AGELOG Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 εδω και λιγες ημερες αλλαξα παροχο ιντερνετ απο οτε σε wind,συνδεσα ασυρματα λοιπον το λαπτοπ μου που βρισκετε στον ιδιο χωρο με το ρουτερ της wind(zte)στο ισογειο του σπιτιου,επιπλεον εδωσα τον κωδικο του ρουτερ σε φιλο που μενει στο ημιυπογειο του ιδιου σπιτιου για να συνδεσει και αυτος το λαπτοπ του ασυρματα. 1)το λαπτοπ το δικο μου εχει χαμηλοτερη (εχει πεσει στο μισο)ταχυτητα σε σχεση με του φιλου μου μηπως πρεπει να συνδεθει καλυτερα ενσυρματα ο φιλος μου και εγω ασυρματα,τι αλλο μπορω να κανω για να εχω καλυτερη ταχυτητα,μηπως υπαρχει θεμα που συνδεθηκαμε και οι 2 ασυρματα,το σημα μου στο ιντερνετ ειναι εξαιρετικο. 2)επισης απο την στιγμη που εδωσα το κωδικο μου και μπαινουμε και οι δυο στο ιντερνετ με το ιδιο ρουτερ ,μπορει να βλεπει ο ενας τις σελιδες που μπαινει ο αλλος και εαν ναι, πως μπορουμε να το αποφυγουμε? *η wind μου εταξε ταχυτητα εως 24Mbs καμμια σχεση βεβαια με την πραγματικοτητα οχι πανω απο 4mbs, επιπλον το λαπτοπ μου ειναι αρκετα παλιο
AGELOG Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 εδω και λιγες ημερες αλλαξα παροχο ιντερνετ απο οτε σε wind,συνδεσα ασυρματα λοιπον το λαπτοπ μου που βρισκετε στον ιδιο χωρο με το ρουτερ της wind(zte)στο ισογειο του σπιτιου,επιπλεον εδωσα τον κωδικο του ρουτερ σε φιλο που μενει στο ημιυπογειο του ιδιου σπιτιου για να συνδεσει και αυτος το λαπτοπ του ασυρματα. 1)το λαπτοπ το δικο μου εχει χαμηλοτερη (εχει πεσει στο μισο)ταχυτητα σε σχεση με του φιλου μου μηπως πρεπει να συνδεθει καλυτερα ενσυρματα ο φιλος μου και εγω ασυρματα,τι αλλο μπορω να κανω για να εχω καλυτερη ταχυτητα,μηπως υπαρχει θεμα που συνδεθηκαμε και οι 2 ασυρματα,το σημα μου στο ιντερνετ ειναι εξαιρετικο. 2)επισης απο την στιγμη που εδωσα το κωδικο μου και μπαινουμε και οι δυο στο ιντερνετ με το ιδιο ρουτερ ,μπορει να βλεπει ο ενας τις σελιδες που μπαινει ο αλλος και εαν ναι, πως μπορουμε να το αποφυγουμε? *η wind μου εταξε ταχυτητα εως 24Mbs καμμια σχεση βεβαια με την πραγματικοτητα οχι πανω απο 4mbs, επιπλον το λαπτοπ μου ειναι αρκετα παλιο καποια ιδεα? ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Καλημέρα Κατα αρχήν εχε στο μυαλό σου οτι το wireless γενικά επηρεάζεται απο τοίχους , δηλαδή οσο πιο μακρία εισαι απο το router η το σπίτι εχει πολλούς τοίχους η βρίσκεσαι σε αλλο όροφο επηρεάζεται και το σήμα και η ταχύτητα. Το οτι συνδεθήκατε και οι 2 ασύρματα δεν εχει ιδιαίτερη σημασία στην ταχύτητα , αμα κατεβάζεται και οι 2 πράγματα γενικά , παίζετε online games ταυτόχρονα εκει ναι μπορεί να σέρνεστε η ο ένας να ειναι πιο αργός απο τον άλλον. Το καλύτερο θα ηταν για τον φίλο σου που βρίσκεται στο ημιπόγειο να περάσει καλώδιο αν γίνεται, ενοείται θα ειναι πολύ καλύτερα , απο εκει και πέρα ομως μπορείς να αγοράσεις ενα Site: http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/router-access-points.htm">access point για να ενισχήσεις το υπάρχον wireless που έχετε απο το router. Όσο για αυτο που ειπες με τις σελίδες δεν γίνεται οχι στο wireless αλλα ουτε και με καλώδιο να εισαι
AGELOG Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Καλημέρα Κατα αρχήν εχε στο μυαλό σου οτι το wireless γενικά επηρεάζεται απο τοίχους , δηλαδή οσο πιο μακρία εισαι απο το router η το σπίτι εχει πολλούς τοίχους η βρίσκεσαι σε αλλο όροφο επηρεάζεται και το σήμα και η ταχύτητα. Το οτι συνδεθήκατε και οι 2 ασύρματα δεν εχει ιδιαίτερη σημασία στην ταχύτητα , αμα κατεβάζεται και οι 2 πράγματα γενικά , παίζετε online games ταυτόχρονα εκει ναι μπορεί να σέρνεστε η ο ένας να ειναι πιο αργός απο τον άλλον. Το καλύτερο θα ηταν για τον φίλο σου που βρίσκεται στο ημιπόγειο να περάσει καλώδιο αν γίνεται, ενοείται θα ειναι πολύ καλύτερα , απο εκει και πέρα ομως μπορείς να αγοράσεις ενα Site: http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/router-access-points.htm">access point για να ενισχήσεις το υπάρχον wireless που έχετε απο το router. Όσο για αυτο που ειπες με τις σελίδες δεν γίνεται οχι στο wireless αλλα ουτε και με καλώδιο να εισαι ευχαριστω πολυ,δηλαδη λογω της συνυπαρξης και τον δυο θα υπαρχει προβλημα κατα το κατεβασμα των αρχειων η οταν βλεπυμε ταινιες κλπ,πως μπορει να διορθωθει αυτο? πως μπορω να αυξησω την ταχυτητα ? η ειναι καλυτερα να συνδεθουμε και οι δυο ενσυρματα?
SPANK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Αν κατεβάζετε και οι 2 γενικά φυσιολογικό ειναι να σέρνεται το internet μετα αφου δεν υπάρχει αλλο bandwidth, η αν πχ εσυ παίζει η απλα ειναι στο internet και κατεβάζει ο φίλος σου θα σου τρώει ολη την σύνδεση και το αντίθετο. Οχι αν βλέπει απλα ταινία η κανει γενικά κατι στον υπολογιστή που δεν χρειάζεσαι το internet εκείνη την στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα , μπορείς δηλαδή να παίζεις ενα παιχνίδι (οχι online) η να βλέπεις ταινία η γενικά να κανεις καποια δουλεια στο pc και μπορεις αν αφήσεις να κατεβάζει κατι. Πάντα το ενσύρματο ειναι καλύτερο και αν μπορείς να το κανεις με καλώδιο να ειναι πιο καλό, απλα πολοί το αποφεύγουν ειτε γιατι ειναι πολύ μακρινές οι αποστάσεις και δεν γίνεται ειτε γιατι δεν θέλουν να εχουν καλώδια απο εδω και εκει μεσα στα πόδια τους.
AGELOG Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Αν κατεβάζετε και οι 2 γενικά φυσιολογικό ειναι να σέρνεται το internet μετα αφου δεν υπάρχει αλλο bandwidth, η αν πχ εσυ παίζει η απλα ειναι στο internet και κατεβάζει ο φίλος σου θα σου τρώει ολη την σύνδεση και το αντίθετο. Οχι αν βλέπει απλα ταινία η κανει γενικά κατι στον υπολογιστή που δεν χρειάζεσαι το internet εκείνη την στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα , μπορείς δηλαδή να παίζεις ενα παιχνίδι (οχι online) η να βλέπεις ταινία η γενικά να κανεις καποια δουλεια στο pc και μπορεις αν αφήσεις να κατεβάζει κατι. Πάντα το ενσύρματο ειναι καλύτερο και αν μπορείς να το κανεις με καλώδιο να ειναι πιο καλό, απλα πολοί το αποφεύγουν ειτε γιατι ειναι πολύ μακρινές οι αποστάσεις και δεν γίνεται ειτε γιατι δεν θέλουν να εχουν καλώδια απο εδω και εκει μεσα στα πόδια τους. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ:ΜΠΟΡΩ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ 2 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
rfc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Με ενα καλωδιο utp απο το router σου αν εχει θυρα ethernet ελευθερη εως εκει που θες...... max 100m.
AGELOG Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Με ενα καλωδιο utp απο το router σου αν εχει θυρα ethernet ελευθερη εως εκει που θες...... max 100m. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΛΩΣ ΡΩΤΑΩ ΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ 2 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ?
rfc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Βαζεις ενα switchaki και με ακομη ενα καλωδιο utp συνδεεις και το αλλο πισι. Θα σε παρακαλουσα να μη γραφεις με κεφαλαια αν γινεται φιλεμ.
AGELOG Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Βαζεις ενα switchaki και με ακομη ενα καλωδιο utp συνδεεις και το αλλο πισι. Θα σε παρακαλουσα να μη γραφεις με κεφαλαια αν γινεται φιλεμ. ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα