rfc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 αν ηταν παντως εγω προσωπικα να κανω αυτο καθε φορα που κολλαει θα το πεταγα το thomson.αν και αμα εχε κανα παλιο firmware ας περασει κανα πιο καινουριο. Εγω το πεταξα παντως
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Εγω το πεταξα παντως εχω δοκιμασει διαφορα Thomson.δεν εχω κανα ουσιωδες προβλημα.αλλα νορμαλ χρηση.τορρεντς ιντερνετ Utube Κτλ.απλα για το 784 δεν μπορω να βρω κανα πιο νεο firmware.Καταρανεμη Thomson
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το iPhone και το iPad στη σύνδεση. Κάποιο Laptop είχε τύχει να μην συνδέεται. Δεν είχα κοιτάξει όμως τι IP του έδινε. Από τότε που έβαλα τον Repeater είδα αυτές τις παράξενες IP. Τα στοιχεία του Router μου, είναι αυτά. Υπάρχει Update; Product Name: TG585 v8 Serial Number: CP1031SFWLU Software Release: 8.2.7.7 Software Variant: BR Boot Loader Version: 1.0.6 Product Code: 3666387A Board Name: IANT-E
rfc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Η σειρα 7 κατι λεει, η 5 ειναι για ψιλοπεταμα απο το παραθυρο.
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 για το thomsoN υπαρχει απο forthnet το 8.2.7.8 και νομιζω υπαρχει και σε generic. http://leoforeia.gr/thomson/
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Του ConnX είναι το δικό μου. Υ.Γ.: leoforeia.gr/ ..... .. wtf?
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Του ConnX είναι το δικό μου. Υ.Γ.: leoforeia.gr/ ..... .. wtf? ειτε connex ετε generic ειτε forthnet οτι firmware θελεις βαζεις πανω. ναι leoforeia ktl ktl.εχει firmware μεσα. επισης υπαρχουν και firmware Στο http://www.modem-help.co.uk/
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 παντως να κολλαει o dhcp του thomson δεν το εχω πετυχει ποτε σε thomson σε τοσα μοντελα που εχω.ξαφνικα Reboot Οταν το ζοριζω σε wireless και κατι τετοια ναι.αλλα να μην παιρνω Ip δεν το εχω πετυχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα