Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή εχω μείνει λιγο πισω τεχνολογικα θελω να μαθω ποια ειναι η καταταξη χειροτερο->καλυτερο στις σημερινες καρτες γραφικων! ευχαριστω!

Δημοσ.

http://community.futuremark.com/hardware/gpu

Yπαρχουν ελλειψεις, όπως η 7870 Tahiti LE η οποια ειναι αναλογη της 660ti. Γενικα ακριβης λιστα όμως.

Δεν πρεπει να εχει τις ghz edition καρτες. Οι 7870 και  7950 ειναι όλες τετοιες, οποτε φαντασου την 7950 σχεδον το ιδιο με την 670 (υποδεεστερη όμως με stock χρονισμους) και την 7870 πολυ κοντα στην 660ti, ακομη χειροτερη όμως. Η 7970 ghz edition ειναι συνηθως λιγο δυνατοτερη απο την 680. Και υπαρχει και η titan ακριβως κατω απο την 690.

Δημοσ.

Καλά αυτές οι κατατάξεις δεν είναι και ότι καλύτερο.

Το 3d mark ειναι γενικα ευστοχο. ΣΙγουρα δεν φτανει για να αξιολογησεις σφαιρικα τις καρτες.

Δημοσ.

Όπως και ότι η 580 είναι υποδεέστερη από την 660..

Αυτο δεν ειναι τοσο κραυγαλαιο, όντως η διαφορα μεταξυ τους ειναι μικρη και σε αρκετα παιχνιδια η 660 ειναι μπροστα στα fps, εστω και για μικρες τιμες.

Δημοσ.

Εγώ που έχω μετρήσει η αντιστοιχία αν μπορούμε να την κάνουμε είναι 570 <> 660 η 580 είναι μπροστά αρκετά.

Φυσικά δεν αμφισβητώ αυτό που λες αλλά δεν είναι θέμα GPU όσο ραψίματος- κουστουμιού - παιχνιδιού πάνω σε αυτήν. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω οντως τα βγαζει λιγο λαθος αλλα μηπως βαζει την 670 πιο πανω λογω παραπανω samples και πολυ φτηνοτερης τιμης. Οπως και να εχει ειναι λαθος.

Δημοσ.

Δεν ξερω οντως τα βγαζει λιγο λαθος αλλα μηπως βαζει την 670 πιο πανω λογω παραπανω samples και πολυ φτηνοτερης τιμης. Οπως και να εχει ειναι λαθος.

Πιο πανω απο τι? Καλα τοποθετει την reference 670.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...