iliastra Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Λοιπον παιδες θελω ενα dvd recorder το οποιο θα συνδεθει με τηντηλεοραση. Η δουλεια του θα ειναι να κανει εγγραφη καποιον τηλεοπτικωνπρογραμματων αυτοματα, δλδ ενω στο σπιτι δεν θα ειναι κανεις θα ειναιπρογραμματισμενο στην ταδε ωρα να αρχιζει η εγγραφη (ειτε σε cd ειτε σεσκληρο εαν εχει) και να τελειωνει την ωρα που θα εχει προγραμματιστει.(πχ εναρξη στης 12:00 και ληξη στης 14:00).Το θεμα μου ειναι δεν ξερω τι παιζει με το digea που ειναικωδικοποιημενο σε mpeg4. Αυτη τη στιγμη στην περιοχη μου δεν εχει ερθειακομα το ψηφιακο σημα αλλα συντομα θα ερθει. οποτε να παρω κατι που δενυποστηριζει ειναι μια κακη αγορα διοτι σε λιγο καιρο θα ειναι κατα ημισηαχρηστο... αρα,κατα τη γνωμη μου, καλυτερα να δωσω καποιο ποσοπερισσοτερο τωρα παρα να τρεχω να βρω ακρη σε λιγους μηνες.εν συντομια δλδ θελω ενα dvd-recorder το οποιο:α) να υποστηριζει εγγραφη MPEG 4, και οχι μονο απλο format (δλδ μονο να παιζει Mpeg4)β) να εχει την ρυθμιση προγραμματισμενης εγγραφηςγ) να μην χρειαζεται πολυπλοκες ενεργειες για να κανει εγγραφηενος καναλιου και κυριως του ψηφιακου, διοτι το αναλογικο ειναι ευκολοως συνηθως (γιατι δεν προοριζεται για μενα αλλα για μια θεια μου οποτεδεν θελω να με ταραξει στα τηλεφωνα)δ) αν ειναι και αποκωδικοποιητης mpeg-4 θα ηταν ευχης εργο ωστενα γλιτωσουμε τα πολλα τηλεκοντρολ, την αγορα ενος αποκωδικοποιητη μολιςερθει η digea αλλα και το μπερδεμα συνδεσεων μεταξυαποκωδικοποιητη-tv-dvd-recorder.ζηταω πολλα ε????? τελπα....ακουω προτασεις και γνωμες....υ.γ. οριο στο buget δεν ξερω, γιατι οπως ειπα αλλος πλερωνειοποτε.....(πιστευω ομως μεχρι 300-350,ισως λεω και πολλα, θα τα δωσουναλλα χωρις να σημαινει οτι πρεπει να εξαντλησουμε και ολο το ποσο, οσοπιο οικονομικο τοσο το καλυτερο)υ.γ.2 επισης εαν υπαρχει καποια tv ή smart tv σε αυτη την τιμη που να μπορει να κανει τα παραπανω τοτε ακομα καλυτερα
makfil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Γιατί πας σε dvd recorder; Εάν η τηλεόρασή σου έχει pvr μπορείς να λύσεις το πρόβλημα με ένα απλό και φτηνό εξωτερικό δίσκο usb . 1
iliastra Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Καλημερες καταρχην, και ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας 1ον) λεω παραπανω "επισης εαν υπαρχει καποια tv ή smart tv σε αυτη την τιμη που να μπορει να κανει τα παραπανω τοτε ακομα καλυτερα"2ον) εχω την εντυπωση οτι το pvr κανει εγγραφη μονο ψηφιακο σημα και οχι αναλογικο που υπαρχει ακομα στην περιοχη μου, εαν ειμαι λαθος διορθωστε με3ον) η τηλεωραση σιγουρα δεν εχει pvr, αφου ακομα και πανω στο τηλεκοντρολ δεν εχει το κουμπακι με την κοκκινη κουκιδα (κλασικο συμβολο εγγραφης)4ον) δεν ξερω εαν το pvr μπορεις να το ρυθμισεις να κανει εγγραφη ενος τηλεοπτικου προγραμματος με κλειστη τηλεοραση, δλδ να φυγω για 3ημερο αλλα μια μερα πριν γυρισω να γραψει κατι συγκεκριμενο (δλδ να ρυθμιζω ημερομηνια, ωρα εναρξης ωρα ληξης της εγγραφης)5ον) εαν εχετε κατα νου tv με ολα τα παραπανω pls προτεινετε λυσεις, η tv δεν ειναι για μενα κατα πασα πιθανοτητα θα την παραγγειλω απο το ιντερνετ οποτε δεν θελω να γινει καμια βλακεια να βαλω την γυναικα να δωσει ενα καρο λεφτα και μετα να μην κανει την δουλεια της.
makfil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Αφού δεν έχει σύγχρονη τηλεόραση (με αποκωδικοποιητή, pvr κλπ) είτε πάει για νέα που να τα έχει είτε σε λύσεις προσωρινές, μέχρι να έρθει το ψηφιακό σήμα στην περιοχή. Πάντως, τα χρήματα που θα δώσει για προσωρινές λύσεις είναι μάλλον "πεταμένα" στη σημερινή εποχή. Μπορείς να προγραμματίσεις με το pvr να γράψει αυτό που θέλεις, και στη συνέχεια να κλείσεις την τηλεόραση. Με τα ψηφιακά κανάλια, μπορείς να βλέπεις είτε το ίδιο (εάν είσαι μαζόχας) είτε ΜΟΝΟ τα υπόλοιπα 3 κανάλια της ίδιας συχνότητας, όταν αρχίσει η εγγραφή.
iliastra Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 με τα αναλογικα ομως τι γινεται μεχρι να ερθει το ψηφιακο??? θα εγγραφει το pvr???
magdalhnh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Από Ελλάδα υπάρχει αυτό Site: http://www.plaisio.gr/tv/home-cinema/blu-ray-player/Valentini-BD-E8300-3D-Blu-Ray-Player-BD-E8300.htm">Samsung BD-E8300 3D Blu-Ray Player αλλά με κακές κριτικές στο amazon, που το πουλάει επίσης. Από amazon με πολύ καλές κριτικές και σε προσφορά, υπάρχει το Site: http://www.amazon.co.uk/Sony-BDPS480B-CEK-Blu-Ray-Internet-Wireless/dp/B004M8R982/ref=cm_cr_pr_product_top">Sony BDPS480B.CEK 3D Blu-Ray Disc/DVD Player Για το συγκεκριμένο βρήκα από άλλο site τα χαρακτηριστικά του, γιατί στο amazon αναφέρει γενικά Mpeg χωρίς αριθμό δίπλα. Οπότε εδώ http://3d-blurayplayer.blogspot.gr/2013/02/sony-bdps480bcek-3d-blu-ray-discdvd.html χαμηλά κάτω γράφει " The BDP-S480 is compatible with the following formats: Xvid, MPEG4, WMV, MP3.In addition to its two USB ports, this Sony drive features the "Remote Media" application "
iliastra Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...αλλα μαλλον θα παω για νεα tv εαν ειναι να δωσω 300 ευρω...πιστευω οτι με τοσα αντε και λιγα παραπανω λεφτα μπορω να παρω νεα tv π.χ. http://www.sony.gr/product/tv-55-22-lcd/kdl-22ex550#tab αυτη εχει pvr αλλα δεν ξερω εαν λειτουργει ετσι οπως θελω...εαν υπαρχει κανεις με την συγκεκριμενη tv να μας πει θα ημουν ευγνομων....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα