Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στη γύρα ξανά για νέο tower αλλά με μικρότερο μπάτζετ πλέον.

Ποσό που διαθέτουμε : maximum 400 ευρώ

Χρήση υπολογιστή : ταινίες, σειρές, ίντερνετ,  ελαφρύ gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: ms office

Στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη; Όχι, έχω την LG flatron w2241s μέγιστη ανάλυση1680x1050 και δεν επιθυμώ αντικατάστη (τουλάχιστον ακόμα).

Στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι; Όχι.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα

Τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα; Δεν έχω πρόβλημα

Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην
περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα
στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο; Θα προσπαθήσω να το συναρμολογήσω μόνος μου.

Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο; Όχι

Η παρακάτω σύνθεση πως σας φαίνεται για τα χρήματα που διαθέτω και τη χρήση που προορίζεται το pc;

Παρακαλώ διαφωτίστε με!
Δημοσ.

και εμένα αυτα μου προτείνανε(άρα comple) , μνήμη δεν χρειάζεσε? ή τα θυμάσε?

επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν το τροφοδοτικό είναι αθόρυβο-καλό ποιοτικα

Δημοσ.

Χαχα ναι ξέχασα τις μνήμες. Fixed τώρα.

Δεν έχω ιδέα φίλε μου ας περιμένουμε να μας πουν οι πιο έμπειροι.

Δημοσ.

γιατι να μην πάρει τον apu ? καλύτερος δεν είναι σε επεξεργαστική ισχύ? μια χαρά και για light gaming (μέχρι και bf3 τρέχει) 

και άμα θέλει αργότερα πέρνει κάρτα γραφικών(ssd είναι must  ακόμα και αν χρειαστεί να δώσεις λίγο παραπάνω)? 

το κουτί είναι καλύτερο απο το coolermaster ? δεν είναι λίγο μούφα? 

Δημοσ.

γιατι να μην πάρει τον apu ? καλύτερος δεν είναι σε επεξεργαστική ισχύ? μια χαρά και για light gaming (μέχρι και bf3 τρέχει) 

και άμα θέλει αργότερα πέρνει κάρτα γραφικών(ssd είναι must  ακόμα και αν χρειαστεί να δώσεις λίγο παραπάνω)? 

το κουτί είναι καλύτερο απο το coolermaster ? δεν είναι λίγο μούφα? 

To κουτί είναι χειρότερο και ο 750 είναι λίγο χειρότερος σε επεξεργαστική ισχύ. Απλά προσπάθησα να χωρέσω στο budget 8gb ραμ και 7770 φτιάχνοντας συνολικά ένα καλό σύστημα.

Όπως είπα και παραπάνω αν ο TS θεωρεί περιττή την 7770 να βάλει έναν SSD. Δεν γνωρίζω τι εννοεί ελαφρύ gaming ο καθένας. :D

Δημοσ.

συγνώμη αν το κάνω hijack το thread (αλλά με ενδιαφέρει και μένα η σύνθεση), αλλά θα ήθελα να ρωτήσω άμα το κουτάκι πέρνει όλους τους cpu cooler πχ αυτόν

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E2607CBF6A80A9F1B92B1CC1DE74FFB5&pa=4B16A235B4730446A1E3DF71D3632D90

(για το κουτάκι λέει compatibility : CPU cooler height: 155mm / 6.1 inch)

για overclock της apu ας πούμε  στα 4.4.

θα είναι καλύτερα απο τον stock ανεμηστήρα? θα αξίζει τα λεφτα του?

Δημοσ.

Tα λεφτα του τα αξιζει. Το θεμα ειναι ο Α10 + ψυχτρα πανε 150-160 ευρω, ενω 750Κ + 7770 180 ευρω. Αν θες να κανεις OC δηλαδη για καλυτερες gaming επιδόσεις συμφερει περισσοτερο να δωσεις ενα 20αρι ακομη και να πας στον 2ο συνδυασμο.

• Like 1
Δημοσ.

και καλά για να αυξήσω επεξεργαστική ισχυ. 

και εφόσον είναι ενσωματωμενη και η κάρτα γραφικών με ένα σμπαρο 2 τριγώνια :P, όχι?

και θα έχει περιθωριο να βάλει gpu .

άσχετο αλλά βλέπω πως η a10-5700 έχει 65w κατανάλωση( 4.0/3.4ghz) , έναντι 100w (3.8,-4.2 ghz)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tην επεξεργαστικη ισχυ την αυξανεις. Αυτο που λεω ειναι πως αν δε ενδιαφερουν τα παιχνιδια σε συμφερει περισσοτερο το δευτερο σετακι. Υπαρχουν πιο φθηνες ψυχτρες που ειναι συγχρόνως αρκετα καλες, όπως αυτη: http://www.skroutz.gr/s/417046/Xigmatek-Loki-Cpu-Cooler-SD963.html

Επεξ/σία από XMorsX

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...