Antonis_V Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Γίνεται να εξαφανιστεί το Flash? 90 % από τα προβλήματα που έχουν όλοι όσοι μπαίνουν στο Facebook. Ξέρετε εσείς Farmville Chefville, κλπ...
qsis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Γίνεται το flash να επιστρέψει κανονικά και στο android,στη επόμενη εκδωση? Και δε θα πω τιποτα για κολοτουμπες, το υπόσχομαι!!! αυτο με νοιαζε κι εμενα δεν εχω κανενα προβλημα που αλλαξε σταση η ms, ισα ισα, ελπιζω να τηρησει και αλλου την ιδια σταση με την adobe τα εχω που εν μια νυκτι εγκατελειψε το android στο "ξεμπαρκο" τουλαχιστον στα δικα μου ματια (αν φυσικα και δεν εγινε ετσι το πραγμα ) Γίνεται να εξαφανιστεί το Flash? 90 % από τα προβλήματα που έχουν όλοι όσοι μπαίνουν στο Facebook. Ξέρετε εσείς Farmville Chefville, κλπ... οχι.. γινεται να βλεπουμε ολα τα site κανονικα και να ανησυχουμε εμεις για το αν το flash ειναι προβληματικο; το θεμα ειναι οτι ακομα μπορουμε , αλλα με αρκετα παλια πλεον εκδοση..
Antonis_V Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 αυτο με νοιαζε κι εμενα δεν εχω κανενα προβλημα που αλλαξε σταση η ms, ισα ισα, ελπιζω να τηρησει και αλλου την ιδια σταση με την adobe τα εχω που εν μια νυκτι εγκατελειψε το android στο "ξεμπαρκο" τουλαχιστον στα δικα μου ματια (αν φυσικα και δεν εγινε ετσι το πραγμα ) οχι.. γινεται να βλεπουμε ολα τα site κανονικα και να ανησυχουμε εμεις για το αν το flash ειναι προβληματικο; το θεμα ειναι οτι ακομα μπορουμε , αλλα με αρκετα παλια πλεον εκδοση.. Ας εξαφανιστεί το Flash και να δουλεύουν άλλε γλώσσες προγραμματισμού. Ήταν, είναι και θα παραμείνει προβληματικό. Για αυτό τον λόγο το έχουν εξαφανίσει και από της Mobile συσκευές.
qsis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Ας εξαφανιστεί το Flash και να δουλεύουν άλλε γλώσσες προγραμματισμού. Ήταν, είναι και θα παραμείνει προβληματικό. Για αυτό τον λόγο το έχουν εξαφανίσει και από της Mobile συσκευές. μωρε μαζι σου, το θεμα ειναι οτι και που εξαφανιστηκε απο τα κινητα επισημα συνεχιζει να χρησιμοποιειται αβερτα , αρα τι να το κανω το "μελλον", εγω κοιταζω το τωρα και στο τωρα το οτι μπορω να δω φλας σελιδες στο κινητο μου με εχει βοηθησει αρκετες φορες που ειμαι εκτος σπιτιου αν εγω δεν εχω προβλημα να το χρησιμοποιω , τι ζορι τραβαει η adobe ; 1
polaki Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 O λόγος που ποτέ δεν το υποστήριξε η Apple ήταν κυρίως γιατί ήθελε να μπλοκάρει τα δωρεάν παιχνίδια μέσω flash, καθώς το app store της ήταν το πρώτο και ακόμα είναι το μεγαλύτερο. Πέρα από αυτό, θα υπήρχαν και τα θέματα με την μπαταρία, τα bugs κλπ. Δεν γνωρίζω γιατί μόνη της η Adobe σταμάτησε την υποστήριξη του Android, αλλά πραγματικά όσο εντυπωσιακές και να ήταν/είναι οι δουλειές σε Flash, είναι η ώρα να μας αφήσει χρόνους. Εδώ και τόσο καιρό ο μοναδικός λόγος που έχει crashάρει ο οποιοσδήποτε browser μου είναι το Flash... Ώρα να πέσει για ύπνο επιτέλους! 1
qsis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Στο android ποτέ δεν έπαψε να γίνεται να τρέχει πανεύκολα το φλας, οπότε υποθέτω ότι ήταν απόφαση της Adobe η παύση της επίσημης υποστήριξης Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτή την απόφαση, η εντύπωση μου πάντως ήταν ότι η Adobe φεύγει από τις mobile συσκευές και τους αδύναμους arm επεξεργαστές μια και καλή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα