anrim27 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Εκανα αλλαγη του router,λογω καποιων προβληματων που ειχε το προηγουμενο και εβαλα το sagem F@st 2404 (χωρις να εγκαταστησω τιποτα-δουλεψε κανονικα) Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω το wifi του.(απο το κινητο nexus s) Ενω πληκτρολογησα σωστα τον κωδικο του (WPA PreShared key) στο κινητο και μου λεει οτι συνδεθηκα κανονικα, το σημα του wifi που δειχνει το κινητο, αν και φουλ παραμενει αχρωμο-γκρι και οχι μπλε οπως οταν λειτουργει κανονικα.Με συνεπεια να μην μπορω να χρησιμοποιησω καθολου το internet.(κατα τα αλλα το router για τον υπολογιστη δουλευει κανονικα) Εχετε καμια ιδεα?
nikoskon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Άλλαξε την κρυπτογράφηση του κωδικού με κάποια άλλη (WEP πχ) αλλά πριν από αυτό, παίξε με τα κανάλια εκπομπής. Βρες κάποιο κανάλι που δεν χρησιμοποιείται πολύ στη περιοχή που βρίσκεσαι. Προσωπικά τα κανάλια τα ελέγχω με μια εφαρμογή στο iPhone, οπότε δεν ξέρω κάποια αντίστοιχη να σου προτείνω για pc, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει.
anrim27 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Το WPA Encryption? Εχει 3 συνολικα επιλογες TKIP,AES,TKIP+AES Δοκιμασα και με τα τρια αλλα δεν αλλαξε τιποτα. Αυτο για τα καναλια, δεν το καταλαβα καθολου. Μου λες λιγο περισσοτερα-απλουστερα? EDIT: Περασα ξανα την custom rom στο κινητο και ενταξει,δουλευει. χαχαχα οτι να ναι. Δεν καταλαβα πως,αλλα αφου λυθηκε το προβλημα, ενταξει. Οπως και να χει,ευχαριστω.
nikoskon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Καμία φορά όταν υπάρχει συμφόρηση σε συγκεκριμένα κανάλια εκπομπής, ενώ γίνεται σύνδεση ανάμεσα στο κινητό και τον δρομολογητή, δημιουργούνται τέτοια προβλήματα. Πακέτα χάνονται/παγιδεύονται κλπ, με αποτέλεσμα να μην έχεις browsing ή όπως στην περίπτωσή σου, να μην "βλέπει" Internet το smartphone σου. Το που θα βρεις το κανάλι εκπομπής για να το αλλάξεις δεν το ξέρω για τον συγκεκριμένο δρομολογητή. Sent from my iPhone using Insomnia 1
electronica Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Εκανα αλλαγη του router,λογω καποιων προβληματων που ειχε το προηγουμενο και εβαλα το sagem F@st 2404 (χωρις να εγκαταστησω τιποτα-δουλεψε κανονικα) Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω το wifi του.(απο το κινητο nexus s) Ενω πληκτρολογησα σωστα τον κωδικο του (WPA PreShared key) στο κινητο και μου λεει οτι συνδεθηκα κανονικα, το σημα του wifi που δειχνει το κινητο, αν και φουλ παραμενει αχρωμο-γκρι και οχι μπλε οπως οταν λειτουργει κανονικα.Με συνεπεια να μην μπορω να χρησιμοποιησω καθολου το internet.(κατα τα αλλα το router για τον υπολογιστη δουλευει κανονικα) Εχετε καμια ιδεα? καλησπέρα. φίλε μου anrim27 δεν μας λες αν και ο υπολογιστής συνδέεται ασύρματα, αν το κινητό σου δουλεύει σε άλλο ασύρμ δίκτυο με την ίδια κωδικοποίηση WPA? (την υποστηρίζει το τηλέφωνό σου?) επίσης πώς γίνεται "χωρις να εγκαταστησω τιποτα-δουλεψε κανονικα" ? Ηταν ρυθμισμένο απο κάποιον άλλο και με τί ρυθμίσεις και ποιόν πάροχο (κάποιες εταιρίες π.χ.cyta δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις ) δοκίμασε να κάνεις reset και να ρυθμίσεις εσύ το router πήγαινε κοντά το τηλέφωνο*(?) και εγω λέω θα σου δουλέψει.. (?)* τα router συνήθως δουλεύουν στα κανάλια 1,6,11. δοκίμασε να αποφύγεις αυτά τα κανάλια ή βαλε το στο αυτόματο και δες και την ισχύ εκπομπής αν ειναι στο low. Πιθανό να έχεις παρεμβολές απο άλλα router.
anrim27 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον φιλε. Για τον αν μπορουσε να συνδεθει σε αλλο ασυρματο δικτυο το κινητο, δεν προλαβα να το δοκιμασω σε αλλο wifi(οπως ειπα και πριν,ξανα εκανα εγκατασταση την rom στο κινητο και ολα δουλευουν μια χαρα), αλλα ουτε με το 3g μπορουσα να συνδεθω. Το οτι δουλεψε κανονικα χωρις να εγκαταστησω τιποτα, και εμενα μου φανηκε περιεργο.<-- αυτο το router παντως δεν ειναι του κουτιου και εχει ξαναχρησιμοποιηθει πριν κανα χρονο στον ιδιο υπολογιστη.(σιγουρα θα εχω κανει πολλα format ομως απο τοτε,ή δεν εχει σχεση?) Ο παροχος ειναι η forthnet και το router αυτο που λεω απο πανω-το εδινε παλαιοτερα ο ΟΤΕ. (* ο υπολογιστης συνδεοταν ενσυρματα με το router)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα