε με το skroutz και τιποτα παραπανω.Τιποτα ομως. Το ανεφερα αυτο γιατι μπορει καποιος να ηθελε να παρει την συγκεκριμενη οθονη ''αποκλειστικα'' αλλα επειδη η τιμη ηταν υψηλη και του φαινοταν ακριβη τωρα που η τιμη επεσε τοσο μπορει να θελει να την παρει. Σιγουρα αν καποιος καποιος κανει συγκριση με αλλες θα βρει και καλυτερες αλλα οπως ξαναειπα δεν το πηγα καθολου στην συγκριση αλλα μονο στην διαφορα της τιμης σε σχεση με το skroutz. Τωρα αν μιλαμε μονο για την συγκεκριμενη και η διαφορα της τιμης ειναι 70 ευρω καποιος μπορει να την πει ''τρελη τιμη'' καποιος αλλος ''πολυ καλη'' αλλος ''αρκετα ικανοποιητικη'' και αλλος ''@@ τιμη''. Τελοσπαντων οπως και να ειναι δεν νομιζω ν'αξιζει να το συζηταμε το συγκεκριμενο για αλλη μια μερα.
hara75gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 για το πληκτρολόγιο το medusa 2 backlight, ξέρει κανείς κάτι?Σαν μάρκα αν αξίζει και σαν μοντέλο φυσικά.
achilles_g_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Πήρε κάποιος την toshiba 26? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162482&sid=1
sintalkas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 για το πληκτρολόγιο το medusa 2 backlight, ξέρει κανείς κάτι?Σαν μάρκα αν αξίζει και σαν μοντέλο φυσικά. τι να σου πω καλό φαίνεται αλλά η natec για εμένα είναι άγνωστη μάρκα,δεν ξέρω αν αξίζει το ρισκο,από την άλλη το τίμημα είναι μικρό....
xristoforos89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 για το πληκτρολόγιο το medusa 2 backlight, ξέρει κανείς κάτι?Σαν μάρκα αν αξίζει και σαν μοντέλο φυσικά.Σκεφτομαι να το τσιμπήσω.Το μόνο που με..κρατά ακομα από το να το παραγγείλω ειναι αν θα ειναι βολικό στο γράψιμο.
actorius Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Πάνω στην ώρα που έψαχνα εξωτερικό στα 1-2ΤΒ! Αξίζει ο wd passport;
HERTHAN Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Πάνω στην ώρα που έψαχνα εξωτερικό στα 1-2ΤΒ! Αξίζει ο wd passport; Μπορεις να το παρεις κι απο εδω http://www.amazon.co.uk/Passport-2TB-Portable-Hard-Drive/dp/B007IA3S22/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1363263645&sr=1-1 που ειναι λιγο φθηνοτερος. Εγω περιμενω μηπως πεσει λιγο ακομα η τιμη του μιας και δεν το χρειαζομαι αμεσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα